Alicja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [FONT=Arial]:pZdjęciów ci u nas dostatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......na zachętę dziś tylko ........3:diabloti: :eviltong:POZDROWIENIA Z .................RYBNIKA:diabloti: [/FONT] ;)inni też byli [FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong:[/FONT] Dominika za wode nie chce płacic to Ozzy ja myje:grin:buahahha Mamuska a ty wywal tego papierocha:mad: Quote
Patka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ala teraz mam jeszzce większego doła jak patrze na te fotki .... Quote
Alicja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Patka']Ala teraz mam jeszzce większego doła jak patrze na te fotki .... [FONT=Arial]:loveu:Patuś nie dołuj się ....spotkamy się napewno;)[/FONT] Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Patka napisał(a):Ala teraz mam jeszzce większego doła jak patrze na te fotki .... ja ci zaraz dam dołek :mad: :mad: :mad: wielorybku :loveu: cześć mamuśka :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Rewelacja:turn-l: :turn-l: :turn-l: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong: [/FONT] Quote
agbar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ooo ale fajne foty.....:diabloti: z buteleczka bialego na pierwszym planie:diabloti: dawaj wiecej:loveu: Quote
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Tyszanko Magdolino, czy Ty się na prawdę poza granice wybierasz:razz: Nie żebym była ciekawska:nono::nono::nono: ale lubię dużo wiedzieć:diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]TAK :diabloti: jade wpizdu ... bede sobie ... siedzieć na dogo... w Anglii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pawcio jedzie tam tatuować, a ja bede... opiekować sie funtami :cool1: na jesień może do Szwecji wyruszymy lub do Holandii jak będa chętni na tatuaże :multi: nie to żebym się chwaliła... chciałam ci tylko rozhuśtać gula :p[/FONT] [quote name='dealer']jakby kto zatesknil to jestem:diabloti: [FONT=Arial]zatęskniłam :cool1: jestem... właśnie dotarłam do pracy :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']ooo ale fajne foty.....:diabloti: z buteleczka bialego na pierwszym planie:diabloti: dawaj wiecej:loveu:[FONT=Arial];)bedom bedom....a białe było ...i owszem:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)bedom bedom....a białe było ...i owszem:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]o kurde... wciągałyście do nocha?? tego nie widziałam :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
dreamer Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pZdjęciów ci u nas dostatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......na zachętę dziś tylko ........3:diabloti: :eviltong:POZDROWIENIA Z .................RYBNIKA:diabloti: [/FONT] ;)inni też byli :hand: cześć :grins: Quote
aga1215 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)bedom bedom....a białe było ...i owszem:evil_lol:[/FONT] Witaj Alu! Dałaś film do wywołania czy co????????? Quote
beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong: [/FONT] Następny praktyczny pies :cool3: Oszczędność wody i czasu :loveu: Quote
anetta Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No rewelacja :lol: Swietnie sie bawicie drogie panie :diabloti: http://images12.fotosik.pl/67/bb292ec961828211.jpg Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Buahahahaha, a oto i pies morderca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]TAK :diabloti: jade wpizdu ... bede sobie ... siedzieć na dogo... w Anglii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pawcio jedzie tam tatuować, a ja bede... opiekować sie funtami :cool1: na jesień może do Szwecji wyruszymy lub do Holandii jak będa chętni na tatuaże :multi: nie to żebym się chwaliła... chciałam ci tylko rozhuśtać gula :p[/FONT] I rozhuśtałaś:shake: :shake: :shake: :evil_lol: Nie potrzebujecie pomocy - szczególnie do opieki na funtami:loveu: :loveu: :diabloti: Witaj Ozzulkowa ciociu z Rybnika:loveu: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o kurde... wciągałyście do nocha?? tego nie widziałam :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:eviltong:Takkkkkkkkkkk[/FONT] [quote name='dreamer']:hand: cześć :grins: [quote name='aga1215']Witaj Alu! Dałaś film do wywołania czy co????????? [quote name='beria']Następny praktyczny pies :cool3: Oszczędność wody i czasu :loveu: [quote name='anetta']No rewelacja :lol: Swietnie sie bawicie drogie panie :diabloti: http://images12.fotosik.pl/67/bb292ec961828211.jpg [quote name='madzia i medor']I rozhuśtałaś:shake: :shake: :shake: :evil_lol: Nie potrzebujecie pomocy - szczególnie do opieki na funtami:loveu: :loveu: :diabloti: Witaj Ozzulkowa ciociu z Rybnika:loveu: [quote name='evaxon']czesc dziewczęta:diabloti: :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]Witajcie kochanieńkie ....dopiero wróciłyśmy z Jastrzębia.......a teraz kierunek Bezludzie .....fot jest milion....albo i więcej:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:Takkkkkkkkkkk[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]Witajcie kochanieńkie ....dopiero wróciłyśmy z Jastrzębia.......a teraz kierunek Bezludzie .....fot jest milion....albo i więcej:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] To dawać, dawać:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='madzia i medor']To dawać, dawać:razz::razz::razz::diabloti: [quote name='bonita']Heloł sis wędrowna :grin: Czemu Cię ni ma? [FONT=Arial]:pjesteśma wszyskie trzy;)....foty i nadrabianko jutro bo Nasze Warszawianki - Krawaciary:eviltong: wyjeżdżają już jutro:placz::placz::placz:a było tak miło:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
bonita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pjesteśma wszyskie trzy;)....foty i nadrabianko jutro bo Nasze Warszawianki - Krawaciary:eviltong: wyjeżdżają już jutro:placz::placz::placz:a było tak miło:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Aaaaaaaaaaaaa:multi: to pozdrowionka dla Tych Wa-wek dwóch Ciebie trzeciej:loveu::evil_lol: Alu, Paulu, Debe bądzcie grzecne:diabloti: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='bonita']Aaaaaaaaaaaaa:multi: to pozdrowionka dla Tych Wa-wek dwóch Ciebie trzeciej:loveu::evil_lol: Alu, Paulu, Debe bądzcie grzecne:diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś już jesteśmy grzeczne bo jesteśmy w Rybniku i nie ma z nami Klocusiowej;):diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: płaczemy sobie .......................ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest miło:eviltong: Debe ma zstępującą z twarzy na ramię narośl a Paulina siniaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Grysik_Pysi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dzień dobry...fajna galeria...ale chyba całej przeczytać nie dam rady :roflt: Quote
Pysia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jestem ..Wy baby ja tu cierpię w samotności i NIKT mnie nie pociesza :mad: Boszzzzzzzzzzzzzzzzz !! Grysik Pysi? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts