Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]:pZdjęciów ci u nas dostatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......na zachętę dziś tylko ........3:diabloti:

:eviltong:POZDROWIENIA Z .................RYBNIKA:diabloti:
[/FONT]

;)inni też byli

[FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong:[/FONT]

Dominika za wode nie chce płacic to Ozzy ja myje:grin:buahahha

Mamuska a ty wywal tego papierocha:mad:

Posted

[quote name='Patka']Ala teraz mam jeszzce większego doła jak patrze na te fotki ....
[FONT=Arial]:loveu:Patuś nie dołuj się ....spotkamy się napewno;)[/FONT]

Posted

Patka napisał(a):
Ala teraz mam jeszzce większego doła jak patrze na te fotki ....

ja ci zaraz dam dołek :mad: :mad: :mad: wielorybku :loveu:

cześć mamuśka :multi: :multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Tyszanko Magdolino, czy Ty się na prawdę poza granice wybierasz:razz: Nie żebym była ciekawska:nono::nono::nono: ale lubię dużo wiedzieć:diabloti: :diabloti: :diabloti:
[FONT=Arial]TAK :diabloti: jade wpizdu ... bede sobie ... siedzieć na dogo... w Anglii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pawcio jedzie tam tatuować, a ja bede... opiekować sie funtami :cool1:
na jesień może do Szwecji wyruszymy lub do Holandii jak będa chętni na tatuaże :multi: nie to żebym się chwaliła... chciałam ci tylko rozhuśtać gula :p
[/FONT]

[quote name='dealer']jakby kto zatesknil to jestem:diabloti:
[FONT=Arial]zatęskniłam :cool1:

jestem... właśnie dotarłam do pracy :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']ooo ale fajne foty.....:diabloti: z buteleczka bialego na pierwszym planie:diabloti:

dawaj wiecej:loveu:[FONT=Arial];)bedom bedom....a białe było ...i owszem:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)bedom bedom....a białe było ...i owszem:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]o kurde... wciągałyście do nocha?? tego nie widziałam :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pZdjęciów ci u nas dostatek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......na zachętę dziś tylko ........3:diabloti:

:eviltong:POZDROWIENIA Z .................RYBNIKA:diabloti:
[/FONT]

;)inni też byli

:hand: cześć :grins:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]a Ozzy sumiennie wykonuje swoje obowiazki:eviltong:
[/FONT]

Następny praktyczny pies :cool3: Oszczędność wody i czasu :loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]TAK :diabloti: jade wpizdu ... bede sobie ... siedzieć na dogo... w Anglii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pawcio jedzie tam tatuować, a ja bede... opiekować sie funtami :cool1:
na jesień może do Szwecji wyruszymy lub do Holandii jak będa chętni na tatuaże :multi: nie to żebym się chwaliła... chciałam ci tylko rozhuśtać gula :p
[/FONT]

I rozhuśtałaś:shake: :shake: :shake: :evil_lol: Nie potrzebujecie pomocy - szczególnie do opieki na funtami:loveu: :loveu: :diabloti:

Witaj Ozzulkowa ciociu z Rybnika:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o kurde... wciągałyście do nocha?? tego nie widziałam :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:eviltong:Takkkkkkkkkkk[/FONT]

[quote name='dreamer']:hand: cześć :grins:

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Dałaś film do wywołania czy co?????????

[quote name='beria']Następny praktyczny pies :cool3: Oszczędność wody i czasu :loveu:

[quote name='anetta']No rewelacja :lol: Swietnie sie bawicie drogie panie :diabloti:

http://images12.fotosik.pl/67/bb292ec961828211.jpg

[quote name='madzia i medor']I rozhuśtałaś:shake: :shake: :shake: :evil_lol: Nie potrzebujecie pomocy - szczególnie do opieki na funtami:loveu: :loveu: :diabloti:

Witaj Ozzulkowa ciociu z Rybnika:loveu:

[quote name='evaxon']czesc dziewczęta:diabloti: :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]Witajcie kochanieńkie ....dopiero wróciłyśmy z Jastrzębia.......a teraz kierunek Bezludzie .....fot jest milion....albo i więcej:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:Takkkkkkkkkkk[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]Witajcie kochanieńkie ....dopiero wróciłyśmy z Jastrzębia.......a teraz kierunek Bezludzie .....fot jest milion....albo i więcej:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
To dawać, dawać:razz::razz::razz::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']To dawać, dawać:razz::razz::razz::diabloti:

[quote name='bonita']Heloł sis wędrowna :grin:
Czemu Cię ni ma?
[FONT=Arial]:pjesteśma wszyskie trzy;)....foty i nadrabianko jutro bo Nasze Warszawianki - Krawaciary:eviltong: wyjeżdżają już jutro:placz::placz::placz:a było tak miło:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pjesteśma wszyskie trzy;)....foty i nadrabianko jutro bo Nasze Warszawianki - Krawaciary:eviltong: wyjeżdżają już jutro:placz::placz::placz:a było tak miło:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Aaaaaaaaaaaaa:multi: to pozdrowionka dla Tych Wa-wek dwóch Ciebie trzeciej:loveu::evil_lol:
Alu, Paulu, Debe bądzcie grzecne:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Aaaaaaaaaaaaa:multi: to pozdrowionka dla Tych Wa-wek dwóch Ciebie trzeciej:loveu::evil_lol:
Alu, Paulu, Debe bądzcie grzecne:diabloti:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś już jesteśmy grzeczne bo jesteśmy w Rybniku i nie ma z nami Klocusiowej;):diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
płaczemy sobie .......................ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest miło:eviltong:
Debe ma zstępującą z twarzy na ramię narośl a Paulina siniaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Jestem ..Wy baby ja tu cierpię w samotności i NIKT mnie nie pociesza :mad:
Boszzzzzzzzzzzzzzzzz !! Grysik Pysi? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: