beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):ja chce do Francji:placz: i chce miec zepsute wszystko od wody:diabloti: i żeby tan pan miał nocny dyżur :cool3: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Bo ja suwa mundra główa ezdem:grins::grins::grins::diabloti:[FONT=Arial]:razz:aaa ...to zwracam Honora:loveu:[/FONT] beria napisał(a):i żeby tan pan miał nocny dyżur :cool3:[FONT=Arial]:mad:spać kobitki ....do TZtów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:aaa ...to zwracam Honora:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:mad:spać kobitki ....do TZtów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ... powiedziała i znikła - ............. - we Francyji??? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:pDobranoc.....udajemy się na zasłużony odpoczynek:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 aga1215 napisał(a):... powiedziała i znikła - ............. - we Francyji??? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial];)jeszcze sie tu szwędam ...sprzątam:eviltong:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)jeszcze sie tu szwędam ...sprzątam:eviltong:[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 aga1215 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:się śmiej papierki po lizakach porzucane ...cola wylana , chrupki na podłodze ....bosz jakby Ozzy to zobaczył:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:aaa ...to zwracam Honora:loveu:[/FONT] ] Chciałaś mi go zwędzić:mad: :mad: :mad: :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:się śmiej papierki po lizakach porzucane ...cola wylana , chrupki na podłodze ....bosz jakby Ozzy to zobaczył:diabloti:[/FONT] a co się Oziemu w oczka stało???? Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 madzia i medor napisał(a):A i chciałam jeszcze dodać, że hydraulik mnie się ni podoba:p :p :p :cool1:[FONT=Arial]:razz:mnie też NIE:eviltong:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Chciałaś mi go zwędzić:mad: :mad: :mad: :diabloti:[FONT=Arial]:shake:...nie sciałam[/FONT] aga1215 napisał(a):a co się Oziemu w oczka stało????[FONT=Arial]:diabloti:NIC......powiedzmy że nie lubi bałaganu:eviltong: Dzień dober... Ciężko mi było się dziś dobudzić:diabloti:Dzień ogólnie do doopy ...poza tym że LECI CIEPŁA WODA :multi::multi::multi:NARAZIE LECI:diabloti:....jak będzie potem to nie wiem:cool1: Piję 3 kawe ...bo mnie się oczy opadają ...za oknem ponuro i paskudnie... [/FONT] Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jeeeeeeeeeee - koniec Dnia Dziecka tygodnowego!!!!!Dobrze im tak! trza sie myc!! Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 sota36 napisał(a):Jeeeeeeeeeee - koniec Dnia Dziecka tygodnowego!!!!!Dobrze im tak! trza sie myc!![FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Joluś nareszcie nareszcie .....wyobrażasz sobie nie pluskać się w wannie:razz:[/FONT] Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wyobrazam! Ja tam sie pluskam raz na miesiac - ale prysznic to jest to!!!chybam ci ja brudas! Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pogięło was:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:u nas na 2 osiedlach nie ma ciepłej wody ........jutro cię łapne rano ...ja też spadam ....:diabloti:z TZ po buty dla niego:angryy:[/FONT] eeeeeeeeee lepiej sobie buty kup...............TZ może na boso lub w starych:diabloti: madzia i medor napisał(a):A i chciałam jeszcze dodać, że hydraulik mnie się ni podoba:p :p :p :cool1: a mnie niee nie lubie takich...............ugłaskanych.......laluśków:cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]doberek... spóźniłam sie :evil_lol::evil_lol: widziałam foty jakiegoś metrosexualnego pana z Polski... nie lubiam [/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='BeaC']eeeeeeeeee lepiej sobie buty kup...............TZ może na boso lub w starych:diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:ja mam ...a zresztą takich jak ja chce nie ma na mnie:angryy:[/FONT] [/quote[FONT=Arial]];)cze Bea[/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]doberek... spóźniłam sie :evil_lol::evil_lol: widziałam foty jakiegoś metrosexualnego pana z Polski... nie lubiam [/FONT][FONT=Arial];)cze spóźnialska ....coś ci budziki szwankują w doma:diabloti:..... panów takowych też nie lubiam:shake: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)cze spóźnialska ....coś ci budziki szwankują w doma:diabloti:..... panów takowych też nie lubiam:shake: [/FONT] [FONT=Arial]nie no mój budzik przysyła mi eska zawsze o 7:50 ale nie zawsze po tym esku wstaje... :oops: :oops: :oops: [/FONT] Quote
aga1215 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:mnie też NIE:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:...nie sciałam[/FONT] [FONT=Arial]:diabloti:NIC......powiedzmy że nie lubi bałaganu:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]Dzień dober...[/FONT] [FONT=Arial]Ciężko mi było się dziś dobudzić:diabloti:Dzień ogólnie do doopy ...poza tym że LECI CIEPŁA WODA :multi::multi::multi:NARAZIE LECI:diabloti:....jak będzie potem to nie wiem:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]Piję 3 kawe ...bo mnie się oczy opadają ...za oknem ponuro i paskudnie...[/FONT] Witaj Alu! Dzieki za kawke :multi: Właśnie wróciłam z kolejnej kawki u sąsiadki:lol: też razem 3 :evil_lol: sie rozpadało:angryy: zaniosło sie jak na 3-dniówke:mad: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]a Ty kaj sie smykosz... z Tobą też bym se pogadała :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie no mój budzik przysyła mi eska zawsze o 7:50 ale nie zawsze po tym esku wstaje... :oops: :oops: :oops: [/FONT][FONT=Arial]:razz:.......łol to ja też sce taki budziczek:eviltong:[/FONT] aga1215 napisał(a):Witaj Alu! Dzieki za kawke :multi: Właśnie wróciłam z kolejnej kawki u sąsiadki:lol: też razem 3 :evil_lol: sie rozpadało:angryy: zaniosło sie jak na 3-dniówke:mad:[FONT=Arial]:razz:a ja dalej śpię i jeszcze bym wypiła:evil_lol:[/FONT] dealer napisał(a):czesc niedobudzona Alu.....ale umyta:diabloti:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:cześć Nasza Dilerko ....:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Aga K napisał(a):Witaski :multi::multi::multi:[FONT=Arial];)cześć Aga[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a Ty gdzie sie smykosz... z Tobą też bym se pogadała :loveu:[/FONT] Ali tez jakies dwie sacza do ucha....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a Ty kaj sie smykosz... z Tobą też bym se pogadała :loveu:[/FONT][FONT=Arial]:pjuż jestem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts