BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ...................eeeeeeeeee witałam się czy nie???? acha chyba tak bo to ten blog.................pomyłkowy Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaa... ten EMIL... zapraszam do mnie toże ... Emila of course[/FONT] :evil_lol: [FONT=Arial]no widze ulgę pod twemi palcyma :razz:....boś nie wiedziała kto zacz[/FONT] [FONT=Arial]no ba!!! skąd pochodzą gwiazdy?? no skąd?? z Tychów HA! :eviltong: nooo tak tak :razz: [/FONT] [FONT=Arial]spasiba... wylizałam wszystkie :diabloti: i jak smakowało:p wita cie Alu jak zwykle spóźniona do arbajtu Magda z Tychów :loveu: [/FONT][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wita cię zazwyczaj na posterunku Alicja;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 czesc Alu... ja tez sie poczestuje jednym lizakiem...a co jestem dzieckiem:diabloti: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='evaxon']pewnie jezyk ci zdrętwiał:cool1: :diabloti: heloł ciociu:grins: przyslij nam Ozzulka:diabloti: pobawi sie z Maxiem pod nieobecnosc mamusi:diabloti: :megagrin:[FONT=Arial]:mad:nie poślę bo mi dziecko rozpijesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC']...................eeeeeeeeee witałam się czy nie???? acha chyba tak bo to ten blog.................pomyłkowy[FONT=Arial];)jakby coś to witaj :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu... ja tez sie poczestuje jednym lizakiem...a co jestem dzieckiem:diabloti:[FONT=Arial]:pczęstuj kochaniutka to dla WAS:loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 halo Alu.....czy ja cie juz gdzies dzis nie witalam:diabloti: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']halo Alu.....czy ja cie juz gdzies dzis nie witalam:diabloti:[FONT=Arial]:razz:pomyślę ...coś mi się wydaje że gdzieś się juz spotkałyśmy:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:evil_lol:trenujemy przed spotkaniem Magdalen Tyszanek:eviltong:[/FONT] To ja tyż muszę zacząć;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Dzień Doberek ...jestem wstanięta :p Wszystkim Dzieckom z okazji ich święta życzę dużo dużo radości w zyciu:loveu: [/FONT] Ile lizacków:multi: :multi: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]no ba!!! skąd pochodzą gwiazdy?? no skąd?? z Tychów HA! :eviltong:[/FONT] Jak każada tyska Magda masz rację:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja tyż muszę zacząć;) [FONT=Arial]...ja już trenuję;)[/FONT] Ile lizacków:multi: :multi: [FONT=Arial]....smacnego[/FONT] Jak każada tyska Magda masz rację:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:no taaa to teraz z wami nie pogadasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
anetta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hejka, przeczytalam wszystko, ale fot jakos niet :diabloti: Ale za to wiem ze dogociolki jada do Rybnika i Jastrzebia :diabloti: Quote
Pysia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Z okazji Dnia Dziecka Wszystkiego Najlepszego moja córciu !!! Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='anetta']Hejka, przeczytalam wszystko, ale fot jakos niet :diabloti: Ale za to wiem ze dogociolki jada do Rybnika i Jastrzebia :diabloti::p[FONT=Arial]no widzisz teraz wsio wiesz ...ale jakieś 1000 stron wstecz było ze 30 fotasków:evil_lol:[/FONT] [quote name='Pysia']Z okazji Dnia Dziecka Wszystkiego Najlepszego moja córciu !!! [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:dziękuję mamusiu;)[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witam Alu:loveu: :multi: Przyszłam na lizanko ale zamiast Ozulca liżącego widzę Klocka i lizaki:evil_lol: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jak miło, życzonka, prezenciki :loveu: cześc sąsiadka !:multi: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Dzień doberek:multi:[FONT=Arial]:multi:heyka Asik[/FONT] [quote name='agnes1']Witam Alu:loveu: :multi: Przyszłam na lizanko ale zamiast Ozulca liżącego widzę Klocka i lizaki:evil_lol::oops:[FONT=Arial]bo mi zabrakło Ozzulkowych fot...a Klocka ci u mnie dostatek:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']jak miło, życzonka, prezenciki :loveu: cześc sąsiadka !:multi:[FONT=Arial];)cześć , wiedziałas kiedy wpaść:evil_lol:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 napisałam wcześniej posta dlaczego mnie nie powitałas ale się spóżniłam i skasowałam ... cosik dogo znów muli... Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :oops:[FONT=Arial]bo mi zabrakło Ozzulkowych fot...a Klocka ci u mnie dostatek:evil_lol:[/FONT] ta widzę;) choć to wsio riba wspólny musk i wspólne psi:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']napisałam wcześniej posta dlaczego mnie nie powitałas ale się spóżniłam i skasowałam ... cosik dogo znów muli...[FONT=Arial]:diabloti:a ja dziś już szok przeżyłam ......net na chwile był w zaniku wsio padło:placz:...jaki strach mnię ogarnął:razz::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Vectra']witaj mamuśka :buzi:[FONT=Arial]:multi:witaj ..jak nocka:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']ta widzę;) choć to wsio riba wspólny musk i wspólne psi:evil_lol: [FONT=Arial]:razz:o widzisz dobrze że na to wpadłas;)[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a mnie strrrasznie wnerwia brak ciepłej wody...:diabloti: według zapowiedzi już dawno powinna lecieć... Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']a mnie strrrasznie wnerwia brak ciepłej wody...:diabloti: według zapowiedzi już dawno powinna lecieć...[FONT=Arial]:placz::placz::placz:oj ja też strasznie cierpię z tego powodu...zaraz tam idzie Kuba z Ozzym do ADMu:mad:...zapytać o co biega:diabloti:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:oj ja też strasznie cierpię z tego powodu...zaraz tam idzie Kuba z Ozzym do ADMu:mad:...zapytać o co biega:diabloti:[/FONT] jak Ozzulek tam zajdzie to pewnie zaraz puszczą :multi: Quote
Recommended Posts