Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaa... ten EMIL... zapraszam do mnie toże ... Emila of course[/FONT] :evil_lol:

[FONT=Arial]no widze ulgę pod twemi palcyma :razz:....boś nie wiedziała kto zacz[/FONT]

[FONT=Arial]no ba!!! skąd pochodzą gwiazdy?? no skąd?? z Tychów HA! :eviltong:
nooo tak tak :razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]spasiba... wylizałam wszystkie :diabloti:
i jak smakowało:p

wita cie Alu jak zwykle spóźniona do arbajtu Magda z Tychów :loveu:
[/FONT][FONT=Arial]:multi::multi::multi:wita cię zazwyczaj na posterunku Alicja;)[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']pewnie jezyk ci zdrętwiał:cool1: :diabloti:

heloł ciociu:grins:
przyslij nam Ozzulka:diabloti: pobawi sie z Maxiem pod nieobecnosc mamusi:diabloti: :megagrin:[FONT=Arial]:mad:nie poślę bo mi dziecko rozpijesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='BeaC']...................eeeeeeeeee
witałam się czy nie????
acha chyba tak bo to ten blog.................pomyłkowy
[FONT=Arial];)jakby coś to witaj :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu...

ja tez sie poczestuje jednym lizakiem...a co jestem dzieckiem:diabloti:[FONT=Arial]:pczęstuj kochaniutka to dla WAS:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']halo Alu.....czy ja cie juz gdzies dzis nie witalam:diabloti:[FONT=Arial]:razz:pomyślę ...coś mi się wydaje że gdzieś się juz spotkałyśmy:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]:evil_lol:trenujemy przed spotkaniem Magdalen Tyszanek:eviltong:[/FONT]

To ja tyż muszę zacząć;)
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Dzień Doberek ...jestem wstanięta :p
Wszystkim Dzieckom z okazji ich święta życzę dużo dużo radości w zyciu:loveu:

[/FONT]

Ile lizacków:multi: :multi:
[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]no ba!!! skąd pochodzą gwiazdy?? no skąd?? z Tychów HA! :eviltong:[/FONT]

Jak każada tyska Magda masz rację:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']To ja tyż muszę zacząć;) [FONT=Arial]...ja już trenuję;)[/FONT]

Ile lizacków:multi: :multi: [FONT=Arial]....smacnego[/FONT]

Jak każada tyska Magda masz rację:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:no taaa to teraz z wami nie pogadasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='anetta']Hejka, przeczytalam wszystko, ale fot jakos niet :diabloti: Ale za to wiem ze dogociolki jada do Rybnika i Jastrzebia :diabloti::p[FONT=Arial]no widzisz teraz wsio wiesz ...ale jakieś 1000 stron wstecz było ze 30 fotasków:evil_lol:[/FONT]
[quote name='Pysia']Z okazji Dnia Dziecka Wszystkiego Najlepszego moja córciu !!!
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:dziękuję mamusiu;)[/FONT]

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Dzień doberek:multi:[FONT=Arial]:multi:heyka Asik[/FONT]

[quote name='agnes1']Witam Alu:loveu: :multi: Przyszłam na lizanko ale zamiast Ozulca liżącego widzę Klocka i lizaki:evil_lol::oops:[FONT=Arial]bo mi zabrakło Ozzulkowych fot...a Klocka ci u mnie dostatek:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alka']jak miło, życzonka, prezenciki :loveu:

cześc sąsiadka !:multi:[FONT=Arial];)cześć , wiedziałas kiedy wpaść:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:oops:[FONT=Arial]bo mi zabrakło Ozzulkowych fot...a Klocka ci u mnie dostatek:evil_lol:[/FONT]
ta widzę;) choć to wsio riba wspólny musk i wspólne psi:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']napisałam wcześniej posta dlaczego mnie nie powitałas ale się spóżniłam i skasowałam ...

cosik dogo znów muli...[FONT=Arial]:diabloti:a ja dziś już szok przeżyłam ......net na chwile był w zaniku wsio padło:placz:...jaki strach mnię ogarnął:razz::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Vectra']witaj mamuśka :buzi:[FONT=Arial]:multi:witaj ..jak nocka:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']ta widzę;) choć to wsio riba wspólny musk i wspólne psi:evil_lol: [FONT=Arial]:razz:o widzisz dobrze że na to wpadłas;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alka']a mnie strrrasznie wnerwia brak ciepłej wody...:diabloti: według zapowiedzi już dawno powinna lecieć...[FONT=Arial]:placz::placz::placz:oj ja też strasznie cierpię z tego powodu...zaraz tam idzie Kuba z Ozzym do ADMu:mad:...zapytać o co biega:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:oj ja też strasznie cierpię z tego powodu...zaraz tam idzie Kuba z Ozzym do ADMu:mad:...zapytać o co biega:diabloti:[/FONT]
jak Ozzulek tam zajdzie to pewnie zaraz puszczą :multi: