emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]dobra moga być pomidorki;)[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień doberek[/FONT] Ze smietanką?? Ogóreczkami, szczypiorkiem i rodkiewką do tego??:cool3::cool3::cool3: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Ze smietanką?? Ogóreczkami, szczypiorkiem i rodkiewką do tego??:cool3::cool3::cool3: :placz: :placz: smietanka:crazyeye: :crazyeye: co sie ta krowa musiala nameczyc jak ja doili...na pewno ja bolalo....:placz: Quote
emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a)::placz: :placz: smietanka:crazyeye: :crazyeye: co sie ta krowa musiala nameczyc jak ja doili...na pewno ja bolalo....:placz: Ja chce tylko naszej Alutce dogodzić co oby sie najadła:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a)::placz: :placz: smietanka:crazyeye: :crazyeye: co sie ta krowa musiala nameczyc jak ja doili...na pewno ja bolalo....:placz: Z tego co mi wiadomo toby się namęczyła jakby jej NIE wydoili:evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Z tego co mi wiadomo toby się namęczyła jakby jej NIE wydoili:evil_lol: cicho....:diabloti: Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):cicho....:diabloti: :wink: :wink: :wink: :siara: :ices_bla: :ices_bla: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:pdobra ..mam dziś kalafiorek z jajeczkiem , mleczko , ziemniaczki .........idem jeść:eviltong:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Z tego co mi wiadomo toby się namęczyła jakby jej NIE wydoili:evil_lol: ciekawe jakby ciebie przyczepili do takiej ssawki jak byś się czuła :placz: :placz: :placz: biedna krówka :placz: :placz: a ogóreczki , pomidorki i inne warzywka jakie biedne :placz: wyrwane od mamusi gałązki , potem podtapiane pod wodą ,a na koniec krojone :placz: jak to musiało je bolec :-( :-( :-( Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:pdobra ..mam dziś kalafiorek z jajeczkiem , mleczko , ziemniaczki .........idem jeść:eviltong:[/FONT] smacznego:eating: Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):ciekawe jakby ciebie przyczepili do takiej ssawki jak byś się czuła :placz: :placz: :placz: biedna krówka :placz: :placz: a ogóreczki , pomidorki i inne warzywka jakie biedne :placz: wyrwane od mamusi gałązki , potem podtapiane pod wodą ,a na koniec krojone :placz: jak to musiało je bolec :-( :-( :-( pliiiisss, nie roczulaj mniieeeee :placz::placz::placz: Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):ciekawe jakby ciebie przyczepili do takiej ssawki jak byś się czuła :placz: :placz: :placz: biedna krówka :placz: :placz: Ale jak to robia manualnie????:lol: To jakbyś się czuła:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Sister jaką Ty piękną nową fryzurkę masz :loveu: Witaj ! Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Ale jak to robia manualnie????:lol: To jakbyś się czuła:lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby jakieś doświadczenia osobiste:evil_lol:[/FONT] paula_z napisał(a)::D Witanko poranna gadułko :p[FONT=Arial]:multi:witaj śpioszku;)[/FONT] dbsst napisał(a):hej sis wpadasz na kaffe ;)[FONT=Arial];)i na kogel mogel:eviltong:[/FONT] bonita napisał(a):Sister jaką Ty piękną nową fryzurkę masz :loveu: Witaj ![FONT=Arial]:crazyeye:o dżisys a gdzie ty mnie widziałaś :razz:[/FONT] Patka napisał(a):Ala ale miałaś dobry obiadek mniam :cool3:[FONT=Arial];)oj obiadek pychoteria .....tylko teraz obowiązkowo kawa:p[/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:Sobota na PROWINCJI:diabloti: [/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witajcie Ozzulkowi :loveu: Ja akurat na fotecki :loveu: Łaa Ozzulcu, padam z zachwytu Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:razz:Jadą koniki:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Witajcie Ozzulkowi :loveu: Ja akurat na fotecki :loveu: Łaa Ozzulcu, padam z zachwytu [FONT=Arial]:multi:witaj Gosiu:loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:Jadą koniki:evil_lol: [/FONT] Zwarte jajecka:multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 hehehhe u nas podobnie wygląda sobota w tej naszej stoYcy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 hhahahahahha, ale fory :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Zwarte jajecka:multi: :multi: :multi: :diabloti:[FONT=Arial]:eviltong:[/FONT] dbsst napisał(a):hehehhe u nas podobnie wygląda sobota w tej naszej stoYcy :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:rodzinne[/FONT] Pysia napisał(a):Alicjo podam Cię do sądu :mad:[FONT=Arial]:crazyeye:za co mamciu Pysiu[/FONT] Aga K napisał(a):hhahahahahha, ale fory :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:[FONT=Arial]:razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts