Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
Dzien dobry Nasza Alicjo:loveu: witam cie w ten sloneczny i cieply poranek...:razz:
[FONT=Arial]:crazyeye:że niby co ...że ciepły i słoneczny:placz::placz::placz::placz::placz:wasza Alicja ma mokre butki po psacerku ...TAKIE słońce u Nas jest:angryy:[/FONT]

Pysia napisał(a):
A ta znowu ćpała :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A ta znowu ćpała :shake:

nie cpalam tylko slonce tak prazy....:diabloti:

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:crazyeye:że niby co ...że ciepły i słoneczny:placz::placz::placz::placz::placz:wasza Alicja ma mokre butki po psacerku ...TAKIE słońce u Nas jest:angryy:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uffff...cieplo....bylam z piesem i sie umordowalam ....:loveu:

Posted

dealer napisał(a):

uffff...cieplo....bylam z piesem i sie umordowalam ....:loveu:
[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie koffas ty mnie nie koffas .....da mi choć kjakejsa na osłodę:razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie koffas ty mnie nie koffas .....da mi choć kjakejsa na osłodę:razz:[/FONT]

a chrupaj sobie na zdrowko:) i truskawki mam tez....

Posted

dealer napisał(a):
a chrupaj sobie na zdrowko:) i truskawki mam tez....

[FONT=Arial]:razz:o truskaweczki ...mniam ...a ja sie dopiero w poniedzialek na owocki załapię:cool1:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:diabloti:witam po ciężkiej i wydajnej nocy pisarskiej:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]próbowałam przebrnąć przez blożki .........w sumie treść niewiele wnosi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale forma .....przerasta :eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]Witam w kolejny paskudny :angryy:senny :angryy:dołujący :angryy:jesienny :angryy:dzionek na prowincji:diabloti:[/FONT]

:evil_lol: oj Alutka nie przesadzaj:evil_lol:
ja rowniez witam w ten kiepski pogodowo dzionek:p

Posted

[FONT=Arial]:diabloti:witam po ciężkiej i wydajnej nocy pisarskiej:evil_lol:
próbowałam przebrnąć przez blożki .........w sumie treść niewiele wnosi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale forma .....przerasta :eviltong:
Witam w kolejny paskudny :angryy:senny :angryy:dołujący :angryy:jesienny :angryy:dzionek na prowincji:diabloti:
[/FONT]

Tak, życie jest piękne:loveu: :loveu: :loveu:

P.S. Dilerowa, chciałam Ci oznajmić, że możesz mieć lęki biorąc takie leki:diabloti:

Posted

czesć Wam! Nie powiem, ze wszystko obejrzałam dokłądnie, ale ganianki z narzeczoną widzialam, wypiętą doopkę też. Ozzy jak zwykle rewelacja! Pozdrawiamy!

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: oj Alutka nie przesadzaj:evil_lol:
ja rowniez witam w ten kiepski pogodowo dzionek:p
[FONT=Arial]nic nie przesadzam .......ja nie sieję ani nie sadzę:eviltong:[/FONT]

paula_z napisał(a):
Witanko :p Ozzulek dał pospać w niedzielkę? :razz:

[FONT=Arial]Ozzy dał obudził nas donosiciel...ulotek:diabloti:..o 8.40[/FONT]
malawaszka napisał(a):
cześć Alu :mdleje: nie nadrabiam :shake:
[FONT=Arial]dobrze czynisz siostro:p[/FONT]

madzia i medor napisał(a):
Tak, życie jest piękne:loveu: :loveu: :loveu:

P.S. Dilerowa, chciałam Ci oznajmić, że możesz mieć lęki biorąc takie leki:diabloti:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

LAZY napisał(a):
czesć Wam! Nie powiem, ze wszystko obejrzałam dokłądnie, ale ganianki z narzeczoną widzialam, wypiętą doopkę też. Ozzy jak zwykle rewelacja! Pozdrawiamy!
[FONT=Arial]:multi:witaj Paulinko

Zajrzałam i nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem:oops:....ale już lece dalej męczyć sie przy tych moich wypocinach:diabloti:....będę wieczorkiem;)
[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
już jest noc , mamuśka koniec pisania papierków :diabloti:
:placz::placz::placz:[FONT=Arial]przed mamcią jeszcze 3 nocki pisania papierków ....:diabloti:[/FONT]

Posted

:placz::placz::placz:[FONT=Arial]przed mamcią jeszcze 3 nocki pisania papierków ....:diabloti:[/FONT]

tyle lasów zniszczyć na głupie notatki :shake: :shake: :shake:

Posted

Vectra napisał(a):
tyle lasów zniszczyć na głupie notatki :shake: :shake: :shake:
[FONT=Arial]:diabloti:nooo matoły a o ochronie środowiska i ekologii mam dzieci uczyć:angryy:...a za niszczacza drzew robie[/FONT]

malawaszka napisał(a):
Alu spal te papierzyska :p
[FONT=Arial]:angryy:chętnie[/FONT]

beria napisał(a):
Do niszczarki z papierami :diabloti:
Codziennie mam ochotę to zrobić :evil_lol:
[FONT=Arial]:razz:oj jakie podobne marzenia

W środe na 12 pomimo L4 musze iść na narade a w poniedziałek 11 czerwvca spotykamy się pysk w pysk z panią wizytator:diabloti:...ale se termin wynalazła:angryy:
[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
łeee jakies oszukane to L4 skoro do pracy trza isc:eviltong:
:mad::mad::mad:[FONT=Arial]ffcale nie osukane:eviltong:.....Moje 2/3 mozga słyszały i corcia moj słowiczy głosik:loveu:[/FONT]

Posted

:mad::mad::mad:[FONT=Arial]ffcale nie osukane:eviltong:.....Moje 2/3 mozga słyszały i corcia moj słowiczy głosik:loveu:[/FONT]

:evil_lol: :evil_lol: a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione:cool1:

Posted

potwierdzam..zaiscie slowiczy byl to trel....

jak po flaszce denaturatu:diabloti: