Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):Dzien dobry Nasza Alicjo:loveu: witam cie w ten sloneczny i cieply poranek...:razz:[FONT=Arial]:crazyeye:że niby co ...że ciepły i słoneczny:placz::placz::placz::placz::placz:wasza Alicja ma mokre butki po psacerku ...TAKIE słońce u Nas jest:angryy:[/FONT] Pysia napisał(a):A ta znowu ćpała :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pysia napisał(a):A ta znowu ćpała :shake: nie cpalam tylko slonce tak prazy....:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:że niby co ...że ciepły i słoneczny:placz::placz::placz::placz::placz:wasza Alicja ma mokre butki po psacerku ...TAKIE słońce u Nas jest:angryy:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uffff...cieplo....bylam z piesem i sie umordowalam ....:loveu: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dealer napisał(a): uffff...cieplo....bylam z piesem i sie umordowalam ....:loveu:[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie koffas ty mnie nie koffas .....da mi choć kjakejsa na osłodę:razz:[/FONT] Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie koffas ty mnie nie koffas .....da mi choć kjakejsa na osłodę:razz:[/FONT] a chrupaj sobie na zdrowko:) i truskawki mam tez.... Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):a chrupaj sobie na zdrowko:) i truskawki mam tez.... [FONT=Arial]:razz:o truskaweczki ...mniam ...a ja sie dopiero w poniedzialek na owocki załapię:cool1:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:witam po ciężkiej i wydajnej nocy pisarskiej:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]próbowałam przebrnąć przez blożki .........w sumie treść niewiele wnosi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale forma .....przerasta :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]Witam w kolejny paskudny :angryy:senny :angryy:dołujący :angryy:jesienny :angryy:dzionek na prowincji:diabloti:[/FONT] :evil_lol: oj Alutka nie przesadzaj:evil_lol: ja rowniez witam w ten kiepski pogodowo dzionek:p Quote
Paula Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witanko :p Ozzulek dał pospać w niedzielkę? :razz: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:witam po ciężkiej i wydajnej nocy pisarskiej:evil_lol: próbowałam przebrnąć przez blożki .........w sumie treść niewiele wnosi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale forma .....przerasta :eviltong: Witam w kolejny paskudny :angryy:senny :angryy:dołujący :angryy:jesienny :angryy:dzionek na prowincji:diabloti: [/FONT] Tak, życie jest piękne:loveu: :loveu: :loveu: P.S. Dilerowa, chciałam Ci oznajmić, że możesz mieć lęki biorąc takie leki:diabloti: Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 czesć Wam! Nie powiem, ze wszystko obejrzałam dokłądnie, ale ganianki z narzeczoną widzialam, wypiętą doopkę też. Ozzy jak zwykle rewelacja! Pozdrawiamy! Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: oj Alutka nie przesadzaj:evil_lol: ja rowniez witam w ten kiepski pogodowo dzionek:p[FONT=Arial]nic nie przesadzam .......ja nie sieję ani nie sadzę:eviltong:[/FONT] paula_z napisał(a):Witanko :p Ozzulek dał pospać w niedzielkę? :razz: [FONT=Arial]Ozzy dał obudził nas donosiciel...ulotek:diabloti:..o 8.40[/FONT] malawaszka napisał(a):cześć Alu :mdleje: nie nadrabiam :shake:[FONT=Arial]dobrze czynisz siostro:p[/FONT] madzia i medor napisał(a):Tak, życie jest piękne:loveu: :loveu: :loveu: P.S. Dilerowa, chciałam Ci oznajmić, że możesz mieć lęki biorąc takie leki:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] LAZY napisał(a):czesć Wam! Nie powiem, ze wszystko obejrzałam dokłądnie, ale ganianki z narzeczoną widzialam, wypiętą doopkę też. Ozzy jak zwykle rewelacja! Pozdrawiamy![FONT=Arial]:multi:witaj Paulinko Zajrzałam i nie mogłam się powstrzymać przed napisaniem:oops:....ale już lece dalej męczyć sie przy tych moich wypocinach:diabloti:....będę wieczorkiem;) [/FONT] Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 przeciez juz jest wieczorek......:razz: PS. Medorowa ja cie zlapie.....:diabloti: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 mam coś wybornego na wieczorek zapoznawczy :cool1: :cool1: mocno pocentowego ale nie powiem co :cool1: :cool1: :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):przeciez juz jest wieczorek......:razz: PS. Medorowa ja cie zlapie.....:diabloti: Mam się bać, czy cieszyć:diabloti: Quote
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 już jest noc , mamuśka koniec pisania papierków :diabloti: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Vectra napisał(a):już jest noc , mamuśka koniec pisania papierków :diabloti::placz::placz::placz:[FONT=Arial]przed mamcią jeszcze 3 nocki pisania papierków ....:diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:[FONT=Arial]przed mamcią jeszcze 3 nocki pisania papierków ....:diabloti:[/FONT] tyle lasów zniszczyć na głupie notatki :shake: :shake: :shake: Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Do niszczarki z papierami :diabloti: Codziennie mam ochotę to zrobić :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Vectra napisał(a):tyle lasów zniszczyć na głupie notatki :shake: :shake: :shake:[FONT=Arial]:diabloti:nooo matoły a o ochronie środowiska i ekologii mam dzieci uczyć:angryy:...a za niszczacza drzew robie[/FONT] malawaszka napisał(a):Alu spal te papierzyska :p[FONT=Arial]:angryy:chętnie[/FONT] beria napisał(a):Do niszczarki z papierami :diabloti: Codziennie mam ochotę to zrobić :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:oj jakie podobne marzenia W środe na 12 pomimo L4 musze iść na narade a w poniedziałek 11 czerwvca spotykamy się pysk w pysk z panią wizytator:diabloti:...ale se termin wynalazła:angryy: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 łeee jakies oszukane to L4 skoro do pracy trza isc:eviltong: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a):łeee jakies oszukane to L4 skoro do pracy trza isc:eviltong::mad::mad::mad:[FONT=Arial]ffcale nie osukane:eviltong:.....Moje 2/3 mozga słyszały i corcia moj słowiczy głosik:loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:[FONT=Arial]ffcale nie osukane:eviltong:.....Moje 2/3 mozga słyszały i corcia moj słowiczy głosik:loveu:[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: a swistak siedzi bo sreberka byly kradzione:cool1: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A ja ide do kontroli dzisiaj ....Boli nadal kurcze... Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:[FONT=Arial]ffcale nie osukane:eviltong:.....Moje 2/3 mozga słyszały i corcia moj słowiczy głosik:loveu:[/FONT] potwierdzam..zaiscie slowiczy byl to trel.... jak po flaszce denaturatu:diabloti: Quote
Recommended Posts