dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Vectra napisał(a):noooooooooooo :diabloti: mam wrazenie że depczesz mi po piętach zaczynam się czuć osaczona :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dbsst napisał(a):mam wrazenie że depczesz mi po piętach zaczynam się czuć osaczona :evil_lol: :evil_lol: masz manie prześladowczą :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: berek :diabloti: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 berek rowerek Ewa bez szelek :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Vectra']ja też czekam na focie :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pogięło was:eviltong:[/FONT] [quote name='BeaC']Alu................to nie moja wina że nie masz ciepłej wody...................przenieś się na parter widocznie na czwarte nedochodzi.................... idem juz sobie no to Pa [FONT=Arial]:razz:u nas na 2 osiedlach nie ma ciepłej wody ........jutro cię łapne rano ...ja też spadam ....:diabloti:z TZ po buty dla niego:angryy:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dbsst']berek rowerek Ewa bez szelek :eviltong: :eviltong: :eviltong: berek :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pogięło was:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:u nas na 2 osiedlach nie ma ciepłej wody ........jutro cię łapne rano ...ja też spadam ....:diabloti:z TZ po buty dla niego:angryy:[/FONT] oooooo nie zazdroszczę :shake: :shake: :evil_lol: ja ograniczyłam sie w pójściu z R po buty na zmierzeniu mu stopy i samotnej wyprawie i zakupach (na allegro) :diabloti: Z nim zakupy to nie na moje nerwy :angryy: :angryy: :angryy: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 szelki jej wcieło gatki wygieło gatki ma w kratke tyłek różowy :roll: berek jest szybszy niż błyskawica ciezko go złapać więc do roboty podciągaj gatki zapinaj szelki i pedz po pędzel może sie uda złapać bereczka i pomalować mu skrzydełeczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dbsst napisał(a):szelki jej wcieło gatki wygieło gatki ma w kratke tyłek różowy :roll: berek jest szybszy niż błyskawica ciezko go złapać więc do roboty podciągaj gatki zapinaj szelki i pedz po pędzel może sie uda złapać bereczka i pomalować mu skrzydełeczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ twórczo TU dzisiaj:crazyeye: :Rose: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 SIEMANKO;-) .zycze wszystkiego słonecznego na dzien dziecka !!!!! hehehehe buziole dla Ozzulinskiego;-) Quote
Paula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)o a ty nie w pracy..:p[/FONT] Wpadłam na chwilkę przed :razz: 5 min później byłam już w drodze do :p clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ja i tak mam nadzieje że se tego Maxia jeszcze kiedyślik wymemlam ;) może śmigniemy kiedy na jaki konwent tattoo do stolycy :cool3:[/FONT] O, to jest bardzo dobry pomysł :razz: Quote
aga1215 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:nooo ja też nie widze ...nic a nic[/FONT] [FONT=Arial]Witaj Aguś:multi::multi::multi:[/FONT] Ala - dalej nie ma Miłościwie Nam Panujących :crazyeye: :shock: jak zakupki? Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Vectra napisał(a):berek :diabloti: oooooo nie zazdroszczę :shake: :evil_lol: ja ograniczyłam sie w pójściu z R po buty na zmierzeniu mu stopy i samotnej wyprawie i zakupach (na allegro) :diabloti: Z nim zakupy to nie na moje nerwy :angryy: [FONT=Arial]:razz:taaa C. i buty na Allegro[/FONT] dbsst napisał(a):szelki jej wcieło gatki wygieło gatki ma w kratke tyłek różowy :roll: berek jest szybszy niż błyskawica ciezko go złapać więc do roboty podciągaj gatki zapinaj szelki i pedz po pędzel może sie uda złapać bereczka i pomalować mu skrzydełeczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:sis ale Cię Wena dopadła:eviltong:[/FONT] Hugo-Kochaś napisał(a):Ależ twórczo TU dzisiaj:crazyeye: :Rose:[FONT=Arial];)bo tu panuje twórcza aura:eviltong:[/FONT] zuzolandia napisał(a):SIEMANKO;-) .zycze wszystkiego słonecznego na dzien dziecka !!!!! hehehehe buziole dla Ozzulinskiego;-) [FONT=Arial];)siemanko i dziękują[/FONT] paula_z napisał(a):Wpadłam na chwilkę przed :razz: 5 min później byłam już w drodze do :p O, to jest bardzo dobry pomysł :razz:[FONT=Arial]wpadła ...i wypadła[/FONT] aga1215 napisał(a):Ala - dalej nie ma Miłościwie Nam Panujących :crazyeye: :shock: jak zakupki?[FONT=Arial]:multi:są są butki ..ćliczne Red Indiany...dla TZta..na mnie nie było :angryy:[/FONT] emdziolek napisał(a):Witam witam i o dzionek Alę pytam:razz:[FONT=Arial]witam...dzionek był oki[/FONT] Quote
sota36 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pogięło was:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:u nas na 2 osiedlach nie ma ciepłej wody ........jutro cię łapne rano ...ja też spadam ....:diabloti:z TZ po buty dla niego:angryy:[/FONT] dalej macie sie fajnie,bo Dzien Dziecka!!! Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 sota36 napisał(a):dalej macie sie fajnie,bo Dzien Dziecka!!![FONT=Arial]:diabloti:taa my już świętujemy cały tydzień:angryy:[/FONT] Quote
beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:taa my już świętujemy cały tydzień:angryy:[/FONT] Ach, cały tydzień :loveu: Ja w tym tygodniu byłam okrutna i bezwzględna :diabloti: Taka praca :eviltong: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 beria napisał(a):Ach, cały tydzień :loveu: Ja w tym tygodniu byłam okrutna i bezwzględna :diabloti: Taka praca :eviltong:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz zakręciłas komuś wodę:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz zakręciłas komuś wodę:diabloti::evil_lol:[/FONT] Gorzej :eviltong: W mojej pracy nie obchodzi się dnia dziecka :diabloti: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 beria napisał(a):Gorzej :eviltong: W mojej pracy nie obchodzi się dnia dziecka :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ufff a już myślałam że to ty nam zepsułaś te wode:eviltong:[/FONT] Quote
beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ufff a już myślałam że to ty nam zepsułaś te wode:eviltong:[/FONT] Hydraulicy też bywają okrutni :diabloti: Szkoda, ze ci przystojni są za granicą :diabloti: Sama bym kran zepsuła :loveu: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 beria napisał(a):Hydraulicy też bywają okrutni :diabloti: Szkoda, ze ci przystojni są za granicą :diabloti: Sama bym kran zepsuła :loveu: :crazyeye:[FONT=Arial]u mnie tacy nie bywają....same kurduple:diabloti: a wode popsuli panowie z PECu:diabloti: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ciociu nie martw się, że bucików nie kupiłaś - Klocusiowa tyszanka byndzie Ci pożyczać - zrobić sobie taki terminarzyk, kto, kiedy, gdzie i jak:diabloti: Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 beria napisał(a):Hydraulicy też bywają okrutni :diabloti: Szkoda, ze ci przystojni są za granicą :diabloti: Sama bym kran zepsuła :loveu: ja chce do Francji:placz: i chce miec zepsute wszystko od wody:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A i chciałam jeszcze dodać, że hydraulik mnie się ni podoba:p :p :p :cool1: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Ciociu nie martw się, że bucików nie kupiłaś - Klocusiowa tyszanka byndzie Ci pożyczać - zrobić sobie taki terminarzyk, kto, kiedy, gdzie i jak:diabloti:[FONT=Arial]:pwiedziałam że cos fajnego wymyślisz:loveu:[/FONT] dealer napisał(a):ja chce do Francji:placz: i chce miec zepsute wszystko od wody:diabloti:[FONT=Arial]:razz:o masz zaworki , ...oringi:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:pwiedziałam że cos fajnego wymyślisz:loveu:[/FONT] Bo ja suwa mundra główa ezdem:grins::grins::grins::diabloti: Quote
Recommended Posts