sota36 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to macie Dzien Dziecka!!! Myc sie nie musicie!!! jak fajnie!!! Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 sota36 napisał(a):No to macie Dzien Dziecka!!! Myc sie nie musicie!!! jak fajnie!!! Joluś , od poniedziałku już się nie myjemy ...:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']jak Ozzulek tam zajdzie to pewnie zaraz puszczą :multi:[FONT=Arial]:diabloti:na 1000%[/FONT] [quote name='sota36']No to macie Dzien Dziecka!!! Myc sie nie musicie!!! jak fajnie!!!:diabloti: [quote name='Alka']Joluś , od poniedziałku już się nie myjemy ...:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]właśnie chciałam napisać że my mamy Osiedlowy Tydzień dziecka:diabloti::angryy::angryy::angryy:a ja chcę się okapać:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
sota36 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']Joluś , od poniedziałku już się nie myjemy ...:evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:na 1000%[/FONT] :diabloti: [FONT=Arial]właśnie chciałam napisać że my mamy Osiedlowy Tydzień dziecka:diabloti::angryy::angryy::angryy:a ja chcę się okapać:placz::placz::placz:[/FONT] JAK FAJNIE!!!!!!!!!!!A u mnie tylko wod i woda i myc sie trzeba! Mama goni!!!I jeszcze sprawdza, czy mam czyste uszy i kaz myc zeby!!no obrzydlistwo!!!! Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='sota36']JAK FAJNIE!!!!!!!!!!!A u mnie tylko wod i woda i myc sie trzeba! Mama goni!!!I jeszcze sprawdza, czy mam czyste uszy i kaz myc zeby!!no obrzydlistwo!!!![FONT=Arial]:placz::placz::placz:to ja tez tak sce ...ja sce do mamy ale mama ma burdel ..znaczy remont w łazience:placz::placz::placz:i se nie moge tam pojechać pokapać:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:to ja tez tak sce ...ja sce do mamy ale mama ma burdel ..znaczy remont w łazience:placz::placz::placz:i se nie moge tam pojechać pokapać:placz::placz::placz:[/FONT] to se zagrzej wody:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']to se zagrzej wody:evil_lol::evil_lol::diabloti:[FONT=Arial]nie mam tyle garnków[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]nie mam tyle garnków[/FONT] W automacie se zagrzej:evil_lol: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]nie mam tyle garnków[/FONT] najlepiej jak Mati wrócił z wycieczki , nie nadążąłam stawiać garów na gaz ... :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']najlepiej jak Mati wrócił z wycieczki , nie nadążąłam stawiać garów na gaz ... :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:tak go suszyło .......:eviltong:żartowałam :p[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:tak go suszyło .......:eviltong:żartowałam :p[/FONT] księciunio potrzebuje wanne solidnie napełnioną :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']W automacie se zagrzej:evil_lol: he he he ...............też tak robiłam................:crazyeye: Alu nie mów że ZNOWU nie masz ciepłej wody???? oć do mnie ja mam..................dam Ci dam:diabloti: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ala, dogociólki mają szczęśćie ,że przyjeżdżają w przyszłym tygodniu...:evil_lol: nie dość ,że zadupie to i bez ciepłej wody...:evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi:buzi: hejka ;) Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC']he he he ...............też tak robiłam................:crazyeye: Alu nie mów że ZNOWU nie masz ciepłej wody???? oć do mnie ja mam..................dam Ci dam:diabloti: [FONT=Arial]już lece tylko panC. wróci wsadzi mnie do wycieczkowego i jadziem:evil_lol:[/FONT] [quote name='Alka']Ala, dogociólki mają szczęśćie ,że przyjeżdżają w przyszłym tygodniu...:evil_lol: nie dość ,że zadupie to i bez ciepłej wody...:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ty juz lepiej nic nie mów bo mam stresa ...ostatnio jak bea była to też nie było :diabloti:[/FONT] [quote name='Aga K']wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi:buzi: hejka ;)[FONT=Arial];)dzięki i wzajemnie:loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 mam to w dooopie nie ma zjęć tylko gadanie :mad: :mad: :mad: :mad: sis podpadasz :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
aga1215 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witaj Aluś:multi: Właśnie zauważyłam, że z okazji Dnia Dziecka zniknęła z DG Administracja:crazyeye: :hmmmm: :niewiem: a możem ślepa????:oops: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='dbsst']mam to w dooopie nie ma zjęć tylko gadanie :mad: :mad: :mad: :mad: sis podpadasz :mad: :mad: :mad: :mad:[FONT=Arial]:razz:no czekam na cie i na Emila:p[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aluś:multi: Właśnie zauważyłam, że z okazji Dnia Dziecka zniknęła z DG Administracja:crazyeye: :hmmmm: :niewiem: a możem ślepa????:oops: [FONT=Arial]:razz:nooo ja też nie widze ...nic a nic Witaj Aguś:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 hehhehehhehe emil lubi dzieci dzieci lubią emila hahahhaha Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no czekam na cie i na Emila:p[/FONT] ja też czekam na focie :diabloti: Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Vectra napisał(a):ja też czekam na focie :diabloti: na jakim kocie buuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahaha ale ja dowcipna Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dbsst napisał(a):na jakim kocie buuuuuuuuuuuuuuuhahahahhahaha ale ja dowcipna noooooooooooo :diabloti: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alu................to nie moja wina że nie masz ciepłej wody...................przenieś się na parter widocznie na czwarte nedochodzi.................... idem juz sobie no to Pa Quote
Recommended Posts