Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
No to macie Dzien Dziecka!!! Myc sie nie musicie!!! jak fajnie!!!

Joluś , od poniedziałku już się nie myjemy ...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']jak Ozzulek tam zajdzie to pewnie zaraz puszczą :multi:[FONT=Arial]:diabloti:na 1000%[/FONT]

[quote name='sota36']No to macie Dzien Dziecka!!! Myc sie nie musicie!!! jak fajnie!!!:diabloti:

[quote name='Alka']Joluś , od poniedziałku już się nie myjemy ...:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]właśnie chciałam napisać że my mamy Osiedlowy Tydzień dziecka:diabloti::angryy::angryy::angryy:a ja chcę się okapać:placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alka']Joluś , od poniedziałku już się nie myjemy ...:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:na 1000%[/FONT]

:diabloti:

[FONT=Arial]właśnie chciałam napisać że my mamy Osiedlowy Tydzień dziecka:diabloti::angryy::angryy::angryy:a ja chcę się okapać:placz::placz::placz:[/FONT]
JAK FAJNIE!!!!!!!!!!!A u mnie tylko wod i woda i myc sie trzeba! Mama goni!!!I jeszcze sprawdza, czy mam czyste uszy i kaz myc zeby!!no obrzydlistwo!!!!

Posted

[quote name='sota36']JAK FAJNIE!!!!!!!!!!!A u mnie tylko wod i woda i myc sie trzeba! Mama goni!!!I jeszcze sprawdza, czy mam czyste uszy i kaz myc zeby!!no obrzydlistwo!!!![FONT=Arial]:placz::placz::placz:to ja tez tak sce ...ja sce do mamy ale mama ma burdel ..znaczy remont w łazience:placz::placz::placz:i se nie moge tam pojechać pokapać:placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:to ja tez tak sce ...ja sce do mamy ale mama ma burdel ..znaczy remont w łazience:placz::placz::placz:i se nie moge tam pojechać pokapać:placz::placz::placz:[/FONT]

to se zagrzej wody:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]nie mam tyle garnków[/FONT]

najlepiej jak Mati wrócił z wycieczki , nie nadążąłam stawiać garów na gaz ... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']najlepiej jak Mati wrócił z wycieczki , nie nadążąłam stawiać garów na gaz ... :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:tak go suszyło .......:eviltong:żartowałam :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:tak go suszyło .......:eviltong:żartowałam :p[/FONT]

księciunio potrzebuje wanne solidnie napełnioną :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']W automacie se zagrzej:evil_lol:

he he he ...............też tak robiłam................:crazyeye:

Alu nie mów że ZNOWU nie masz ciepłej wody????
oć do mnie ja mam..................dam Ci dam:diabloti:

Posted

Ala, dogociólki mają szczęśćie ,że przyjeżdżają w przyszłym tygodniu...:evil_lol: nie dość ,że zadupie to i bez ciepłej wody...:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']he he he ...............też tak robiłam................:crazyeye:

Alu nie mów że ZNOWU nie masz ciepłej wody????
oć do mnie ja mam..................dam Ci dam:diabloti:
[FONT=Arial]już lece tylko panC. wróci wsadzi mnie do wycieczkowego i jadziem:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alka']Ala, dogociólki mają szczęśćie ,że przyjeżdżają w przyszłym tygodniu...:evil_lol: nie dość ,że zadupie to i bez ciepłej wody...:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ty juz lepiej nic nie mów bo mam stresa ...ostatnio jak bea była to też nie było :diabloti:[/FONT]

[quote name='Aga K']wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi:buzi:
hejka ;)[FONT=Arial];)dzięki i wzajemnie:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']mam to w dooopie nie ma zjęć tylko gadanie :mad: :mad: :mad: :mad:

sis podpadasz :mad: :mad: :mad: :mad:[FONT=Arial]:razz:no czekam na cie i na Emila:p[/FONT]

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Aluś:multi:
Właśnie zauważyłam, że z okazji Dnia Dziecka zniknęła z DG Administracja:crazyeye: :hmmmm: :niewiem: a możem ślepa????:oops:
[FONT=Arial]:razz:nooo ja też nie widze ...nic a nic
Witaj Aguś:multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

Alu................to nie moja wina że nie masz ciepłej wody...................przenieś się na parter widocznie na czwarte nedochodzi....................
idem juz sobie
no to Pa