e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:eviltong:bosz co za dzieciak .....Paula bierz do domu tą rykse:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]AAAAAAAAAAAAAAA one tu są:diabloti:[/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: one sa wszedzie.... jak szkodniki:diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):jedza:diabloti: co jedzą :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):co jedzą :diabloti: nienawidze cie:diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):jedza:diabloti: Kto i co się pytam? :diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):nienawidze cie:diabloti: wiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Kto i co się pytam? :diabloti: wychodze..to znaczy..yyy opuszczam was moje drogie bo mam fobie przez was:diabloti: Vectra napisał(a):wiem :loveu: :loveu: :loveu: zartowalam...kocham cie:loveu: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):wychodze..to znaczy..yyy opuszczam was moje drogie bo mam fobie przez was:diabloti: zartowalam...kocham cie:loveu: Widzę ze do tego jestes sfrustrowana :shake::shake::shake: :diabloti: Uwazaj bo to prowadzi do agresji :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: KWM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale już nie czytam ....poddaje sie:evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Widzę ze do tego jestes sfrustrowana :shake::shake::shake: :diabloti: Uwazaj bo to prowadzi do agresji :evil_lol: slowo ''sfrustrowana'' bardzo mi sie podoba bo nie zawiera ''e'':diabloti: ani ''a''....:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):slowo ''sfrustrowana'' bardzo mi sie podoba bo nie zawiera ''e'':diabloti: ani ''a''....:evil_lol: ąę :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):ąę :diabloti: odejdz....:diabloti: nie przesladuj mnie:diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):odejdz....:diabloti: nie przesladuj mnie:diabloti: NIGDY :diabloti: cię nie opuszczę :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):NIGDY :diabloti: cię nie opuszczę :diabloti: ale ja cie opuszczam juz i teraz...ide skoczyc do brodzika na glowke.....:diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):ale ja cie opuszczam juz i teraz...ide skoczyc do brodzika na glowke.....:diabloti: cokolwiek masz na myśli , to mówię ci dobranoc kochana moja :loveu: bądź grzeczna , rączki na kołderkę , paciorek powiedz ..... :diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:oops:ja już tez udaję się do świątyni .....snu:eviltong: DOBRANOC :loveu: [/FONT] Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:oops:ja już tez udaję się do świątyni .....snu:eviltong: DOBRANOC :loveu: [/FONT] no to j/w :diabloti: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 O, fotki leniwca :cool3: dealer napisał(a):napisalabym ze mam leki ale nie mam ''e'' i znowu sie beda pytac co ja za leki mam i na co ja je biore a ja biedna nie mam ''e'' i lekow tez nie mam i lekow tez nie...:diabloti: :diabloti: :roflt: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:eviltong:bosz co za dzieciak .....Paula bierz do domu tą rykse:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :shake: Do ojca wyślę :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a): :shake: Do ojca wyślę :evil_lol: ale ojciec jest gejem:cool1: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):ale ojciec jest gejem:cool1: :hmmmm: Teletubisiem? ;) Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:witam po ciężkiej i wydajnej nocy pisarskiej:evil_lol: próbowałam przebrnąć przez blożki .........w sumie treść niewiele wnosi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale forma .....przerasta :eviltong: Witam w kolejny paskudny :angryy:senny :angryy:dołujący :angryy:jesienny :angryy:dzionek na prowincji:diabloti: [/FONT] Quote
barbara.h Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzień dobry :loveu: A na kogo tak się Ozulec wypiął? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na Ciebie Alu???? Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witajcie w deszczowy dzionek :cool3: Na śniadanko zjadłam gołąbka i przegryzłam ciastem :diabloti: Ma ktoś ochote? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 barbara.h napisał(a):Dzień dobry :loveu: A na kogo tak się Ozulec wypiął? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na Ciebie Alu???? [FONT=Arial]:diabloti:Ozzy ma takie okienko na świat:angryy:...doopiete balkony mamy , a po ulicy jechały koniki:evil_lol:[/FONT] Pysia napisał(a):Witajcie w deszczowy dzionek :cool3: Na śniadanko zjadłam gołąbka i przegryzłam ciastem :diabloti: Ma ktoś ochote? :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne zestawienie na śniadanko;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzien dobry Nasza Alicjo:loveu: witam cie w ten sloneczny i cieply poranek...:razz: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):Dzien dobry Nasza Alicjo:loveu: witam cie w ten sloneczny i cieply poranek...:razz: A ta znowu ćpała :shake: Quote
Recommended Posts