Aga K Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 boki zrywać przy was można :grin::grin::grin::grin::grin: biedny piesio ... gdyby wiedział to by panią chyba za ucha wytarmosił :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
aga1215 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witaj Aluś Wieczorową Porą! Zatęskniłam za Ozulkiem, może być prowincjonalny - masz jeszcze?????? Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):hehhe w sensie bycze jaja rodzinne :p[FONT=Arial]taaaaaaa[/FONT] dealer napisał(a):Ala ...jestem ...jakbys zatesknila:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oj Nasza ty koffana[/FONT] Aga K napisał(a):boki zrywać przy was można :grin::grin::grin::grin::grin: biedny piesio ... gdyby wiedział to by panią chyba za ucha wytarmosił :eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:razz:uważaj na boczki;)[/FONT] Vectra napisał(a):wróciłam :diabloti:[FONT=Arial]oć w me ramiona[/FONT] aga1215 napisał(a):Witaj Aluś Wieczorową Porą! Zatęskniłam za Ozulkiem, może być prowincjonalny - masz jeszcze??????[FONT=Arial]:p...nie wiem czy mam ...sprawdze[/FONT] Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye:za co mamciu Pysiu[/FONT] [FONT=Arial]:razz:[/FONT] Kurcze ...juz nie pamiętam :cool3: :evil_lol: Ale cos mi wtedy po głowie chodziło :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Kurcze ...juz nie pamiętam :cool3: :evil_lol: Ale cos mi wtedy po głowie chodziło :diabloti: pchla...:cool1: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):pchla...:cool1: wesz :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):wesz :diabloti: a moze to byli muchi....:razz: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Kurcze ...juz nie pamiętam :cool3: :evil_lol: Ale cos mi wtedy po głowie chodziło :diabloti: dealer napisał(a):pchla...:cool1: Vectra napisał(a):wesz :diabloti: dealer napisał(a):a moze to byli muchi....:razz::multi::multi::multi:[FONT=Arial]wiem wiem .....pajak:p[/FONT] Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):pchla...:cool1: Mylisz się :mad: Moje psy pcheł nie maja :shake: To była wsza :evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Mylisz się :mad: Moje psy pcheł nie maja :shake: To była wsza :evil_lol: oooo Pysia dziekuje za masazyk kijeczkiem:loveu: dobra kobieta z ciebie...:diabloti: tylko te wszy mnie niepokoja......:diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ciociaaaaa:scream_3: a Ozzy mi dupe pokazał:placz: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Mylisz się :mad: Moje psy pcheł nie maja :shake: To była wsza :evil_lol: HA czyli dobrze trafiłam :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):oooo Pysia dziekuje za masazyk kijeczkiem:loveu: dobra kobieta z ciebie...:diabloti: tylko te wszy mnie niepokoja......:diabloti: :diabloti: Masz lęki? :diabloti: evaxon napisał(a):ciociaaaaa:scream_3: a Ozzy mi dupe pokazał:placz: Jezu ten mazgaj i tu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Vectra napisał(a):HA czyli dobrze trafiłam :diabloti: Czi te łoczi mogą kłamać - chiba nie :evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Masz lęki? :diabloti: napisalabym ze mam leki ale nie mam ''e'' i znowu sie beda pytac co ja za leki mam i na co ja je biore a ja biedna nie mam ''e'' i lekow tez nie mam i lekow tez nie...:diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a): Jezu ten mazgaj i tu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :errrr: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):napisalabym ze mam leki ale nie mam ''e'' i znowu sie beda pytac co ja za leki mam i na co ja je biore a ja biedna nie mam ''e'' i lekow tez nie mam i lekow tez nie...:diabloti: :diabloti: Co Ty świrujesz z tymi lekami ? :crazyeye: Masz fobie? :evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Co Ty świrujesz z tymi lekami ? :crazyeye: Masz fobie? :evil_lol: nie mam...nie mam ''e'' po prostu......:placz: :placz: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):nie mam...nie mam ''e'' po prostu......:placz: :placz: :diabloti:Nosz wiedźmo pzeca wiem ale lęki masz jakby na to nie patrzeć i fobie też :diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Nosz wiedźmo pzeca wiem ale lęki masz jakby na to nie patrzeć i fobie też :diabloti::evil_lol: kkkurde.....wpedzasz mnie w leki..i fobie....:diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):napisalabym ze mam leki ale nie mam ''e'' i znowu sie beda pytac co ja za leki mam i na co ja je biore a ja biedna nie mam ''e'' i lekow tez nie mam i lekow tez nie...:diabloti: :diabloti: ęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :diabloti: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):ęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :diabloti: jedza:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):ciociaaaaa:scream_3: a Ozzy mi dupe pokazał:placz:[FONT=Arial]:eviltong:bosz co za dzieciak .....Paula bierz do domu tą rykse:evil_lol::evil_lol::evil_lol: AAAAAAAAAAAAAAA one tu są:diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts