agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial]a ty skad się tu wzięlaś:evil_lol:[/FONT] wyskoczylam zza roga:diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']wyskoczylam zza roga:diabloti:[FONT=Arial]:razz:zza czyjego....[/FONT] [quote name='agnes1']mnie chyba tyż daleczko, ale po co wszyscy mają wiedzieć:evil_lol: [FONT=Arial]:razz:mowisz ...niech żyją w nieświadaomości;)[/FONT] Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zza czyjego....[/FONT] [FONT=Arial]:razz:mowisz ...niech żyją w nieświadaomości;)[/FONT] zza domowego roga...gosci pozegnalam i biegusiem do was:loveu: i jeszcze musze isc z piesem ale jest burza....:cool1: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']zza domowego roga...gosci pozegnalam i biegusiem do was:loveu: i jeszcze musze isc z piesem ale jest burza....:cool1:[FONT=Arial]a u nas nic lepiej duchota przeokropna.......[/FONT] Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a u nas nic lepiej duchota przeokropna.......[/FONT] wrocilam....nieco zmoklam:razz: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']wrocilam....nieco zmoklam:razz:[FONT=Arial]:razz:daj troszkę deszcza[/FONT] Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:daj troszkę deszcza[/FONT] w kibelku moze byc????:diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']w kibelku moze byc????:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:N.I.E.[/FONT] Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:N.I.E.[/FONT] to wanne podeslij ...ci napelnie:diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']to wanne podeslij ...ci napelnie:diabloti:[FONT=Arial]:razz:a jakby tak Pysiowy basenik;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:razz:uciekam spać ...poczekam na lepsze jutro :cool1:[/FONT] Quote
bonita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Nie idż jeszcze :) ja np. dopiero przyszłąm :grin: Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:uciekam spać ...poczekam na lepsze jutro :cool1:[/FONT] dobranoc moja kofana:loveu: spij dobrze... Quote
AlKil Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dzień dobry Alu!!!!:lol::lol::lol: Kolejny słoneczny dzionek!!! :cool3: Aż chce się wstawać i robić pranie...:evil_lol: Quote
sota36 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja pracuję do końca czerwca ....[/FONT] [FONT=Arial]ja juz papiery odbieram w czerwcu ale załatwiać bedę w sierpniu... Rezygnujemy z TP S.A. może kiedyś u konkurencji;)...zawsze jest jeszcze Skypek;) [/FONT] Skype jest, ale wyrwalam z kompa z nerw kabelek z mikrofomu - hihihi - wkurzyalm sie kiedys i Darecki mi teraz nie chce naprawic, a ja niemota jestem! [quote name='agnes1']Masz rację z tym TP S.A. - my zrezygnowaliśmy prawie rok temu i jest supcio:loveu: . Do bani z tą firmą.:mad: Tak, "tepsa" do bani, mysmy juz przezli dawno do konkurencji, ale moze tez ze stacjonarnego zrezygnujemy, choc musze miec kontakt z moimi Rodzicami, a ci sa przeciwni komorkowym, wiec tylko ...stacjonarny. [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:żeby jeszcze do bani...oni generalnie są do doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy w domu 3 komóreczki ....znaczy sie każdy człekokształtny w domu posiada swoją ....Ozzy jeszcze sie nie dorobił:razz:ale może w przyszłości;) [/FONT] Ozzy nie ma komorki - niemozliwe!!!! Ala - do sklepu po komorkowca! [quote name='agnes1']Ja chciałam tak delikatnie jako niewinne dziewczę:oops: ale masz rację ta firma jest do doopy:diabloti: banda oszukistów:angryy: do wielkiej doopki!A tak poza tym - DZIEN DOBRY!!! Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita']Nie idż jeszcze :) ja np. dopiero przyszłąm :grin: [FONT=Arial]:cool1:no widzisz tośmy się nie zgadły...i poszłam[/FONT] [quote name='dealer']dobranoc moja kofana:loveu: spij dobrze...[FONT=Arial]:loveu:dzień dobry :razz:moja kochana[/FONT] [quote name='evaxon']a ja zapomnialam napisac sliczny banerek:loveu:[FONT=Arial]no nareszcie ktoś zauważył prezencik z okazji dnia matki od mojej córeczki Ewuni :loveu:[/FONT] [quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!!!:lol::lol::lol: Kolejny słoneczny dzionek!!! :cool3: Aż chce się wstawać i robić pranie...:evil_lol:[FONT=Arial]doberek.....ja pranko zrobiłam wieczorem ...dziś poprasuję i zawieszę firaneczkę w pokoju:eviltong:[/FONT] [quote name='sota36']Skype jest, ale wyrwalam z kompa z nerw kabelek z mikrofomu - hihihi - wkurzyalm sie kiedys i Darecki mi teraz nie chce naprawic, a ja niemota jestem![FONT=Arial];)Jolus tam z tyłu na kompku znajdziesz tą dziureczkę i dasz rade ...pokaż Dareckiemu że potrafisz ...a swoją drogą to może ja z nim pogadam :mad:bo przecie od 31 maja to będzie nasza łązcnosć ;)i powinien naprawić:evil_lol:[/FONT] Tak, "tepsa" do bani, mysmy juz przezli dawno do konkurencji, ale moze tez ze stacjonarnego zrezygnujemy, choc musze miec kontakt z moimi Rodzicami, a ci sa przeciwni komorkowym, wiec tylko ...stacjonarny. [FONT=Arial]Joluś moi też byli przeciwni ale dostali od nas POPa i już się oswoili[/FONT] Ozzy nie ma komorki - niemozliwe!!!! Ala - do sklepu po komorkowca! [FONT=Arial]Ozzy to pierdoła i narazie nie dostanie komórczaka:eviltong:[/FONT] do wielkiej doopki!A tak poza tym - DZIEN DOBRY!!![FONT=Arial]:multi:doberek[/FONT] [quote name='evaxon']helol z rana:multi:[FONT=Arial]:evil_lol:helloł;)[/FONT] Quote
groszek83 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dobry...:cool1: Prezes Pudliszek nie dał L4 do tego kazał pracować w niedziele........bezdusznik:shake::shake:On pewnie z Klockową spokrewniony:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='groszek83']Dobry...:cool1: Prezes Pudliszek nie dał L4 do tego kazał pracować w niedziele........bezdusznik:shake::shake:On pewnie z Klockową spokrewniony:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:eee chyba nie ....to teraz poczekaj aż Cię Klockowa z puszki za kaucją wyciągnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witaj ciociu:p:p:p Ale sobie fajny banerek szczeliłaś:razz: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj ciociu:p:p:p Ale sobie fajny banerek szczeliłaś:razz:[FONT=Arial]banderelos dostałam w prezenciku na dzień matki od Ewuni Vectry.......śliczny prawda:loveu::loveu::loveu:i pomogła mi go wpadować z odsyłaczem ...już się naumiałam :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
sota36 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]banderelos dostałam w prezenciku na dzień matki od Ewuni Vectry.......śliczny prawda:loveu::loveu::loveu:i pomogła mi go wpadować z odsyłaczem ...już się naumiałam :multi::multi::multi:[/FONT]zdoloniacha i bystrzacha! Quote
AlKil Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]banderelos dostałam w prezenciku na dzień matki od Ewuni Vectry.......śliczny prawda:loveu::loveu::loveu:i pomogła mi go wpadować z odsyłaczem ...już się naumiałam :multi::multi::multi:[/FONT] Zaaachwyca mnie Twoja zdolność przyswajania wiedzy...:crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='sota36']zdoloniacha i bystrzacha![FONT=Arial]:razz:nooo mikrofon tez umię podłączyć:eviltong:[/FONT] [quote name='AlKil']Zaaachwyca mnie Twoja zdolność przyswajania wiedzy...:crazyeye::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:noooszczególnie w parne popołudnie .......;)[/FONT] Quote
Recommended Posts