e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Alu czy masz na zbyciu jakies utalentowane dziecko?? :razz: z checia zaadoptuje:razz: ale podkreślam musi być zdolne! :) Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon']Alu czy masz na zbyciu jakies utalentowane dziecko?? :razz: z checia zaadoptuje:razz: ale podkreślam musi być zdolne! :)[FONT=Arial]:diabloti:poszukam[/FONT] [quote name='paula_z']Witam niedzielnie :p Jak humorek? :razz:[FONT=Arial]:cool1:powiedzmy że lekko lepiej:razz: Byłam u Mojej Mamy z upominkiem i zyczonkami ....jedliśmy pyszny torcik z truskawkami:loveu:.Potem dam fotaska;) [/FONT] Quote
sota36 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:poszukam[/FONT] [FONT=Arial]:cool1:powiedzmy że lekko lepiej:razz: Byłam u Mojej Mamy z upominkiem i zyczonkami ....jedliśmy pyszny torcik z truskawkami:loveu:.Potem dam fotaska;) [/FONT] noooooo zeby ludzi wkurzac! Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='sota36']noooooo zeby ludzi wkurzac![FONT=Arial]:razz:oj Joluś zaraz wkurzać ....to wrzucę pod postacią linku;)[/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 melduje ze jestem:) wcinam lody z truskawkami i smietna mmmmm..pychaaa:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']melduje ze jestem:) wcinam lody z truskawkami i smietna mmmmm..pychaaa:loveu:[FONT=Arial];)wróciłam .....smacznego:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork']:hand: :sweetCyb: :B-fly: chyba mi sie te lody na oczy rzucily:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)wróciłam .....smacznego:evil_lol:[/FONT] dziekuje ..juz pochlonelam i tera mam zamarzniete gardziolko:diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork']:hand: :sweetCyb: :B-fly: [FONT=Arial].........................................................................cieszkam że jesteś....Ozzy też;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']chyba mi sie te lody na oczy rzucily:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dziekuje ..juz pochlonelam i tera mam zamarzniete gardziolko:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja po torciku mam wypchane boczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:razz:torcik [/FONT] jemy..... [FONT=Arial]smutny Ozzy.... [/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 no to sie poslinilam.....a Ozzy smutny bo sie sami obzeraliscie:diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']no to sie poslinilam.....a Ozzy smutny bo sie sami obzeraliscie:diabloti:[FONT=Arial]:razz:Ozzy jadł torcik i ptyśki;)[/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Ozzy jadł torcik i ptyśki;)[/FONT] aaaaa no to musze powiedziec: dobra pancia,grzeczna:diabloti: Quote
sota36 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']no to sie poslinilam.....a Ozzy smutny bo sie sami obzeraliscie:diabloti: ja sie tez poslinilam... Kocham Truskawy! [quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Ozzy jadł torcik i ptyśki;)[/FONT] taaaaa, ciekawe? Bidul tak smutno na truskwe zaglada, nawet pewno okruszkow nie dostal! Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']aaaaa no to musze powiedziec: dobra pancia,grzeczna:diabloti:[FONT=Arial]nooo bo już myślałam ze i ty z kijem wylatasz:diabloti:[/FONT] [quote name='sota36']ja sie tez poslinilam... Kocham Truskawy! taaaaa, ciekawe? Bidul tak smutno na truskwe zaglada, nawet pewno okruszkow nie dostal![FONT=Arial]Ozzy smutny ot tak sobie.......ale po spacerku do lasu poprawiły nam sie nastroje:p[/FONT] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]smutny Ozzy....[/FONT] [FONT=Arial]ciotka musi chyba interweiować... przyjechać.. wylizać Ozzulca :cool3: [/FONT] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]śpadam... buuuuuuuu... to po chwa i Ci Pa!!! :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]jeszcze potrenuje :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ciotka musi chyba interweiować... przyjechać.. wylizać Ozzulca :cool3: [/FONT][FONT=Arial]:shake:nawet nie powiem Ozzulkowi co tu nabazgrałaś bo znów sie załamie:eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:nawet nie powiem Ozzulkowi co tu nabazgrałaś bo znów sie załamie:eviltong:[/FONT] że co... nie lubi jak go liżę??? Quote
bonita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ozzi rozpoczął już sezon truskawkowy :grin: Witajcie, juz jezdem :D Quote
Paula Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Pyszotka :sabber: :loveu: Smaka pieskowi robią taką truskawą ;) Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]śpadam... buuuuuuuu... to po chwa i Ci Pa!!! :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]jeszcze potrenuje :mad:[/FONT][FONT=Arial]:razz:to Ci Pa......:loveu:[/FONT] [quote name='clockwork']że co... nie lubi jak go liżę???[FONT=Arial]:razz:taaaaaaa[/FONT] Quote
Recommended Posts