Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']a pewnie ze moze byc gorzej......wiec zyj chwila:loveu: :loveu:[FONT=Arial]:eviltong:trwaj chwilo ....jesteś piękna:loveu:[/FONT] Quote
sota36 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial] Życie jest do doopy .......mój urlop wisi w powietrzu........nie wiem czy dostane a jak juz dostane czy zachowam miejsce pracy ...pierdzieli mi sie wsio.....ale DAM RADE:mad: [/FONT] ALA! CO JEST??!? Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:trwaj chwilo ....jesteś piękna:loveu:[/FONT] carpe diem!!!:loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='sota36']ALA! CO JEST??!?[FONT=Arial]:diabloti:niespodzianka[/FONT] [quote name='dealer']carpe diem!!!:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
emdziolek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hihi niespodzianka :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hihi niespodzianka :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial];)no aleś mnie zaskoczyła:evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Alu spoko spoko - mogło być gorzej - mogło padać ;) trzymaj się i nie daj się IM - tym wyzyskiwaczom!!!! Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='malawaszka']Alu spoko spoko - mogło być gorzej - mogło padać ;) trzymaj się i nie daj się IM - tym wyzyskiwaczom!!!![FONT=Arial]:diabloti:ja już nikomu i niczemu się nie dam ....ktosik napisał ...co cie nie zabije to cie wzmocni ....chyba miał racje :cool1:[/FONT] Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Uuuuu, Alu, problemy z urlopikiem??? Świnie wredne!!!:mad: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='AlKil']Uuuuu, Alu, problemy z urlopikiem??? Świnie wredne!!!:mad:[FONT=Arial]:diabloti:urlopik to część składowa wszystkich problemików:angryy:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:urlopik to część składowa wszystkich problemików:angryy:[/FONT] Alutka dasz radę,tys je mocno dziołszka;) Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ja już nikomu i niczemu się nie dam ....ktosik napisał ...co cie nie zabije to cie wzmocni ....chyba miał racje :cool1:[/FONT] nooo miał miał świętą :diabloti: rację :razz: i tego się trzymajmy :cool1: Quote
aga1215 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witaj Aluś:multi: ........ na pohybel kłopotom :mad: :mad: :mad: zobaczysz i urlop będzie i etat utrzymasz :buzi: Śliczny Ozulec:loveu: i nawet łapę podnosi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Patka']alu ja ci Kogoś mogę dać ;) będziesz miała parkę[FONT=Arial]:pPatuś od zaraz to biorę ...jak sierpniowe ;)to mam chętnego:evil_lol:[/FONT] [quote name='Hugo-Kochaś']Alutka dasz radę,tys je mocno dziołszka;)[FONT=Arial]:cool1:to tego się będę trzymać .....myślisz ,że dam :razz:[/FONT] [quote name='Agga']Alutka nie daj im się:mad: :mad:[FONT=Arial]nie dam ...przecież życie zaczyna się po .......40tce:eviltong:[/FONT] [quote name='malawaszka']nooo miał miał świętą :diabloti: rację :razz: i tego się trzymajmy :cool1:[FONT=Arial];)oki to dawa łapkę i idziemy ramie w ramie:razz:[/FONT] [quote name='aga1215']Witaj Aluś:multi: ........ na pohybel kłopotom :mad: zobaczysz i urlop będzie i etat utrzymasz :buzi: [FONT=Arial]:razz:a wiesz ze też tak pomyślałam .....kto nie ryzykuje ten nie żyje...a kłopoty .....nudno by bez nich było .....:diabloti:[/FONT] Śliczny Ozulec:loveu: i nawet łapę podnosi ;) :evil_lol: [FONT=Arial];)nie podnosi tylko śliczne wyciera bo w siq pewnie wdepnął:evil_lol: Melduję posłusznie ze umyłam 2 okienka , podłogi gotuję obiada na jutro ...właściwie gotowy.....bo od jutra znów przez 3 dni nie mamy ciepłej wody:diabloti::diabloti::diabloti:...a w całym tym dołeczku zrobilam sobie jutro wolny dzionek ...mam w doopalonie robotę ...jak strajk to strajk:diabloti:/koleżanka za mnie pracuje , oddaje mi godzinki:evil_lol:/ [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ale fajnie ze masz wolne...bede cie od ranka napastowac:loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial];)oki to dawa łapkę i idziemy ramie w ramie:razz:[/FONT] :multi:tak tak tak - ja teraz to sobie jak mantrę powtarzam codziennie żeby przetrwać jakoś te miesiące posuchy znowu :roll: Quote
Paula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]miłego z wzajemnością:loveu:...i smacznego na rogaliki;)[/FONT] Dziękować :lol: Dobre były :razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no nie... :shake: ale co tam Twój przy moim :diabloti:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Takie chucherko :razz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]najwyżej pójde na zasiłek dla bezrobotnych.....;)[/FONT] :grin: O, i masz rozwiązanie ;) Dasz radę, trzymam kciuki, żeby się wsio udało :kciuki: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='malawaszka']:multi:tak tak tak - ja teraz to sobie jak mantrę powtarzam codziennie żeby przetrwać jakoś te miesiące posuchy znowu :roll:[FONT=Arial];)to ja też już biore się w garść i będę sobie mantrować:p[/FONT] [quote name='paula_z'] :grin: O, i masz rozwiązanie ;) Dasz radę, trzymam kciuki, żeby się wsio udało :kciuki:[FONT=Arial]:razz:oj wolałabym nie ...ale też sie tego czepiłam jak rzep ...ze się uda[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']ale fajnie ze masz wolne...bede cie od ranka napastowac:loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]:evil_lol:a jaką pastka ....cieszkam :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:a jaką pastka ....cieszkam :loveu::loveu::loveu:[/FONT] pastka do blyscenia..bedzies sie blyskac ze hoho:loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']pastka do blyscenia..bedzies sie blyskac ze hoho:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak piesowi jajki:eviltong:[/FONT] Quote
emdziolek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak piesowi jajki:eviltong:[/FONT] A co czym gadacie bo ja nie w Temacie?- zrymowałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:urlopik to część składowa wszystkich problemików:angryy:[/FONT] a ja nie rozumiem :shake: pisałaś gdzieś, że masz urlop od 28 czerwca do sierpnia :hmmmm: Quote
Recommended Posts