AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:zapraszam ...już podaję DZIEŃ DOBEREK DLA WSZYSTKICH:multi: Mmmm, smaczniutka...:lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']Mmmm, smaczniutka...:lol:wafelka podałam;) Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']wafelka podałam;) Och dziekuję, z wafelka nie skorzystam, bo potem musiałabym zjeść kiszonego ogórka. A ostał mi się tylko jeden, jakiś taki zdechły ... Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']Och dziekuję, z wafelka nie skorzystam, bo potem musiałabym zjeść kiszonego ogórka. A ostał mi się tylko jeden, jakiś taki zdechły ... ;)to może ogórka w czekoladzie:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 .....................wlazłam se..............a co! tak mam że rano włażę:diabloti::eviltong: Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to może ogórka w czekoladzie:evil_lol: ło matko!!! :crazyeye: Zjadłam sałatkę, wystarczy mi...:lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']ło matko!!! :crazyeye: Zjadłam sałatkę, wystarczy mi...:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']Jestem, melduje sie na posterunku:diabloti:cieszkam przeogromnie że sie kompletujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']wafelka podałam;) :mad: masz szczescie Alu ze jestem po sniadanku i nie mam ochoty na slodkie:evil_lol: witanko:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Cześć Alu, i jaki wynik debaty z zarządzającą??? Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='bonita']Jestem sistersjo :loveu: Witam siem !:multi:witam [quote name='Vectra']Dzień dobry mamuśka :):loveu:doberek [quote name='evaxon']:mad: masz szczescie Alu ze jestem po sniadanku i nie mam ochoty na slodkie:evil_lol: witanko:multi::razz:z kijem na cioteczkę [quote name='dealer']wrocilam uffff jak goraco:razz:;)szybka jesteś [quote name='Kate I Luka']Cześć Alu, i jaki wynik debaty z zarządzającą???ciało zarządzające pojechało do kuratorium i doopa blada ...jurto będę łowić ją w sieć;) Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Agga']Co się stało ozzulkowi na tym ostatnim zdjęciu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobił skopyrtkę:p:eviltong: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 kkkurde u kogo jeszcze widzialam takie foty..hmmmm:diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']kkkurde u kogo jeszcze widzialam takie foty..hmmmm:diabloti::mad:żartujesz ...prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witanko :p "Kobieta mnie bije; poddaję się" :lol: Hehe :D jak Maksiu i Axa ;) Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :grin: biedny Ozzy juz sie boi jak widzi kolezanke:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ozzy nie boi się koleżanki ...tylko prezentuje atrybuty męskości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy nie boi się koleżanki ...tylko prezentuje atrybuty męskości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świntuszek:oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts