Paula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:ale mimo to MAM DOBRY HUMOR :multi: [/FONT] :multi: Cieszkam :loveu: Miłego dnia :razz: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Cieszkam :loveu: Miłego dnia :razz:[FONT=Arial]miłego z wzajemnością:loveu:...i smacznego na rogaliki;)[/FONT] Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dzień dobry! Wpadłam na chwilunię, kawki nie wypiję...:lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry! Wpadłam na chwilunię, kawki nie wypiję...:lol:[FONT=Arial];)pij w biegu ....przstudzona:evil_lol:[/FONT] Quote
AlKil Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)pij w biegu ....przstudzona:evil_lol:[/FONT] jak przestudzona, to łyknę szybciutko... Cholerka, jakoś tak strasznie blisko się do weekendu zrobiło...:eek2::help1: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='AlKil']jak przestudzona, to łyknę szybciutko... Cholerka, jakoś tak strasznie blisko się do weekendu zrobiło...:eek2::help1:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:blisko .....coraz bliżej;) a teraz uciekam już do pracy ...wrócę ok....16tej ...buuuuuuuuuuuuu [/FONT] Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ja tez poproszę o kawkie , przestudzoną z mlekiem bez cukiera :p dzień dobry mamuśka , mamy piekielnie gorący poniedziałek :shake: :shake: :shake: obudzono mnie własnie brutalnie :placz: :placz: :placz: nadal chce mi się spać :diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']ja tez poproszę o kawkie , przestudzoną z mlekiem bez cukiera :p dzień dobry mamuśka , mamy piekielnie gorący poniedziałek :shake: :shake: :shake: obudzono mnie własnie brutalnie :placz: :placz: :placz: nadal chce mi się spać :diabloti:[FONT=Arial];)już podaję ...i uciekam do dziecków[/FONT] Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)już podaję ...i uciekam do dziecków[/FONT] pije i ide spać dalej :diabloti: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='paula_z'] :D Maksiu też nie przepada za owockami :roll: [FONT=Arial]Klocek uwielbia... wczoraj mi wpieprzył ćwiartke... arbuza :roll:[/FONT] Phi, a jeszcze nie widziałaś mojego :eviltong: :evil_lol: [FONT=Arial]no nie... :shake: ale co tam Twój przy moim :diabloti:[/FONT] [quote name='emdziolek']Hihi no jeszcze nie widziałam:diabloti::diabloti: Chyba jeszcze mojej nie widziałaś:cool3: [FONT=Arial]widziałam.... phiiiiii :eviltong::diabloti: cześć Aluś... melduje sie po :hmmmm: latach nieobecności. o 16:17 czekam na gie [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dzien dobry moja najwspanialsza:loveu: Vectra napisał(a):ja tez poproszę o kawkie , przestudzoną z mlekiem bez cukiera :p dzień dobry mamuśka , mamy piekielnie gorący poniedziałek :shake: :shake: :shake: obudzono mnie własnie brutalnie :placz: :placz: :placz: nadal chce mi się spać :diabloti: Ewa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Vectra napisał(a):pije i ide spać dalej :diabloti: idz spac idz..bo ja zawal padne jak cie tak wczesnie bede ogladac:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no i gdzie kawka i ciacho:niewiem::evil_lol: witanko:multi: Quote
Medorowa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witaj mła najlepsiejsza z najlepsiejszych cioć:grins::grins: Ale wazelinka:siara::diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] cześć Aluś... melduje sie po :hmmmm: latach nieobecności. o 16:17 czekam na gie [/FONT][FONT=Arial]:razz:nooo nareszcie......;)[/FONT] [quote name='dealer']dzien dobry moja najwspanialsza:loveu: Ewa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: idz spac idz..bo ja zawal padne jak cie tak wczesnie bede ogladac:diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']no i gdzie kawka i ciacho:niewiem::evil_lol: witanko:multi:[FONT=Arial]już była[/FONT] [quote name='madzia i medor']Witaj mła najlepsiejsza z najlepsiejszych cioć:grins::grins: Ale wazelinka:siara::diabloti:[FONT=Arial]:loveu:witaj[/FONT] [quote name='dealer']przyszlam zas......czekam na cia:loveu:[FONT=Arial]:multi:jestem Życie jest do doopy .......mój urlop wisi w powietrzu........nie wiem czy dostane a jak juz dostane czy zachowam miejsce pracy ...pierdzieli mi sie wsio.....ale DAM RADE:mad: [/FONT] Quote
emdziolek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dealer napisał(a):glowa do gory:loveu: DASZ RADE na pewno:loveu: :shiny: Popieram xD DASZ RADE i nie ma innej możliwośći :shiny: Będzie :thumbs::cool2: Kiedy Nowe foty tego tłuścioszka z sexi pupcią??:evil_lol: U VegI nowe:D PozDrO:loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']glowa do gory:loveu: DASZ RADE na pewno:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]najwyżej pójde na zasiłek dla bezrobotnych.....;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='emdziolek']:shiny: Popieram xD DASZ RADE i nie ma innej możliwośći :shiny: Będzie :thumbs::cool2: Kiedy Nowe foty tego tłuścioszka z sexi pupcią??:evil_lol: U VegI nowe:D PozDrO:loveu:[FONT=Arial]:razz:oj narazie na nowe trzeba poczekać;)[/FONT] Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mamuśka głowa do góry :loveu: co ma być to będzie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jak mawial wojak Szwejk ...nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej...:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Hejka Aluś :) Z tym urlopem, i chwiejną sytuacją w pracy nienajlepiej...ale będzie dobrze... pocieszam Ciebie, i siebie przy okazji :p Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']Mamuśka głowa do góry :loveu: co ma być to będzie :diabloti: :diabloti: :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:taaa głowa do góry i se nosa pozadzieram o sufita:evil_lol:[/FONT] [quote name='dealer']jak mawial wojak Szwejk ...nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej...:diabloti:[FONT=Arial]qr.... a może być jeszcze gorzej ....o masakra....aleś mnie pocieszyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hejka Aluś :) Z tym urlopem, i chwiejną sytuacją w pracy nienajlepiej...ale będzie dobrze... pocieszam Ciebie, i siebie przy okazji :p[FONT=Arial]:razz:oj fatalnie jak sie wsio sypie .....nie lubie tak:diabloti: No ale Kasiu ...będzie dobrze ;)..prawda;) [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:taaa głowa do góry i se nosa pozadzieram o sufita:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]qr.... a może być jeszcze gorzej ....o masakra....aleś mnie pocieszyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a pewnie ze moze byc gorzej......wiec zyj chwila:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts