Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)pij w biegu ....przstudzona:evil_lol:[/FONT]

jak przestudzona, to łyknę szybciutko...
Cholerka, jakoś tak strasznie blisko się do weekendu zrobiło...:eek2::help1:

Posted

[quote name='AlKil']jak przestudzona, to łyknę szybciutko...
Cholerka, jakoś tak strasznie blisko się do weekendu zrobiło...:eek2::help1:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:blisko .....coraz bliżej;)
a teraz uciekam już do pracy ...wrócę ok....16tej ...buuuuuuuuuuuuu
[/FONT]

Posted

ja tez poproszę o kawkie , przestudzoną z mlekiem bez cukiera :p
dzień dobry mamuśka , mamy piekielnie gorący poniedziałek :shake: :shake: :shake:
obudzono mnie własnie brutalnie :placz: :placz: :placz:
nadal chce mi się spać :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ja tez poproszę o kawkie , przestudzoną z mlekiem bez cukiera :p
dzień dobry mamuśka , mamy piekielnie gorący poniedziałek :shake: :shake: :shake:
nadal chce mi się spać :diabloti:[FONT=Arial];)już podaję ...i uciekam do dziecków[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']
:D Maksiu też nie przepada za owockami :roll:
[FONT=Arial]Klocek uwielbia... wczoraj mi wpieprzył ćwiartke... arbuza :roll:[/FONT]

Phi, a jeszcze nie widziałaś mojego :eviltong: :evil_lol:
[FONT=Arial]no nie... :shake: ale co tam Twój przy moim :diabloti:[/FONT]

[quote name='emdziolek']Hihi no jeszcze nie widziałam:diabloti::diabloti: Chyba jeszcze mojej nie widziałaś:cool3:

[FONT=Arial]widziałam.... phiiiiii :eviltong::diabloti:

cześć Aluś... melduje sie po :hmmmm: latach nieobecności.
o 16:17 czekam na gie
[/FONT]

Posted

dzien dobry moja najwspanialsza:loveu:

Vectra napisał(a):
ja tez poproszę o kawkie , przestudzoną z mlekiem bez cukiera :p
nadal chce mi się spać :diabloti:

Ewa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Vectra napisał(a):
pije i ide spać dalej :diabloti:

idz spac idz..bo ja zawal padne jak cie tak wczesnie bede ogladac:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
cześć Aluś... melduje sie po :hmmmm: latach nieobecności.
o 16:17 czekam na gie
[/FONT][FONT=Arial]:razz:nooo nareszcie......;)[/FONT]

[quote name='dealer']dzien dobry moja najwspanialsza:loveu:

Ewa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

idz spac idz..bo ja zawal padne jak cie tak wczesnie bede ogladac:diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='evaxon']no i gdzie kawka i ciacho:niewiem::evil_lol:
witanko:multi:[FONT=Arial]już była[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Witaj mła najlepsiejsza z najlepsiejszych cioć:grins::grins:
Ale wazelinka:siara::diabloti:[FONT=Arial]:loveu:witaj[/FONT]

[quote name='dealer']przyszlam zas......czekam na cia:loveu:[FONT=Arial]:multi:jestem

Życie jest do doopy .......mój urlop wisi w powietrzu........nie wiem czy dostane a jak juz dostane czy zachowam miejsce pracy ...pierdzieli mi sie wsio.....ale DAM RADE:mad:
[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):
glowa do gory:loveu: DASZ RADE na pewno:loveu:

:shiny: Popieram xD DASZ RADE i nie ma innej możliwośći :shiny: Będzie :thumbs::cool2:

Kiedy Nowe foty tego tłuścioszka z sexi pupcią??:evil_lol: U VegI nowe:D PozDrO:loveu:

Posted

[quote name='dealer']glowa do gory:loveu: DASZ RADE na pewno:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]najwyżej pójde na zasiłek dla bezrobotnych.....;)[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']:shiny: Popieram xD DASZ RADE i nie ma innej możliwośći :shiny: Będzie :thumbs::cool2:

Kiedy Nowe foty tego tłuścioszka z sexi pupcią??:evil_lol: U VegI nowe:D PozDrO:loveu:[FONT=Arial]:razz:oj narazie na nowe trzeba poczekać;)[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Mamuśka głowa do góry :loveu: co ma być to będzie :diabloti: :diabloti: :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:taaa głowa do góry i se nosa pozadzieram o sufita:evil_lol:[/FONT]

[quote name='dealer']jak mawial wojak Szwejk ...nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej...:diabloti:[FONT=Arial]qr.... a może być jeszcze gorzej ....o masakra....aleś mnie pocieszyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hejka Aluś :)

Z tym urlopem, i chwiejną sytuacją w pracy nienajlepiej...ale będzie dobrze... pocieszam Ciebie, i siebie przy okazji :p[FONT=Arial]:razz:oj fatalnie jak sie wsio sypie .....nie lubie tak:diabloti:
No ale Kasiu ...będzie dobrze ;)..prawda;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:taaa głowa do góry i se nosa pozadzieram o sufita:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]qr.... a może być jeszcze gorzej ....o masakra....aleś mnie pocieszyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

a pewnie ze moze byc gorzej......wiec zyj chwila:loveu: :loveu: