Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mi nie wierzy.... :mad: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......jak ty na mnie z kijem to jak mam uwierzyć ...zresztą zaistniała rozbieżność pomiędzy treścią postów a esesmanków ....ale i tak KCM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']zaproponowała bym ci Belfasta :cool3: :cool3:

oooo, ja też lubię bardzo :drinking:
ale ciut za mocne na moją nieprzyzwyczajona główkę :evil_lol:
Polecam też Dublin. Ciemne, dobre, a procentowo jak inne piwa :drinkin:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a mnie to pociesza jeszcze jedna myśl że 29 czerwca idę ostatni raz do pracy a potem dopiero w sierpniu:multi::multi::multi:[/FONT]

podła, podła :placz: :placz: :placz:

Posted

dzien dobry Alu...jestem...ale musze jechac zaraz...ale mi sie nie spieszy,bo jak sie czlowiek spieszy to sie taki jeden cieszy:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

[FONT=Comic Sans MS]Dużo zdrowia i miłości, mocy śmiechu i słodkości, mało smutku oraz łez pełni szczęścia, jeśli chcesz.

[/FONT]

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:mła córcia koffana i prezencik dostałam .....ćliczny ...:loveu::loveu::loveu:...buziolki [/FONT]

[quote name='Maga100']oooo, ja też lubię bardzo :drinking:
ale ciut za mocne na moją nieprzyzwyczajona główkę :evil_lol:
Polecam też Dublin. Ciemne, dobre, a procentowo jak inne piwa :drinkin:[FONT=Arial]ja tam wole Nasze ....;)[/FONT]

podła, podła :placz: :placz: :placz: [FONT=Arial]musisz tak na fo okazywać mi swe uczucia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witam słonecznie i za gorąco......
[/FONT]

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu! :lol:
Podobno masz weekend...:razz:[FONT=Arial];)ano mam ...ale jakoś wyjątkowo mnie nie cieszy ......wczoraj jeszcze tak ale dziś mnie sie humorek lekko spaskudził i chyba wolałabym żeby już było po:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry Alu...jestem...ale musze jechac zaraz...ale mi sie nie spieszy,bo jak sie czlowiek spieszy to sie taki jeden cieszy:diabloti:[FONT=Arial]:razz:może nie jedź......;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:może nie jedź......;)[/FONT]

moze se jeszcze posiedze i jeszcze jedna kaffe wyzlopam....:cool1:

Posted

[quote name='dealer']moze se jeszcze posiedze i jeszcze jedna kaffe wyzlopam....:cool1:[FONT=Arial];)to pijamy se razem ...ja też drugą:razz:...coś sie obudzić nie mogę ....:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a mnie to pociesza jeszcze jedna myśl że 29 czerwca idę ostatni raz do pracy a potem dopiero w sierpniu:multi::multi::multi:[/FONT]

masz tak samo jak i ja:lol::multi:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę mu tam dziennie ogieniek podpalać;)nie ma nic lepszego jak dobre L4:evil_lol:[/FONT]

nigdy nie korzystałam.......................jakos tak :crazyeye::shake:

witaj Alu mła:loveu::loveu::loveu:..............ja jeszcze 2 i pół godzinki i w chatynke jadę:multi::cool3:

Posted

[quote name='BeaC']masz tak samo jak i ja:lol::multi:

nigdy nie korzystałam.......................jakos tak :crazyeye::shake:

witaj Alu mła:loveu::loveu::loveu:..............ja jeszcze 2 i pół godzinki i w chatynke jadę:multi::cool3:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja juz doczekać nie moge tego 29 czerwca :loveu::loveu::loveu:ani się nie oglądnę jak będę szla do domeczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wiesz ...dziwna jakaś jesteś nie korzystać z dobrodziejstwa L4:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja juz doczekać nie moge tego 29 czerwca :loveu::loveu::loveu:ani się nie oglądnę jak będę szla do domeczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Ale Pani dobrze, Pani przedszkolanko :multi:

Cześć Aluś, poprawy humorku na wekend życzę ;)

Posted

[FONT=Arial]

A wiesz ...dziwna jakaś jesteś nie korzystać z dobrodziejstwa L4:razz:
[/FONT]

zawsze mówiłam że jestem................inna:razz:
to tak sie jakos nazywa...........pracoholizm czy co????:-o:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ano mam ...ale jakoś wyjątkowo mnie nie cieszy ......wczoraj jeszcze tak ale dziś mnie sie humorek lekko spaskudził i chyba wolałabym żeby już było po:razz:[/FONT]

Witaj Alu!
Małe cuś na poprawę humorku :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Ale Pani dobrze, Pani przedszkolanko :multi:

Cześć Aluś, poprawy humorku na wekend życzę ;)[FONT=Arial]dzięki Kasiu ....na starość to już wszędzie sie dołki kopią ;)[/FONT]

[quote name='BeaC']
zawsze mówiłam że jestem................inna:razz:
to tak sie jakos nazywa...........pracoholizm czy co????:-o:eviltong:
[FONT=Arial]:razz:to trzeba leczyć :evil_lol:[/FONT]

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Małe cuś na poprawę humorku :loveu:

[FONT=Arial]:razz:Aguniu dziękuję .....przyda się;)[/FONT]

[quote name='paula_z']Upalne dzień dobry :p[FONT=Arial]oj ...za upalne:razz:[/FONT]

[quote name='evaxon']dziendoberek Alu:multi:[FONT=Arial]doberek Ewuniu...:p[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']jestem moja kochana !! wrocilam ! cieszysz sie:diabloti: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj cieszę się cieszę ...../nawet nie wiesz jak bardzo:loveu:/[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj cieszę się cieszę ...../nawet nie wiesz jak bardzo:loveu:/[/FONT]

jeszcze chyba nikt sie nie cieszyl tak bardzo z mojego powrotu:diabloti: