sota36 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Czesc Alutku - przezyismy upalny wyjazd do Raciborza! A tu u Ciebie takie fajne flaszeczki... O ile dobrze widze, a w moim wieku to nielada sztuka, to miodziki? Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='sota36']Czesc Alutku - przezyismy upalny wyjazd do Raciborza! A tu u Ciebie takie fajne flaszeczki... O ile dobrze widze, a w moim wieku to nielada sztuka, to miodziki?[/quote[FONT=Arial]]trzeba było podjechać po drodze do Rybolka;)[/FONT] [FONT=Arial];)o tak miodziki dostałam od Aguni:loveu: ...na poprawe podłego nastroju:cool1:[/FONT] Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Juz nie pije! "Ino tylko" wode, chociaz.... Aga - ja mam nadzieje, ze u mnie! Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Agga']Alutka kiedy się spotkamy???[FONT=Arial]Agga myślę ze najprędzej w wakacje ...a potem mam nadzieję na długie wolne 10 miesięczne w roku szkolnym ;)więc szanse rosną:p[/FONT] Quote
Agga Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jolu ciii sprawdzam Jak Alicja jest poinformowana. Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Agga myślę ze najprędzej w wakacje ...a potem mam nadzieję na długie wolne 10 miesięczne w roku szkolnym ;)więc szanse rosną:p[/FONT]ka tez moze bede miec te nadzieje! Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='sota36']Juz nie pije! "Ino tylko" wode, chociaz.... Aga - ja mam nadzieje, ze u mnie![FONT=Arial]:razz:Joluś ale kiedy planujecie spotkanko[/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Agga']Jolu ciii sprawdzam Jak Alicja jest poinformowana.[FONT=Arial]:mad:wcale nie jestem poinformowana oprócz tego ze są plany:diabloti:[/FONT] [quote name='sota36']ka tez moze bede miec te nadzieje![FONT=Arial]czyli możliwe że będziemy obie zdrowieć:razz: Joluś od 1 czerwca odłączony bedę mieć stacjonarny telefonik [/FONT] Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Aga mowila cos o koncu czerwca - ja po zakonczeniu roku jestem wolna, wiec nie tylko week mi podpasi. Niech wiec Aga ustali, jak Jej jest wygodnie. Szkoda, ze zuzoli nie bedzie w tym czasie - urlopuja sie. Quote
sota36 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:wcale nie jestem poinformowana oprócz tego ze są plany:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]czyli możliwe że będziemy obie zdrowieć:razz: Joluś od 1 czerwca odłączony bedę mieć stacjonarny telefonik [/FONT] 1. Jak mnie wkurza, to bede zdrowiec. 2. O kurde! Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 hej Alu:loveu: Czy te długie 10 miesięcy nie będzie aby za krótkie na odwiedzinki wszystkich dogomaniaczek;) Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']hej Alu:loveu: Czy te długie 10 miesięcy nie będzie aby za krótkie na odwiedzinki wszystkich dogomaniaczek;)[FONT=Arial]czyżbyś się obawiała odwiedzin;) Oj te 10 miesięcy musi na dużo spraw starczyć .......mniej lub bardziej ważnych.....:razz: [/FONT] Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]czyżbyś się obawiała odwiedzin;)[/FONT] [FONT=Arial]Oj te 10 miesięcy musi na dużo spraw starczyć .......mniej lub bardziej ważnych.....:razz:[/FONT] Nie obawiam się- zapraszam jak starczy ci czasu:loveu: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='sota36']Aga mowila cos o koncu czerwca - ja po zakonczeniu roku jestem wolna, wiec nie tylko week mi podpasi. Niech wiec Aga ustali, jak Jej jest wygodnie. Szkoda, ze zuzoli nie bedzie w tym czasie - urlopuja sie.[FONT=Arial]ja pracuję do końca czerwca ....[/FONT] [quote name='sota36']1. Jak mnie wkurza, to bede zdrowiec. 2. O kurde![FONT=Arial]ja juz papiery odbieram w czerwcu ale załatwiać bedę w sierpniu... Rezygnujemy z TP S.A. może kiedyś u konkurencji;)...zawsze jest jeszcze Skypek;) [/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']Nie obawiam się- zapraszam jak starczy ci czasu:loveu: [FONT=Arial];)mam nadzieję czasem bywać:razz:w waszej okolicy:evil_lol:więc liczę że się spotkamy[/FONT] Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja pracuję do końca czerwca ....[/FONT] a później roczek wolnego:multi: :multi: :multi: [FONT=Arial]ja juz papiery odbieram w czerwcu ale załatwiać bedę w sierpniu...[/FONT] [FONT=Arial]Rezygnujemy z TP S.A. może kiedyś u konkurencji;)...zawsze jest jeszcze Skypek;)[/FONT] Masz rację z tym TP S.A. - my zrezygnowaliśmy prawie rok temu i jest supcio:loveu: . Do bani z tą firmą.:mad: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']Masz rację z tym TP S.A. - my zrezygnowaliśmy prawie rok temu i jest supcio:loveu: . Do bani z tą firmą.:mad: [FONT=Arial]:razz:żeby jeszcze do bani...oni generalnie są do doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamy w domu 3 komóreczki ....znaczy sie każdy człekokształtny w domu posiada swoją ....Ozzy jeszcze sie nie dorobił:razz:ale może w przyszłości;) [/FONT] Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:żeby jeszcze do bani...oni generalnie są do doopy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]mamy w domu 3 komóreczki ....znaczy sie każdy człekokształtny w domu posiada swoją ....Ozzy jeszcze sie nie dorobił:razz:ale może w przyszłości;)[/FONT] Ja chciałam tak delikatnie jako niewinne dziewczę:oops: ale masz rację ta firma jest do doopy:diabloti: banda oszukistów:angryy: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']Ja chciałam tak delikatnie jako niewinne dziewczę:oops: ale masz rację ta firma jest do doopy:diabloti: banda oszukistów:angryy:[FONT=Arial]:diabloti:to ja już nie musze być delikatna bo mnie już daleko wielce do dziewczęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)mam nadzieję czasem bywać:razz:w waszej okolicy:evil_lol:więc liczę że się spotkamy[/FONT] I tu przegapiłam:p pewnie sobie pomyślałaś że to tak specjalnie;) jednak wyprowadzę cię z błędu- też mam nadzieję że się spotkamy i to nie raz i nie przy rządowej:evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:to ja już nie musze być delikatna bo mnie już daleko wielce do dziewczęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] mnie chyba tyż daleczko, ale po co wszyscy mają wiedzieć:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='agnes1']I tu przegapiłam:p pewnie sobie pomyślałaś że to tak specjalnie;) jednak wyprowadzę cię z błędu- też mam nadzieję że się spotkamy i to nie raz i nie przy rządowej:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo tak sobie pomyślałam ...bo kto by sie z taka zołzą jak ja chciał spotkać ...;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']:razz: :razz: :razz:;)[FONT=Arial]a ty skad się tu wzięlaś:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts