Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='emdziolek']A co czym gadacie bo ja nie w Temacie?- zrymowałam:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:o pastowaniu ....mnie:eviltong:[/FONT] [quote name='Maga100']a ja nie rozumiem :shake: pisałaś gdzieś, że masz urlop od 28 czerwca do sierpnia :hmmmm:[FONT=Arial]:razz:ale miałam mieć 10 miesięczny urlop zdrowotny.....;)[/FONT] Quote
emdziolek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:o pastowaniu ....mnie:eviltong:[/FONT] :evil_lol: hehe ja Cie mogę NAPASTOWAĆ droga Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ide spać buziole od Vegi:loveu: Quote
Maga100 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:razz:ale miałam mieć 10 miesięczny urlop zdrowotny.....;)[/FONT] co ty, poprzewracałoby ci się gdzieniegdzie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Maga100']co ty, poprzewracałoby ci się gdzieniegdzie :evil_lol: [FONT=Arial]:diabloti:przyjade ci ogródek przekopać ...chcesz:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='emdziolek']:evil_lol: hehe ja Cie mogę NAPASTOWAĆ droga Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ide spać buziole od Vegi:loveu:[FONT=Arial];)od pastowania jest Nasza Dilerka:loveu:;)[/FONT] Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:przyjade ci ogródek przekopać ...chcesz:evil_lol:[/FONT] u mnie trzeba pole przeorać :razz: :razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']u mnie trzeba pole przeorać :razz: :razz: :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:kuniem ...czy ciagnikiem pojadziem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:kuniem ...czy ciagnikiem pojadziem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] sunsiadke zaprzegniem , ona ryja ma rozdartego to zabronuje jak się patrzy :diabloti: dziś miałam z nią wojnę :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']sunsiadke zaprzegniem , ona ryja ma rozdartego to zabronuje jak się patrzy :diabloti: dziś miałam z nią wojnę :loveu: :diabloti:[FONT=Arial]:mad:kurde i bacikiem ją ...i batożkiem :diabloti:....szkoda że mnie tam nie było ale bym se powrzeszczała:evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:kurde i bacikiem ją ...i batożkiem :diabloti:....szkoda że mnie tam nie było ale bym se powrzeszczała:evil_lol:[/FONT] bład , nie wrzeszczałam na nią :cool1: przemawiałam jak urzędnik :cool1: nic nie zrozumiała .............. czepła się - gdzie pieski mają kagańce :loveu: :loveu: to jej wyjaśniłam , że na mojej własności moje psy mogą i luzem ganiac ,a jeśli ma wątpliwości niech na policje zadzwoni :diabloti: akcja rozgrywała się na mojej drodze po której ona z taczką paradowała , szłam na spacer z Lalką i Frankiem , oba na smyczy byli :cool1: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)od pastowania jest Nasza Dilerka:loveu:;)[/FONT] no juz myslalam ze zrymujesz....dilerka polerka:diabloti: [quote name='Vectra']sunsiadke zaprzegniem , ona ryja ma rozdartego to zabronuje jak się patrzy :diabloti: dziś miałam z nią wojnę :loveu: :diabloti: eeee tam wojne....wojenke tylko maciupka.....:loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Vectra']bład , nie wrzeszczałam na nią :cool1: przemawiałam jak urzędnik :cool1: nic nie zrozumiała .............. czepła się - gdzie pieski mają kagańce :loveu: :loveu: to jej wyjaśniłam , że na mojej własności moje psy mogą i luzem ganiac ,a jeśli ma wątpliwości niech na policje zadzwoni :diabloti: akcja rozgrywała się na mojej drodze po której ona z taczką paradowała , szłam na spacer z Lalką i Frankiem , oba na smyczy byli :cool1:[FONT=Arial]:mad::mad::mad:o masz ....ale swołocz paskudna:angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']Jam tu jeszcze dzś nie była :) Więc jestem :D[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj sis ....w moich skromnych:oops:progach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj sis ....w moich skromnych:oops:progach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :multi: :multi: :multi: Cieszem się że się cieszysz:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Cieszem się że się cieszysz:evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj jak je się bardzo cieszę ze ty się cieszysz że ja się cieszę:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj jak je się bardzo cieszę ze ty się cieszysz że ja się cieszę:evil_lol::evil_lol:[/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: Mnie też to niezmiernie cieszy, że Ty się cieszysz, że ja się cieszę że Ty się cieszysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']:loveu: :loveu: :loveu: Mnie też to niezmiernie cieszy, że Ty się cieszysz, że ja się cieszę że Ty się cieszysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:radość mnię ze wszechmiar ogarnia że ty się cieszysz z tego że ja się cieszę że ty się cieszysz że ja się ciesze:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 idzcie spac......bredzicie moje drogie.....:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']idzcie spac......bredzicie moje drogie.....:evil_lol:[FONT=Arial]:placz::placz::placz:jak na Klockowym napisałam ze ide spać to mnie nie póściłas a tera mnie wyganiasz:-(:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:jak na Klockowym napisałam ze ide spać to mnie nie póściłas a tera mnie wyganiasz:-(:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] bo sie martwie o ciebie moja mila:loveu: :evil_lol: Quote
bonita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']idzcie spac......bredzicie moje drogie.....:evil_lol: :loveu: nasza koffana psy jaciółko cieszem się bardzo że jesteś:loveu: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']:loveu: nasza koffana psy jaciółko cieszem się bardzo że jesteś:loveu: tiaaa.........nie wiem dlaczego ...zupelnie nie rozumiem....ale tez sie ciesze ze cie spotykam u naszej AlicjiER:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']bo sie martwie o ciebie moja mila:loveu: :evil_lol:[FONT=Arial]:loveu:siem nie martwiaj .....dobla...;) KCM:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
bonita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:radość mnię ze wszechmiar ogarnia że ty się cieszysz z tego że ja się cieszę że ty się cieszysz że ja się ciesze:loveu::loveu::loveu:[/FONT] :diabloti: Moja radość z Twojej wszech ogarniającej radości jest jeszcze wieksza:cool3: , wiem że jest ona spowodowana moją radością, której zasługą jest Twoja wielka radość, która natomiast się wzięła z mojej radości spowodowanej Twoją radością:loveu: :loveu: :loveu: Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffff:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts