Vectra Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Patka napisał(a):e tam okocim palone :razz: a kiedyś było akie piwo perła uwielbiam te ciemne i słodkie :cool3: zaproponowała bym ci Belfasta :cool3: :cool3: ale to innym razem się napijemy :diabloti: na zaręczynach :loveu: :evil_lol: mamuśka Ty juz powinaś tu być bo już masz łikend :mad: :diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Vectra napisał(a):zaproponowała bym ci Belfasta :cool3: :cool3: ale to innym razem się napijemy :diabloti: na zaręczynach :loveu: :evil_lol: mamuśka Ty juz powinaś tu być bo już masz łikend :mad: :diabloti: Chyba molestuje zarządzajacą:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='zuzolandia']Kazde pifffo jest bleeeeeeeeee ;-) a smierdzi ..... a jak sie krany obklejaja ......a jak ludzie po nim spiewaja heheeheheheh;-) pozdrawiankooooo piwoszki ;-) [quote name='BeaC']yes yes yes dołaczam sieeeee:multi: tyskie:eviltong: Witaj Alicjo...........ja dzisiaj mam maratonik w pracyyyyy:placz: [quote name='Patka']e tam okocim palone :razz: a kiedyś było akie piwo perła uwielbiam te ciemne i słodkie :cool3: [quote name='bonita']Warka Strong:loveu:, Okocim palone też może być:cool3: [quote name='dealer']bylam tu..pamietam ok.13.30:diabloti: [quote name='evaxon']witanko w ten upalny poranek:multi: [quote name='Vectra']zaproponowała bym ci Belfasta :cool3: ale to innym razem się napijemy :diabloti: na zaręczynach :loveu: :evil_lol: mamuśka Ty juz powinaś tu być bo już masz łikend :mad: :diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś']Chyba molestuje zarządzajacą:evil_lol: :multi::multi::multi:witam ....tradycyjnie już ogłazsam MAM WEEKEND:evil_lol: Urlopik mam już prawie w garści ;)...cieszkam przeogromnie i nie tylko ja;) W sierpniu czeka mnie bieganie po lekarzach ale perspektywa 10 miesięcy w domu .....:loveu::loveu::loveu:.....kciuki nadal wskazane ..ale mam nadzieje ze już nic sie nie zmieni:razz: Co robiłam po pracy to napisałam u Dilerki bo mi sie pomerdało ze to mój blożek:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Co robiłam po pracy to napisałam u Dilerki bo mi sie pomerdało ze to mój blożek:evil_lol: Cześc kobieto jeszcze pracująca;) Idę poczytać do Dealerkowej:p Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześc kobieto jeszcze pracująca;) Idę poczytać do Dealerkowej:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co tam wyczytałaś:razz: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cześć Ciociulko Alu :multi: Łikendują się co poniektórzy, a inni jutro do roboty muszą iść :placz: i grzać się, i urzerać z ludziami :placz: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Ciociulko Alu :multi: Łikendują się co poniektórzy, a inni jutro do roboty muszą iść :placz: i grzać się, i urzerać z ludziami :placz:;)a mnie to pociesza jeszcze jedna myśl że 29 czerwca idę ostatni raz do pracy a potem dopiero w sierpniu:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)a mnie to pociesza jeszcze jedna myśl że 29 czerwca idę ostatni raz do pracy a potem dopiero w sierpniu:multi::multi::multi: Ala szaleje:evil_lol: takiej to dobrze:razz: a ja od czerwca zaczyam prace:placz: :placz: :placz: koniec mojego lenistwa:placz: :placz: :placz: chyba ze mi sie warunki nie spodobaja:grin: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='evaxon']Ala szaleje:evil_lol: takiej to dobrze:razz: a ja od czerwca zaczyam prace:placz: :placz: :placz: koniec mojego lenistwa:placz: :placz: :placz: chyba ze mi sie warunki nie spodobaja:grin::razz:oj po takiej orce jaka mam ostatnio to z utęsknieniem czekam na wakacje:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj po takiej orce jaka mam ostatnio to z utęsknieniem czekam na wakacje:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: az zaczniesz sie nudzic i marzyc o pracy:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: az zaczniesz sie nudzic i marzyc o pracy:evil_lol: :evil_lol::shake:mnie to nie grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedyś 5 miesięcy murem siedziałam na L4 .....oj jak było wspaniale:razz: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:mnie to nie grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedyś 5 miesięcy murem siedziałam na L4 .....oj jak było wspaniale:razz: powinni postawic pomnik tego kto wymyslil L4:grin: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='evaxon']powinni postawic pomnik tego kto wymyslil L4:grin::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę mu tam dziennie ogieniek podpalać;)nie ma nic lepszego jak dobre L4:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogę mu tam dziennie ogieniek podpalać;)nie ma nic lepszego jak dobre L4:evil_lol:[/FONT] jak to sie mowi dobre L4 nie jest złe:evil_lol: Quote
groszek83 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam ....tradycyjnie już ogłazsam MAM WEEKEND:evil_lol: Urlopik mam już prawie w garści ;)...cieszkam przeogromnie i nie tylko ja;) W sierpniu czeka mnie bieganie po lekarzach ale perspektywa 10 miesięcy w domu .....:loveu::loveu::loveu:.....kciuki nadal wskazane ..ale mam nadzieje ze już nic sie nie zmieni:razz: Co robiłam po pracy to napisałam u Dilerki bo mi sie pomerdało ze to mój blożek:evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a mnie to pociesza jeszcze jedna myśl że 29 czerwca idę ostatni raz do pracy a potem dopiero w sierpniu:multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:mnie to nie grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedyś 5 miesięcy murem siedziałam na L4 .....oj jak było wspaniale:razz:[/FONT] :crazyeye::crazyeye:Ide pisać podanie do prezesa Pudliszek:stupid: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='evaxon']jak to sie mowi dobre L4 nie jest złe:evil_lol:[FONT=Arial]otóż to ...:evil_lol:[/FONT] [quote name='groszek83']:crazyeye::crazyeye:Ide pisać podanie do prezesa Pudliszek:stupid:[FONT=Arial]w najgorszym wypadku Klockowa wyciągniecie z puchy za kaucją:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
aga1215 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam ....tradycyjnie już ogłazsam MAM WEEKEND:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Urlopik mam już prawie w garści ;)...cieszkam przeogromnie i nie tylko ja;)[/FONT] [FONT=Arial]W sierpniu czeka mnie bieganie po lekarzach ale perspektywa 10 miesięcy w domu .....:loveu::loveu::loveu:.....kciuki nadal wskazane ..ale mam nadzieje ze już nic sie nie zmieni:razz:[/FONT] [FONT=Arial]Co robiłam po pracy to napisałam u Dilerki bo mi sie pomerdało ze to mój blożek:evil_lol:[/FONT] o - i to podaj lekarzowi jako powód urlopu;) :evil_lol: Witaj Alicjo! :lol: Tysz mam łikend:multi: A w poniedziałek zaczynam dopiero o 15.30:multi: Quote
Paula Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witanko :p Super, że urlopik pewny na 99,99 % :multi: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='aga1215']o - i to podaj lekarzowi jako powód urlopu;) :evil_lol: Witaj Alicjo! :lol: Tysz mam łikend:multi: A w poniedziałek zaczynam dopiero o 15.30:multi:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:masz Aga rację;) Ja w poniedziałek zaczynam o 11;) [/FONT] [quote name='paula_z']Witanko :p Super, że urlopik pewny na 99,99 % :multi:[FONT=Arial];)tak na 100% będę się cieszyć w sierpniu:p[/FONT] Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [FONT=Arial]KTOŚ sie melduje :diabloti: :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']juhu huhuhuhu....jest tu kto?:razz:[FONT=Arial]:multi:bywa....jak wypycha potomka od klawiatury:razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KTOŚ sie melduje :diabloti: :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]...hmmm a jakie ten ktoś ma intencje:razz:......bo mina taka groźna że aż się bojam:cool3:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:bywa....jak wypycha potomka od klawiatury:razz:[/FONT] [FONT=Arial]...hmmm a jakie ten ktoś ma intencje:razz:......bo mina taka groźna że aż się bojam:cool3:[/FONT] [FONT=Arial]nie bojaj... dam ci szanse :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie bojaj... dam ci szanse :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:razz:.....i mam uwierzyć ........a jaka gwarancja że nic mi nie grozi....:cool1:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:.....i mam uwierzyć ........a jaka gwarancja że nic mi nie grozi....:cool1:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]mi nie wierzy.... :mad: [/FONT] Quote
Recommended Posts