Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)witej.......mus płyny ustrojowe uzupełnić;)

:razz:jak ja nie lubię wyszukiwarek...brrr

Szkoda, bo u nas Brutus na żywo jest:eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)witej.......mus płyny ustrojowe uzupełnić;)

uzupelniam bardzo bardzo....slabonia mam pospolitego dzis:razz:

Posted

[quote name='dealer']uzupelniam bardzo bardzo....slabonia mam pospolitego dzis:razz:

a rozpusc dwie aspirynki bayerowski i łyknij..rozrzedza krew... po pol godzince powinno byc juz b dobrze,....i tak jak Ala pisze duzo wody pij...najlepiej nie gazowanej....

Posted

masakra..... godzina i 10 minut.... tyle zajęło mi nadrobienie Ozzulkowego blogasa :mdleje: zostało mi 6,5 godziny pracy... a blogasków całe mnóstwo... aż sie boje iśc dalej :angryy: wstrętne przebrzydłe gaduły....
i za to was kocham misie :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']masakra..... godzina i 10 minut.... tyle zajęło mi nadrobienie Ozzulkowego blogasa :mdleje: zostało mi 6,5 godziny pracy... a blogasków całe mnóstwo... aż sie boje iśc dalej :angryy: wstrętne przebrzydłe gaduły....

idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']masakra..... godzina i 10 minut.... tyle zajęło mi nadrobienie Ozzulkowego blogasa :mdleje: zostało mi 6,5 godziny pracy... a blogasków całe mnóstwo... aż sie boje iśc dalej :angryy: wstrętne przebrzydłe gaduły....

:loveu:kkkocham cię misiu ......tylko pożycz mi teraz drugą połówkę ....bo zaraz spadam do pracy a na połowie mózgu nie ujade z szarańczakami:diabloti:

[quote name='malawaszka']no nie dam rady :placz: :shake:nie panikuj:diabloti:

[quote name='dealer']idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti:cicho boś schowała klucz do blozka:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie tez.....:placz: latasz po blożkach , wiecznie cie nie ma:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:kkkocham cię misiu ......tylko pożycz mi teraz drugą połówkę ....bo zaraz spadam do pracy a na połowie mózgu nie ujade z szarańczakami:diabloti:

nie panikuj:diabloti:

cicho boś schowała klucz do blozka:diabloti:

latasz po blożkach , wiecznie cie nie ma:evil_lol::evil_lol:

:diabloti:
no latam. i latam...bo trzeba sie orientowac co u innych.....

Posted

[quote name='dealer']idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti:

byłam :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie tez.....:placz:
właśnie ide :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:dziękuję ...a może chcesz popracowac za mnie;)

Dzięki bardzo!!!!
Kiedyś pracowałam z takimi od 3lat do 18tu i wstręt mi został
do końca życia :cool3:

Posted

[quote name='bonita']
Alu dziś u Ciebie będzie wielkie świętovanie 3000 stronka się zbliża :D

Kurde bele, Ala, o której imprezka? :cool3: Mas jus tlunki? :cool3::cool3::cool3:

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Kurde bele, Ala, o której imprezka? :cool3: Mas jus tlunki? :cool3::cool3::cool3:

to ja siem nie pisze na trunki procentowe ..cheba ze masz wode niemoralna...:razz:

Posted

[quote name='bonita']Cześć Sister :)
Przyszłam nawiedzić Waszą galerię :megagrin:
witaj

[quote name='bonita']

Biedne piłki w jakich ilościach one pękają w tym dzióbie :grin:
Alu dziś u Ciebie będzie wielkie świętovanie 3000 stronka się zbliża :D
kkkurde biedne piłki czy mój portfel

[quote name='Vogue']Dzięki bardzo!!!!
Kiedyś pracowałam z takimi od 3lat do 18tu i wstręt mi został
do końca życia :cool3:;)ja mam 5-6 latkowe ...scesz

[quote name='malawaszka']ja nie panikuje ino sie poddałam :evil_lol:człowieku małej wiary

[quote name='Basia_Sz']Kurde bele, Ala, o której imprezka? :cool3: Mas jus tlunki? :cool3::cool3::cool3:sie skombinuje

[quote name='dealer']to ja siem nie pisze na trunki procentowe ..cheba ze masz wode niemoralna...:razz::oops:niemoralne u mnie prawie wszystko:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Hejo gadułki:loveu:helloł Madziu

Posted

[quote name='Kate I Luka']Ceść i ćołem... kluśki ź rośołem :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Kasieńko ....odwiedź mnie w pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: