Gosia>>> Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)witej.......mus płyny ustrojowe uzupełnić;) :razz:jak ja nie lubię wyszukiwarek...brrr Szkoda, bo u nas Brutus na żywo jest:eviltong: :eviltong: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)witej.......mus płyny ustrojowe uzupełnić;) uzupelniam bardzo bardzo....slabonia mam pospolitego dzis:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']uzupelniam bardzo bardzo....slabonia mam pospolitego dzis:razz: a rozpusc dwie aspirynki bayerowski i łyknij..rozrzedza krew... po pol godzince powinno byc juz b dobrze,....i tak jak Ala pisze duzo wody pij...najlepiej nie gazowanej.... Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 masakra..... godzina i 10 minut.... tyle zajęło mi nadrobienie Ozzulkowego blogasa :mdleje: zostało mi 6,5 godziny pracy... a blogasków całe mnóstwo... aż sie boje iśc dalej :angryy: wstrętne przebrzydłe gaduły.... i za to was kocham misie :loveu: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']masakra..... godzina i 10 minut.... tyle zajęło mi nadrobienie Ozzulkowego blogasa :mdleje: zostało mi 6,5 godziny pracy... a blogasków całe mnóstwo... aż sie boje iśc dalej :angryy: wstrętne przebrzydłe gaduły.... i za to was kocham misie :loveu: idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti: u mnie tez.....:placz: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']masakra..... godzina i 10 minut.... tyle zajęło mi nadrobienie Ozzulkowego blogasa :mdleje: zostało mi 6,5 godziny pracy... a blogasków całe mnóstwo... aż sie boje iśc dalej :angryy: wstrętne przebrzydłe gaduły.... i za to was kocham misie :loveu: :loveu:kkkocham cię misiu ......tylko pożycz mi teraz drugą połówkę ....bo zaraz spadam do pracy a na połowie mózgu nie ujade z szarańczakami:diabloti: [quote name='malawaszka']no nie dam rady :placz: :shake:nie panikuj:diabloti: [quote name='dealer']idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti:cicho boś schowała klucz do blozka:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie tez.....:placz: latasz po blożkach , wiecznie cie nie ma:evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Sister :) Przyszłam nawiedzić Waszą galerię :megagrin: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:kkkocham cię misiu ......tylko pożycz mi teraz drugą połówkę ....bo zaraz spadam do pracy a na połowie mózgu nie ujade z szarańczakami:diabloti: nie panikuj:diabloti: cicho boś schowała klucz do blozka:diabloti: latasz po blożkach , wiecznie cie nie ma:evil_lol::evil_lol: :diabloti: no latam. i latam...bo trzeba sie orientowac co u innych..... Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Biedne piłki w jakich ilościach one pękają w tym dzióbie :grin: Alu dziś u Ciebie będzie wielkie świętovanie 3000 stronka się zbliża :D Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']idz se do mnie tam pusto i glucho....jak we lesie jakim :diabloti: byłam :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']u mnie tez.....:placz: właśnie ide :evil_lol: Quote
Vogue Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:dziękuję ...a może chcesz popracowac za mnie;) Dzięki bardzo!!!! Kiedyś pracowałam z takimi od 3lat do 18tu i wstręt mi został do końca życia :cool3: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] nie panikuj:diabloti: ja nie panikuje ino sie poddałam :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bonita'] Alu dziś u Ciebie będzie wielkie świętovanie 3000 stronka się zbliża :D Kurde bele, Ala, o której imprezka? :cool3: Mas jus tlunki? :cool3::cool3::cool3: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Basia_Sz napisał(a):Kurde bele, Ala, o której imprezka? :cool3: Mas jus tlunki? :cool3::cool3::cool3: to ja siem nie pisze na trunki procentowe ..cheba ze masz wode niemoralna...:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']byłam :diabloti: właśnie ide :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Cześć Sister :) Przyszłam nawiedzić Waszą galerię :megagrin:witaj [quote name='bonita'] Biedne piłki w jakich ilościach one pękają w tym dzióbie :grin: Alu dziś u Ciebie będzie wielkie świętovanie 3000 stronka się zbliża :Dkkkurde biedne piłki czy mój portfel [quote name='Vogue']Dzięki bardzo!!!! Kiedyś pracowałam z takimi od 3lat do 18tu i wstręt mi został do końca życia :cool3:;)ja mam 5-6 latkowe ...scesz [quote name='malawaszka']ja nie panikuje ino sie poddałam :evil_lol:człowieku małej wiary [quote name='Basia_Sz']Kurde bele, Ala, o której imprezka? :cool3: Mas jus tlunki? :cool3::cool3::cool3:sie skombinuje [quote name='dealer']to ja siem nie pisze na trunki procentowe ..cheba ze masz wode niemoralna...:razz::oops:niemoralne u mnie prawie wszystko:diabloti: [quote name='madzia i medor']Hejo gadułki:loveu:helloł Madziu Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ceść i ćołem... kluśki ź rośołem :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :lol!: :lol!: Dzien dobry Alu Ozzulkowa :loveu: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']Ceść i ćołem... kluśki ź rośołem :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Kasieńko ....odwiedź mnie w pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:lol!: :lol!: Dzien dobry Alu Ozzulkowa :loveu::multi::multi::multi:witaj Gosiu:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Gosiu:multi: Łaa, Ala się cieszy z naszych odwiedzin! :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts