Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Alutka no sama zobacz jaki mi tam Off zrobili...:diabloti:
Ja wiem ze nie grilek a ognisko droczę się.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tak czytam i liczę że wam się zlot we wczasy pod gruszą nie zamieni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Potworze, zabiorę Ci wszystkie najlepsze pluszaki z lumpeksu :angryy:

grozisz mi :razz: :diabloti: w środe ma być nowa dostawa :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
grozisz mi :razz: :diabloti: w środe ma być nowa dostawa :cool3:

W środę? To chyba jeszcze nie dam rady tam się zawlec. Chyba, że sobie skombinuję taczki na brzuch :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']a to tu można dawć fotki :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ...nie wiem ....a jak banana dostanę:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i po naszemu:eviltong:

:diabloti::diabloti::diabloti:
mamuśka ,ale z reklamą święta wielkiej nocy to się chyba spóźniłaś jakby :diabloti:

Posted

Cześć Alu :multi:

[quote name='Alicjarydzewska'] :razz:nooo to macie wesoło ..........to dlatego Kuba szorował Ozzyemu mordę:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol:
:roflt:

Pędzę do pańci :multi:

:loveu:Pyszny patyczek :razz:

Dumny i blady ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ...nie wiem ....a jak banana dostanę:diabloti:

Kkkurde, idę naskarżyć Adminowi :diabloti: Co tu się wyprawia kkkurde zdjęcia wklejają :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:
Pasjonatem motocykli jest Kuba ..teraz mu trochę przeszło ale swego czasu miał fioła na ich punkcie ......stąd nasz poprzedni piesek boxiu to Harley;)w rodzinie była jeszcze boxia ....Honda...;)

hehe Cciekawe jak dziecko Kuby bedzie miało na imię: może tym razem jakaś "jamaszka" ???:diabloti: