Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Behemot']Przestańcie. Mówić. O. Jedzeniu. a co głodna jesteś :razz: :diabloti: ide po batonika :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Agga']Alutka no sama zobacz jaki mi tam Off zrobili...:diabloti: Ja wiem ze nie grilek a ognisko droczę się.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tak czytam i liczę że wam się zlot we wczasy pod gruszą nie zamieni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Behemot']Przestańcie. Mówić. O. Jedzeniu. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:behemocie zmieniłaś swój image:diabloti: Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra napisał(a):a co głodna jesteś :razz: :diabloti: ide po batonika :evil_lol: Potworze, zabiorę Ci wszystkie najlepsze pluszaki z lumpeksu :angryy: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra dziękuje:diabloti: Alu my Ciebie chcemy zobaczyć na zlociku lub pod gruszą. Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Behemot napisał(a):Potworze, zabiorę Ci wszystkie najlepsze pluszaki z lumpeksu :angryy: grozisz mi :razz: :diabloti: w środe ma być nowa dostawa :cool3: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Agga']Vectra dziękuje:diabloti: Alu my Ciebie chcemy zobaczyć na zlociku lub pod gruszą. Proszę Agga :diabloti: Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra napisał(a):grozisz mi :razz: :diabloti: w środe ma być nowa dostawa :cool3: W środę? To chyba jeszcze nie dam rady tam się zawlec. Chyba, że sobie skombinuję taczki na brzuch :cool1: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 :diabloti:mam kilka fatalnych fot ........ Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']ooooo fotki ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ....fotki:diabloti: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ....fotki:diabloti: a to tu można dawć fotki :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']a to tu można dawć fotki :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ...nie wiem ....a jak banana dostanę:diabloti: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i po naszemu:eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i po naszemu:eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: mamuśka ,ale z reklamą święta wielkiej nocy to się chyba spóźniłaś jakby :diabloti: Quote
Paula Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cześć Alu :multi: [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:nooo to macie wesoło ..........to dlatego Kuba szorował Ozzyemu mordę:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol: :roflt: Pędzę do pańci :multi: :loveu:Pyszny patyczek :razz: Dumny i blady ;) Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ...nie wiem ....a jak banana dostanę:diabloti: Kkkurde, idę naskarżyć Adminowi :diabloti: Co tu się wyprawia kkkurde zdjęcia wklejają :mad: Quote
e.v.a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: piekny patyczkowo-noskowy Ozzy .. i jaki pysi o rozowiutki:loveu: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 wieczorek dobry ooooo wreszcie foteczki jakoweś widzę :evil_lol: booooomba :multi: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Pasjonatem motocykli jest Kuba ..teraz mu trochę przeszło ale swego czasu miał fioła na ich punkcie ......stąd nasz poprzedni piesek boxiu to Harley;)w rodzinie była jeszcze boxia ....Honda...;) hehe Cciekawe jak dziecko Kuby bedzie miało na imię: może tym razem jakaś "jamaszka" ???:diabloti: Quote
Recommended Posts