Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']mamuśka ,ale z reklamą święta wielkiej nocy to się chyba spóźniłaś jakby :diabloti:nie stresuj matki:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: :roflt: ;)witaj Paula ...oglądaj bo długo teraz fot nie bedzie;) [quote name='Behemot']Kkkurde, idę naskarżyć Adminowi :diabloti: Co tu się wyprawia kkkurde zdjęcia wklejają :mad::crazyeye:kkkurde nie skarż.........wiecej nie będe:razz: [quote name='evaxon'] :loveu: :loveu: :loveu: piekny patyczkowo-noskowy Ozzy .. i jaki pysi o rozowiutki:loveu::loveu:to jedyne udane zdjątko z wczorajszego psacerku [quote name='sota36']O Ozzy Jednoząbczasty!!!!!;) [quote name='Agga']Cudowne zdjęcia ozzulka:loveu: docekałaś [quote name='Gosiek']wieczorek dobry ooooo wreszcie foteczki jakoweś widzę :evil_lol: booooomba :multi:;)starałam się .......ale się przychlebiam ....ale nie darmo jestem przychlast:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='majoka']hehe Cciekawe jak dziecko Kuby bedzie miało na imię: może tym razem jakaś "jamaszka" ???:diabloti: [quote name='majoka'] Co w trawie piszczy?:evil_lol:tam była siakas mysza Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='majoka']hehe Cciekawe jak dziecko Kuby bedzie miało na imię: może tym razem jakaś "jamaszka" ???:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....hmmmm jakoś o wnukach jeszcze nie myslę:eviltong:i oby jak najdłużej nie;)...ale może być Suzuki:diabloti: Quote
Patka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dopiero zobaczyłam fiu fiu Ozzy książe ciemności :razz: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....hmmmm jakoś o wnukach jeszcze nie myslę:eviltong:i oby jak najdłużej nie;)...ale może być Suzuki:diabloti: Alicjo kochana. Ja się obawiam, że Kuba o zgodę się ciebie nie będzie pytał.:eviltong: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 czesc sisterka co ma psa jajcerka :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
clockwork Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a te gadają i gadają... :mad: czy wy myślicie że ja jutro bede siedzieć i nadrabiać całe 8 godzin?? :shake: mam w planach inne rzeczy... wypakowanie towaru z tatuatorskiej impry, zliczenie zysków :diabloti: i takie tam SZANOWNY ADMINIE... WNOSZĘ O JAKIEŚ PRACE NA DOGO... DAWNO NIE BYŁO :razz: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='clockwork'] a te gadają i gadają... :mad: czy wy myślicie że ja jutro bede siedzieć i nadrabiać całe 8 godzin?? :shake: mam w planach inne rzeczy... wypakowanie towaru z tatuatorskiej impry, zliczenie zysków :diabloti: i takie tam SZANOWNY ADMINIE... WNOSZĘ O JAKIEŚ PRACE NA DOGO... DAWNO NIE BYŁO :razz::placz:ja ci tu prezenta daję w blożka a ty mi tu Admina nasyłasz...o niewdzięczna:diabloti: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Behemot']Kkkurde, idę naskarżyć Adminowi :diabloti: Co tu się wyprawia kkkurde zdjęcia wklejają :mad: i to wyraźne :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']i to wyraźne :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:et tu, Brute , contra me??:diabloti: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:et tu, Brute , contra me??:diabloti: nie, :shake: to bylo personalnie do Behemota :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']nie, :shake: to bylo personalnie do Behemota :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aaaa do Behemota za te zamazane fotaski:eviltong: Quote
Pysia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Alka paskudo nie przyjechałaś zjeść moje ciasto :mad: Gości miałam niewspółpracujących i pozostawili sporo wypieków :evil_lol: Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ale Twój Ozzulek ma szeroki uuuśmiech :loveu: :grin: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Pysia']Alka paskudo nie przyjechałaś zjeść moje ciasto :mad: Gości miałam niewspółpracujących i pozostawili sporo wypieków :evil_lol::diabloti:zamroź ciasto będzie jak znalazł do socjalizowania szczylkow z dogociotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i droga z Sarnowa do rybnika taka sama:eviltong: [quote name='bonita'] Ale Twój Ozzulek ma szeroki uuuśmiech :loveu: :grin:bo on się uśmiecha do Cioteczki Kasi;) Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Behemot'] Alu, i ty nie pogoniłaś Behemota? Co ona ci tak blogaska.. zanieczyszcza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zdjęcia Ozzulka fajne :loveu:, tylko źle je wstawiłaś, ale to przez te święta :shake: Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:zamroź ciasto będzie jak znalazł do socjalizowania szczylkow z dogociotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i droga z Sarnowa do rybnika taka sama:eviltong: bo on się uśmiecha do Cioteczki Kasi;) Aaaa to dlatego :loveu::loveu: :loveu: Koffany siostrzeniec:loveu: Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 .........................witaj powiateczna Alu:multi::multi::multi: ja święta przezyłam.......bardzo przyjemnie.................bez nasiadówek...... żarła itp.............w poniedziałaek to nawet dwa spacery zaliczyłam kazdy po 2 godziny:multi::multi::multi:...............Luśka przezyła................chciała jeszcze :-o:-o:-o Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='mmbbaj']Alu, i ty nie pogoniłaś Behemota? Co ona ci tak blogaska.. zanieczyszcza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zdjęcia Ozzulka fajne :loveu:, tylko źle je wstawiłaś, ale to przez te święta :shake:no źle wstawiłam ....bo on niewytrymowany jest a Behemotek....ja tolerancyjna bestia jestem................ [quote name='bonita']Aaaa to dlatego :loveu::loveu: :loveu: Koffany siostrzeniec:loveu:hi hi noooooooooo [quote name='BeaC'].........................witaj powiateczna Alu:multi::multi::multi: ja święta przezyłam.......bardzo przyjemnie.................bez nasiadówek...... żarła itp.............w poniedziałaek to nawet dwa spacery zaliczyłam kazdy po 2 godziny:multi::multi::multi:...............Luśka przezyła................chciała jeszcze :-o:-o:-owitaj ........święta ...jakie święta ...świeta to bedą w maju;)...jak Rydzewska wreszcie do warszawki dojedzie:diabloti: [quote name='dealer']halooo Alicjo:) melduje swoja obecnosc....witaj ....czytałam że już w domciu jesteście ......;) Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']cześć Alu :mdleje:cześć Waszkomła;) Quote
Basia_Sz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Melduje się sąsiadka :loveu: Świetne fotki :multi: Ozzuś bardzo fotogeniczny jest :loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Basia_Sz']Melduje się sąsiadka :loveu: Świetne fotki :multi: Ozzuś bardzo fotogeniczny jest :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo te 2 świetne reszta do bani aha no i witaj sąsiadko:multi: Quote
Recommended Posts