Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']mamuśka ,ale z reklamą święta wielkiej nocy to się chyba spóźniłaś jakby :diabloti:nie stresuj matki:diabloti:

[quote name='paula_z']Cześć Alu :multi:

:roflt: ;)witaj Paula ...oglądaj bo długo teraz fot nie bedzie;)

[quote name='Behemot']Kkkurde, idę naskarżyć Adminowi :diabloti: Co tu się wyprawia kkkurde zdjęcia wklejają :mad::crazyeye:kkkurde nie skarż.........wiecej nie będe:razz:

[quote name='evaxon']
:loveu: :loveu: :loveu: piekny patyczkowo-noskowy Ozzy .. i jaki pysi o rozowiutki:loveu::loveu:to jedyne udane zdjątko z wczorajszego psacerku

[quote name='sota36']O Ozzy Jednoząbczasty!!!!!;)

[quote name='Agga']Cudowne zdjęcia ozzulka:loveu: docekałaś

[quote name='Gosiek']wieczorek dobry

ooooo wreszcie foteczki jakoweś widzę :evil_lol:

booooomba :multi:;)starałam się .......ale się przychlebiam ....ale nie darmo jestem przychlast:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']hehe Cciekawe jak dziecko Kuby bedzie miało na imię: może tym razem jakaś "jamaszka" ???:diabloti:

[quote name='majoka']

Co w trawie piszczy?:evil_lol:tam była siakas mysza

Posted

[quote name='majoka']hehe Cciekawe jak dziecko Kuby bedzie miało na imię: może tym razem jakaś "jamaszka" ???:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....hmmmm jakoś o wnukach jeszcze nie myslę:eviltong:i oby jak najdłużej nie;)...ale może być Suzuki:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....hmmmm jakoś o wnukach jeszcze nie myslę:eviltong:i oby jak najdłużej nie;)...ale może być Suzuki:diabloti:

Alicjo kochana. Ja się obawiam, że Kuba o zgodę się ciebie nie będzie pytał.:eviltong:

Posted

a te gadają i gadają... :mad:
czy wy myślicie że ja jutro bede siedzieć i nadrabiać całe 8 godzin?? :shake:
mam w planach inne rzeczy... wypakowanie towaru z tatuatorskiej impry, zliczenie zysków :diabloti: i takie tam

SZANOWNY ADMINIE... WNOSZĘ O JAKIEŚ PRACE NA DOGO... DAWNO NIE BYŁO :razz:

Posted

[quote name='clockwork'] a te gadają i gadają... :mad:
czy wy myślicie że ja jutro bede siedzieć i nadrabiać całe 8 godzin?? :shake:
mam w planach inne rzeczy... wypakowanie towaru z tatuatorskiej impry, zliczenie zysków :diabloti: i takie tam

SZANOWNY ADMINIE... WNOSZĘ O JAKIEŚ PRACE NA DOGO... DAWNO NIE BYŁO :razz::placz:ja ci tu prezenta daję w blożka a ty mi tu Admina nasyłasz...o niewdzięczna:diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']Kkkurde, idę naskarżyć Adminowi :diabloti: Co tu się wyprawia kkkurde zdjęcia wklejają :mad:

i to wyraźne :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:et tu, Brute , contra me??:diabloti:
nie, :shake: to bylo personalnie do Behemota :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']nie, :shake: to bylo personalnie do Behemota :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aaaa do Behemota za te zamazane fotaski:eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Alka paskudo nie przyjechałaś zjeść moje ciasto :mad: Gości miałam niewspółpracujących i pozostawili sporo wypieków :evil_lol::diabloti:zamroź ciasto będzie jak znalazł do socjalizowania szczylkow z dogociotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i droga z Sarnowa do rybnika taka sama:eviltong:

[quote name='bonita']

Ale Twój Ozzulek ma szeroki uuuśmiech :loveu: :grin:bo on się uśmiecha do Cioteczki Kasi;)

Posted

[quote name='Behemot']

Alu, i ty nie pogoniłaś Behemota? Co ona ci tak blogaska.. zanieczyszcza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A zdjęcia Ozzulka fajne :loveu:, tylko źle je wstawiłaś, ale to przez te święta :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:zamroź ciasto będzie jak znalazł do socjalizowania szczylkow z dogociotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no i droga z Sarnowa do rybnika taka sama:eviltong:

bo on się uśmiecha do Cioteczki Kasi;)

Aaaa to dlatego :loveu::loveu: :loveu: Koffany siostrzeniec:loveu:

Posted

.........................witaj powiateczna Alu:multi::multi::multi:
ja święta przezyłam.......bardzo przyjemnie.................bez nasiadówek...... żarła itp.............w poniedziałaek to nawet dwa spacery zaliczyłam kazdy po 2 godziny:multi::multi::multi:...............Luśka przezyła................chciała jeszcze :-o:-o:-o

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, i ty nie pogoniłaś Behemota? Co ona ci tak blogaska.. zanieczyszcza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A zdjęcia Ozzulka fajne :loveu:, tylko źle je wstawiłaś, ale to przez te święta :shake:no źle wstawiłam ....bo on niewytrymowany jest
a Behemotek....ja tolerancyjna bestia jestem................

[quote name='bonita']Aaaa to dlatego :loveu::loveu: :loveu: Koffany siostrzeniec:loveu:hi hi noooooooooo

[quote name='BeaC'].........................witaj powiateczna Alu:multi::multi::multi:
ja święta przezyłam.......bardzo przyjemnie.................bez nasiadówek...... żarła itp.............w poniedziałaek to nawet dwa spacery zaliczyłam kazdy po 2 godziny:multi::multi::multi:...............Luśka przezyła................chciała jeszcze :-o:-o:-o
witaj ........święta ...jakie święta ...świeta to bedą w maju;)...jak Rydzewska wreszcie do warszawki dojedzie:diabloti:

[quote name='dealer']halooo Alicjo:) melduje swoja obecnosc....witaj ....czytałam że już w domciu jesteście ......;)

Posted

[quote name='Basia_Sz']Melduje się sąsiadka :loveu: Świetne fotki :multi: Ozzuś bardzo fotogeniczny jest :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo te 2 świetne reszta do bani

aha no i witaj sąsiadko:multi: