Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']dobry :p
deszcze leje
TZ w domu
nienawidze świąt:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wieczorkiem wejdę na gie;)

[quote name='bonita']Ja też Was wszystkie KKKocham mmmmmisie :loveu:
Alem się znowu objadła..... a obiecałam sobie,że dziś zjem mniej:pa ja wypiłam 1 kawe , zjadłam 1 kawałek serniczka .....pizzę i piję herbatkę .....i nie narzekam na objedzenie:p
KKKocham Was misie.....nareszcie się pokazujecie na dogo bo już nuda wczoraj była:razz:

Posted

Hej Alicjo!!!

Macie fajowy podpisik. Do Ozzulka pojuja motocykle. Musze TZ-towi pojkazac psa motocyklistę. Motory to miłośc mojego TZ-ta. Niedawno sprzedał ukochana Honde i jęczy za jakimi innym.

Posted

[quote name='majoka']Hej Alicjo!!!

Macie fajowy podpisik. Do Ozzulka pojuja motocykle. Musze TZ-towi pojkazac psa motocyklistę. Motory to miłośc mojego TZ-ta. Niedawno sprzedał ukochana Honde i jęczy za jakimi innym.:multi::multi::multi:
Pasjonatem motocykli jest Kuba ..teraz mu trochę przeszło ale swego czasu miał fioła na ich punkcie ......stąd nasz poprzedni piesek boxiu to Harley;)w rodzinie była jeszcze boxia ....Honda...;)

Posted

[quote name='Russelka']Ach- co za potworsien :loveu: :loveu: :loveu: Mogłabym Go oglądać godzinami! Pozdrawiam!;)dziekujemy za odwiedzinki

[quote name='Hugo-Kochaś']cześć;) Dusia spotkała dzisiaj Ozzusia:multi:

Witanko było eXpresowe ,bo Dulka ma TE dni niestety:p:razz:nooo to macie wesoło ..........to dlatego Kuba szorował Ozzyemu mordę:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Noooo,wesoło to było też przez ostatnie 2 tygodnie ,bo i Kamcia była "Atrakcyjna":p

ps,A dlaczego Kuba Ozzy'ego szorował:???: :???: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Noooo,wesoło to było też przez ostatnie 2 tygodnie ,bo i Kamcia była "Atrakcyjna":p

ps,A dlaczego Kuba Ozzy'ego szorował:???: :???: :megagrin: :megagrin::mad::mad::mad:może nie pytaj:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']cześc Alu w ten lany (doslownie :angryy: ) poniedzialek :multi::multi::multi::multi:u nas nie pada ...na szczęście ale jest wietrznie...niemiło

Posted

U nas ciepło i tak wietrznie ze wysuszyło ziemie :angryy: Musiałam znowu dzisiaj podlewać trawe i wsio inne bo suchutko jak pieprz :crazyeye: Czy to kwiecień czy jakiś inny miesiąc bo mi się myli już :cool3: Nigdy nie podlewałam trawy w kwietniu....:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ijjjj nie czytamy uważnie co ? :mad: :diabloti:

Ja już nie mam sił czytć strona po stronie .:shake: Po tym jak prosiłam na temacie zlotowym o nie pisanie byle czego Po 2 dniach miałam chyba tyle nadrabiania ze hoho:diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']cześc Alu w ten lany (doslownie :angryy: ) poniedzialek :multi: jesli u was leje, to moge sie spodziewac ze i zaraz u mnie zacznie:shake::cool3:

Posted

[quote name='Pysia']U nas ciepło i tak wietrznie ze wysuszyło ziemie :angryy: Musiałam znowu dzisiaj podlewać trawe i wsio inne bo suchutko jak pieprz :crazyeye: Czy to kwiecień czy jakiś inny miesiąc bo mi się myli już :cool3: Nigdy nie podlewałam trawy w kwietniu....:evil_lol::ptak Pysiu ...mamy kwiecień .....a kiedy przyjeżdża się oglądać male niufy ....ile muszą mieć tygodni;)

[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p :p U nas wieje leje tak na przemian:placz: :placz: uroki podkarpacia:evil_lol::multi:witam .......a ja myślałam ze u was zaśniezyło bo u nas strasznie zimno rano było

[quote name='Agga']Czy Ozzy ma szlaban na zdjęcia???

Alu jak grillek???
aaa zdjęcia.............
Agga ....nie grilek a ognisko ...miało być w sobotę ...ale z racji zmiennej pogody nie było ....gałąchy są ..kiełbaski zamrozone...czekamy teraz na lepsza pogodę i towarzycho;)

[quote name='Vectra']ijjjj nie czytamy uważnie co ? :mad: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agga'] Ja już nie mam sił czytć strona po stronie .:shake: Po tym jak prosiłam na temacie zlotowym o nie pisanie byle czego Po 2 dniach miałam chyba tyle nadrabiania ze hoho:diabloti: :crazyeye:jakie byle czego

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jaki serniczek i jaką pizzę ???
W koszulkę się nie zmieścisz ! :shake::pmam jeszcze taka czarną ....z zeberką:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']jakie byle czego

Alutka no sama zobacz jaki mi tam Off zrobili...:diabloti:
Ja wiem ze nie grilek a ognisko droczę się.

Posted

[quote name='Agga']Alutka no sama zobacz jaki mi tam Off zrobili...:diabloti:
Ja wiem ze nie grilek a ognisko droczę się.
a co kręci cię atmosfera jak na pogrzebie :crazyeye: :crazyeye: off musi być :diabloti: wszędzie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a co kręci cię atmosfera jak na pogrzebie :crazyeye: :crazyeye: off musi być :diabloti: wszędzie :diabloti:[/quot

I Ty Brutusie przeciwko mnie??????::crazyeye: :shake: :flaming: :lol:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Vectra']a co kręci cię atmosfera jak na pogrzebie :crazyeye: :crazyeye: off musi być :diabloti: wszędzie :diabloti:

I Ty Brutusie przeciwko mnie??????::crazyeye: :shake: :flaming: :lol:
do usług :diabloti: