Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:musiałas mnie rozszyfrować:diabloti:........kurcze tak z grubej rury walnąć ....a ja tak sie staram:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
taka jestem wredna piiiiiiiiiiiiii....:diabloti: nie ma litości... bo niby dlaczego?? bo święta?? :shake:

Posted

[quote name='Maga100']witaj Alicjo, czy u ciebie też leje deszcz? :angryy: :placz: :mad:jeszcze nie ale piździ jak w kieleckim na dworcu.......a podobno miało być tak pięknie

[quote name='clockwork']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
taka jestem wredna piiiiiiiiiiiiii....:diabloti: nie ma litości... bo niby dlaczego?? bo święta?? :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong:i tak cię KKKocham misiu:diabloti:

I mam nowy banerek.......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:jeszcze nie ale piździ jak w kieleckim na dworcu.......a podobno miało być tak pięknie

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong:i tak cię KKKocham misiu:diabloti:

aha... nie skomentowałam Ozzulcowego banerka.... obleśny :diabloti:

super...super... Harley+Ozzy... i foty jajcarskiego boxia też widziołach :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']aha... nie skomentowałam Ozzulcowego banerka.... obleśny :diabloti:

super...super... Harley+Ozzy... i foty jajcarskiego boxia też widziołach :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze że udziela ci się otmosfera rodzinnego świętowania:diabloti:.......trzeba było do rybolka przyjechać tutaj spoko:eviltong:

[quote name='mmbbaj']Witaj nie obżarta ( ;)), nie spacerująca, nie leniu****ąca Alu :multi: A mnie się właśnie spać zachciało :roll::multi:witaj Małgosiu ......wypiłam kawusię , zjadłam kawalątek serniczka i teraz czekam aż urośnie ciasto na pizzę ......spałam do 10:p....no i siedzę w koszulce z zeberką:evil_lol:

Posted

[quote name='Gabryjella']Witaj Alu.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze ale ja jeszcze nie jesstem napalona aby mnie polewać:eviltong:
Witaj Gabi:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widze że udziela ci się otmosfera rodzinnego świętowania:diabloti:.......trzeba było do rybolka przyjechać tutaj spoko:eviltong:

tu też spoko- ino dla nas święta to jak normalny dzionek... zero wynaturzania sie... Bartek zlał klocka... teraz sie suszy..czekam aż Pawcio skończy prace i do domciu ;)

Posted

[quote name='clockwork']tu też spoko- ino dla nas święta to jak normalny dzionek... zero wynaturzania sie... Bartek zlał klocka... teraz sie suszy..czekam aż Pawcio skończy prace i do domciu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:takie duże chłopaki i siusiają:oops::oops::oops:...pewno oba się suszą;)
A Pawcio widzę że jeszcze pracuje;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:takie duże chłopaki i siusiają:oops::oops::oops:...pewno oba się suszą;)
A Pawcio widzę że jeszcze pracuje;)

:shake: mokry klocek, bartek wybył do babci :p
Pacuje czy klika z tobą???? ja bym klikała- gdybym była na gie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:shake: mokry klocek, bartek wybył do babci :p
Pacuje czy klika z tobą???? ja bym klikała- gdybym była na gie :diabloti:;)Pawcio ...pracuje ;)...nie zaczepiam :evil_lol:
to oć do Pawcia na GG:eviltong:
A Klocka dawaj suszarką;)

Posted

[quote name='aga1215']Wpadłam przelotem sie przywitać
witaj jeszcze Świątecznie Alu z Ozulcem i Resztą ;) :loveu: :loveu: :loveu::multi::multi::multi:witaj Aguś ...czy u was spadł śnieg ...bo u mnie jakos strasznie zimno sie zrobiło:razz:

Posted

Ja sie chciałam przywitać po świątecznie:loveu: :loveu: melduje że doczągałam sie do 947 strony twego blogaska ale aktualnie pewna firma odcieła mi internet w pracy i nie mam jak kontynuować tej jakże fascynującej i relaksującej lekturki:loveu: :loveu: a teraz spadam do roboty:diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Ja sie chciałam przywitać po świątecznie:loveu: :loveu: melduje że doczągałam sie do 947 strony twego blogaska ale aktualnie pewna firma odcieła mi internet w pracy i nie mam jak kontynuować tej jakże fascynującej i relaksującej lekturki:loveu: :loveu: a teraz spadam do roboty:diabloti:

[quote name='groszek83']Acha oczywiście śliczny banerek:loveu: :loveu: :eviltong:
:multi:ooo witaj groszku ....a juz się o ciebie zamartwiałyśmy ........że znikasz jak ................sznaucerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:ooo witaj groszku ....a juz się o ciebie zamartwiałyśmy ........że znikasz jak ................sznaucerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! SZNAUCERKA MIAŁA JAK DOBRZE PAMIĘTM WCZORAJ URODZINY!!!!!MIAŁAM JECHAĆ!!! LECE JEJ ŻYCZENIA ZŁOŻYĆ!!!

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye: :crazyeye: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! SZNAUCERKA MIAŁA JAK DOBRZE PAMIĘTM WCZORAJ URODZINY!!!!!MIAŁAM JECHAĆ!!! LECE JEJ ŻYCZENIA ZŁOŻYĆ!!!;)nooo Jacenty.....to biegusiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może jeszcze na toast zdążysz:eviltong:szampana ci poleją:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nooo Jacenty.....to biegusiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może jeszcze na toast zdążysz:eviltong:szampana ci poleją:evil_lol:
byłam... nikogo tam nie ma... sznaucerka nas olała :placz:

Posted

[quote name='clockwork']byłam... nikogo tam nie ma... sznaucerka nas olała :placz::razz:złamała ci serce:diabloti:
nic się nie martw .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i tak cię KKKocham misiu:loveu::evil_lol::evil_lol: