Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spioszek kochany :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahaha :grin:

Dobry Wieczor :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ohh przerażające:scared: :evil_lol: :evil_lol:

U jajecka:loveu:

Posted

[quote name='Magda-Amir']Ozzzzzzzulek :buzi: piękny jak zawsze

witaj Alu :multi: :multi::loveu:witaj Magda z Amirkiem

[quote name='madzia i medor']Ohh przerażające:scared: :evil_lol: :evil_lol:
nooo nareszcie sie bojają....

U jajecka:loveu:
ćlicne jajecka no nie

[quote name='paula_z']
Spioszek kochany :loveu:

Hahaha :grin:

Dobry Wieczor :pdobry wieczorek

[quote name='KaRa_TC']
Oj,oj Ozzy nie myje się pod pachami:evil_lol: :evil_lol:;)częste mycie skraca życie

Witajcie .......a ja mam w teraz dłuzszy weekend...musze sie pochwalić ......mam wolne całe 4 dni......HURRRRAAAA .....jeszcze tylko 2 dni w przedszkolu i luzik

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:dam se opis na GIE:evil_lol:
a se daj i na gie i na skajpa by wsie zobaczyli :evil_lol: i transparent na balkonie wywieś :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']a se daj i na gie i na skajpa by wsie zobaczyli :evil_lol: i transparent na balkonie wywieś :cool3::diabloti:naszywke na majty se zrobie:eviltong:

[quote name='paula_z']O, Ala ma dluzszy weekend :evil_lol::multi::multi::multi:yes yes yes:eviltong:

Posted

nooo mogłam się spodziewać fot z pisankami na wierzchu :evil_lol: :evil_lol:
Weź zaskocz mnie kiedyś no!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:Basieńko ....ale my też już powiedzmy nie paczuszki tylko przekwitające kwiecie........ale mi sie poezją sypnęło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja tam wcale się nie wystraszyłam tylko stwierdzam że ładnie tu wyszłaś :loveu: I mozesz się nawet zapluć pisząc że tak nie jest a ja tam wiem swoje :p

Posted

barbara.h napisał(a):
ufff, mnie też to czeka

zastanawiam się dlaczego tak dużo psiarzy nie chodzi do kościoła???? :crazyeye: ale już wiem!!! bo to dobre ludzie są i nie muszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a moja sąsiadka, nienawidzi moich psów, uważa że jestem pomylona!!! i głupia bo mam podwórko i latam z nimi na spacerki, i już wywiozła mi dwa koty napewno!!! jędza jedna!!! a jednemu to nawet nożem groziła, szkoda ze nie mam tego nagranego :mad: groźby są karalne :mad: a do kościoła biega codziennie!!!

jesssu chyba wykrakałam, bo wczoraj wieczorem moja kocica Mika, wyszła i nie ma jej do tej pory :shake: zdarzało się że nie było jej cały dzień, ale to już doba minęła :-(:-(

Posted

[quote name='asiunia']
ale piękne:loveu:

kurcze....Ala u Ciebie już jabłonki kwitną???? a u mnie jeszcze nieeeeeeee:placz::placz::placz:
...................witaj moja mła.................ja oczywiście jestem w pracy a ty masz już wolne :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ala, podobno masz dłuższy weekend? Normalnie cała Wawka o tym trąbi :-o
Mój TZ wyszedł rano z Sonią, wraca i mówi: słuchaj, zaczepia mnie jakaś sąsiadka i mówi, a pan słyszał, że Ala ma dłuższy weekend??? :-o:-o:-o

Posted

No patrz :mad: Chyba wiatr wiał w inna stronę, bo w Jejkowicach cisza... :mad:
Ale tej Ali to w życiu dobrze :roll:. Jeden długi weekend, za chwilę drugi długi weekend, pies ślicznota, TZcik jak malowanie....
Gdzie tu sprawiedliwość??? :mad: Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha Alu aleś mnie wystraszyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Basiu a Ty nie żartuj - szukaj koteczka i mam nadzieje ze sie znajdzie :kciuki:

nie żartuję!! nie ma jej, noc spędziłam na gapieniu się w okno :-(:-(
przeszukaliśmy okolice ulicy, żeby wykluczyć potracenie przez samochód :shake:

na gołęgie nie chodziła więc miał dobre układy z gołębiarzem, nie wiem co się mogło stać ona była wysterylizowana więc na randkę nie poszła :hmmmm:

Posted

[quote name='Pysia']Ja tam wcale się nie wystraszyłam tylko stwierdzam że ładnie tu wyszłaś :loveu: I mozesz się nawet zapluć pisząc że tak nie jest a ja tam wiem swoje :p

:hmmmm: nie wiem co miałas na myśli ale ja to odebrałam tak.... ładnie wyszła na tej focie- w rzeczywistości taka nie jest :diabloti:

Posted

Oooo, to ja mam akurat odwrotnie :evil_lol: W rzeczywistości jestem piękna i gładka, a na każdej focie wyglądam jak..... nie powiem co.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Oooo, to ja mam akurat odwrotnie :evil_lol: W rzeczywistości jestem piękna i gładka, a na każdej focie wyglądam jak..... nie powiem co.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No cóż, ja i na zdjęciach, i w rzeczywistości jestem przecudowna :loveu: