Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majoka']

cos w tym jest:)))), troche tylko pana podtuczyc heheh:mad:no weź przestań .....nie widzisz ze to sportowa sylwetka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no weź przestań .....nie widzisz ze to sportowa sylwetka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chudzina, popatrz na mojego TZ-ta hehe

Ozzy natomiast fajniutki, wiadomo kogo pancia karmi hehe

Posted

[quote name='majoka']chudzina, popatrz na mojego TZ-ta hehe

Ozzy natomiast fajniutki, wiadomo kogo pancia karmi hehe:razz:Tz sam se wyciąga z lodówki jak chce a Ozzy nie dosięgnie:evil_lol:

Posted

na boga!!!! ukradneli mojego posta :angryy: a ze 2 nawet!!!! :diabloti: a potem musze sie tłumaczyć czemu nie byłam :mad: a byłam :cool1: ooooooooooooooooooooooooooo... coby to raz :roll:

Posted

[quote name='clockwork']na boga!!!! ukradneli mojego posta :angryy: a ze 2 nawet!!!! :diabloti: a potem musze sie tłumaczyć czemu nie byłam :mad: a byłam :cool1: ooooooooooooooooooooooooooo... coby to raz :roll::diabloti:klinkaj i pros Ozzulca o wybaczenie:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']wybacz Ozzulku że ukradli moje posty :siara::eviltong:Ozzulek wie .......o postach wszystko.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tylko lizanko utuli jego żal:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:Ozzulek wie .......o postach wszystko.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tylko lizanko utuli jego żal:diabloti:

no to go lizam :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']wzajemne lizanko :eviltong: on ją, ona jego :diabloti: dobrze że ino po pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.............
czy nadal są chętni na lizanko;)