Kate I Luka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej Aluś Nawet nie będę udawać, że przebrnęłam przez te tygodniowe zaległości. Nie da się :shake: :shake: :shake: Ale przejrzałam fotki. Ozzy wietrzy jajuszka jak zwykle centralnie w kadrze :cool3: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']Oooo, to ja mam akurat odwrotnie :evil_lol: W rzeczywistości jestem piękna i gładka, a na każdej focie wyglądam jak..... nie powiem co.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooooo... witaj w klubie!!! ja też piękna i powabna a na fotach... powiem co... szpetny ryj :diabloti: nie Ala?? jestem piękna nie?? zreszta prawie jak moja siostra Pysia prawie robi wielka różnice :placz: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ozzulki się na klachy wybrały do sąsiada :roll:. Nikto nie je w doma :shake: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czesc kochani :) zycze Wam już wesołych świat, bo nie wiem jak to u mnie bedzie z czasem jutro i pojutrze... także moc buziaczków i kurczaczek okolicznościowy ;) Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='eria']nooo mogłam się spodziewać fot z pisankami na wierzchu :evil_lol: Weź zaskocz mnie kiedyś no!!!!!!! bo ciebie trudno zaskoczyć...witaj [quote name='Pysia']Ja tam wcale się nie wystraszyłam tylko stwierdzam że ładnie tu wyszłaś :loveu: I mozesz się nawet zapluć pisząc że tak nie jest a ja tam wiem swoje :pPysiu ...popadam w samozachwyt.....a monitor ...zaplułam a jakże [quote name='barbara.h']jesssu chyba wykrakałam, bo wczoraj wieczorem moja kocica Mika, wyszła i nie ma jej do tej pory :shake: zdarzało się że nie było jej cały dzień, ale to już doba minęła :-(o cholerka ...... [quote name='Anka12'] JAKA BESTJA SIEM PYTAM TOŻ TO MOJA MATULA KOCHANA :loveu: Witaj Mamuś Witaj córuś No ....pięknota ze mnie jest taka że mogę dać fote koło cukru i nikt nawet mrówka go nie ruszy [quote name='Pysia']Alu ja tu przyszłam przeczytać Twoją odpowiedź, nastawiłam się na walke a Ciebie nie ma :mad:bić się chcesz ...jak sznaucerka [quote name='Basia_Sz']A gdzie to gospodyni się podziała? :mad: Śpi? No taaa, wczoraj miodzio się chlapało, a dzisiaj.... :grab: Może kawki? :kaffee_2: :eviltong:poproszę ...wprawdzie wypiłam już 2....a gospodyni była w pracy [quote name='BeaC']kurcze....Ala u Ciebie już jabłonki kwitną???? a u mnie jeszcze nieeeeeeee:placz: ...................witaj moja mła.................ja oczywiście jestem w pracy a ty masz już wolne :diabloti:wcale nie mam wolnego.....wolne mam we wtorek coś to kwitło ale to chyba śliweczka [quote name='Behemot']Ala, podobno masz dłuższy weekend? Normalnie cała Wawka o tym trąbi :-o Mój TZ wyszedł rano z Sonią, wraca i mówi: słuchaj, zaczepia mnie jakaś sąsiadka i mówi, a pan słyszał, że Ala ma dłuższy weekend??? :-ono prosze a co będzie jak Alicja do Wawki w maju zawita:eviltong: [quote name='Basia_Sz']No patrz Chyba wiatr wiał w inna stronę, bo w Jejkowicach cisza... :mad: Ale tej Ali to w życiu dobrze :roll:. Jeden długi weekend, za chwilę drugi długi weekend, pies ślicznota, TZcik jak malowanie.... Gdzie tu sprawiedliwość??? :mad: Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... :shake:Basiu ...padłam [quote name='clockwork']:hmmmm: nie wiem co miałas na myśli ale ja to odebrałam tak.... ładnie wyszła na tej focie- w rzeczywistości taka nie jest :diabloti::evil_lol:no to teraz widać jak jest w realu....haha..bójta sie spotkania.....hercklekoty gotowe [quote name='Kate I Luka']Hej Aluś Nawet nie będę udawać, że przebrnęłam przez te tygodniowe zaległości. Nie da się :shake: Ale przejrzałam fotki. Ozzy wietrzy jajuszka jak zwykle centralnie w kadrze oj Kasiu ...wybaczam [quote name='clockwork'] ooooo... witaj w klubie!!! ja też piękna i powabna a na fotach... powiem co... szpetny ryj :diabloti: nie Ala?? jestem piękna nie?? zreszta prawie jak moja siostra Pysia prawie robi wielka różnice :placz: no a jak przecie to rodzinne [quote name='evaxon']dziendoberek Ozzulkowa rodzinko :]witaj Tigerkowa rodzinko Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ozzulki się na klachy wybrały do sąsiada :roll:. Nikto nie je w doma :shake::eviltong:nie chodzą na klachy do sasiadów [quote name='Teklunia']czesc kochani :) zycze Wam już wesołych świat, bo nie wiem jak to u mnie bedzie z czasem jutro i pojutrze... także moc buziaczków i kurczaczek okolicznościowy ;) :multi:dzięki Kasiu Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']:multi::multi::multi:oj dzieki ...i zgodnie z rzeczywistym stanem rzeczy u nas .......jajka zawsze wesołe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oj dzieki ...i zgodnie z rzeczywistym stanem rzeczy u nas .......jajka zawsze wesołe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale zależy czyje jajka:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']ale zależy czyje jajka:evil_lol::evil_lol::eviltong::oops:nie wniknę w szczegóły;)....ale miałam na myśli Ozzulkowe Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:nie wniknę w szczegóły;)....ale miałam na myśli Ozzulkowe a to ja w takim razie tez nie wnikam już:evil_lol::evil_lol: a mam pytanie do Ciebie :) czy można sobie ustawić na stałe taką czcionkę i kolor??żeby nie trzeba było za każdym razem ustawiać tego :) Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']a to ja w takim razie tez nie wnikam już:evil_lol::evil_lol: a mam pytanie do Ciebie :) czy można sobie ustawić na stałe taką czcionkę i kolor??żeby nie trzeba było za każdym razem ustawiać tego :) :oops:tego to akurat nie wiem ...bom ja ciemna masa komputerowa jest:razz: Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:tego to akurat nie wiem ...bom ja ciemna masa komputerowa jest:razz: to tak jak ja:eviltong::eviltong: to ręcznie zawsze robisz tak??:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ;)Kuba zrobił Ozzulowi fote telefonem ale bardzo mi się spodobała Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nam też się podobuje!!! :multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] jak taki gbur wyszedł:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']jak taki gbur wyszedł:evil_lol::evil_lol::mad:jaki gbur......prawdziwy pies morderca:diabloti: i jeszcze takie portretowe:evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:jaki gbur......prawdziwy pies morderca:diabloti: zabił by jęzorem:evil_lol::evil_lol: jaką to komórką jest robione??:cool3: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']zabił by jęzorem:evil_lol::evil_lol: jaką to komórką jest robione??:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:śliną telefonik SonyEricsonK750i Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:śliną telefonik SonyEricsonK750i a obrabiałaś w jakimś programie??bo bardzo ładne fotki wychodzą:) Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']a obrabiałaś w jakimś programie??bo bardzo ładne fotki wychodzą:):shake:tylko delikatnie wyostrzyłam ale takie z aparatu zazwyczaj też wyostrzam:razz: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 bardzo piekny :loveu: bardzo piękny... telefon :eviltong: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Kuba zrobił Ozzulowi fote telefonem ale bardzo mi się spodobała ooo..., jaka ładna telefoniczna fotka:evil_lol:, trochę mu się chyba nóżki zaplątały:razz: u was jak zwykle śmieszno-jajecznie:diabloti: ucałowanko dla kawalera Ozzulka:loveu: i dla ciebie też :razz: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='clockwork']bardzo piekny :loveu: bardzo piękny... telefon :eviltong: :eviltong:ha ha wcale nie widziałaś telefona ...a on nie jest rózowy z brokatem:diabloti: Quote
Recommended Posts