Rinuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ha ha wcale nie widziałaś telefona ...a on nie jest rózowy z brokatem:diabloti: dawaj fotę telefonu!!:megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']dawaj fotę telefonu!!:megagrin::megagrin::shake:nie dam ...nie mój ci on jest:evil_lol: Quote
barbara.h Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad: przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='barbara.h']witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad: przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti: matko!!!! :angryy::angryy: zawiązałabym łapki tym co to zrobili :mad: nie cierpię takich ludzi i chyba nie miałabym litosci dla.... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :angryy::angryy: człowiek... inteligentna, rozumna istota.... i smiemy mówić że tylko człowiek mysli realnie :angryy: i ma dusze...i takie tam bzdety.... mam nadzieje że takie gnojki wyląduja ze mną w piekle... grrrrrrrrrrrrrrrrrr :oops: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='barbara.h']witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad: przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti::shake:straszne ...basiu ...mam nadzieję ze jednak mała się jeszcze znajdzie a wam uda się dojść do tego kto tak się zabawia..........:angryy: Quote
Basia_Sz Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Matko... :-( Nie mogę spokojnie czytać o takich zdarzeniach, bo mi się zaraz ciśnienie podnosi :angryy::angryy::angryy: Jak bym dorwała takiego.... piiii...... to chyba bym go własnoręcznie wytrymowała :angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 rany :angryy: Basiu nadal trzymam :kciuki: za koteczkę Twoją!!!! Alu czy Ty masz już weekend???? :lol: Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witaj Alu! Chyba pochwalę sie po cichutku, żeby nie zapeszyć... Zadatkowaliśmy działeczkę, będziemy się budować i są kupcy na naszą hacjendę...I to wszystko stało sie wczoraj wieczorem....:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']rany :angryy: Basiu nadal trzymam :kciuki: za koteczkę Twoją!!!! Alu czy Ty masz już weekend???? :lol::pWaszeczko ....bedę miała ...jutro o 12 :multi::multi::multi:wyślę ci esesmanka:eviltong:i potrwa on do środy do godz.11 [quote name='AlKil']Witaj Alu! Chyba pochwalę sie po cichutku, żeby nie zapeszyć... Zadatkowaliśmy działeczkę, będziemy się budować i są kupcy na naszą hacjendę...I to wszystko stało sie wczoraj wieczorem....:multi::multi::multi::multi::multi::multi:jak po cichutku ...to ja już się cieszę:eviltong: Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Też się cieszę okrutnie, emocje chciały mnie rozerwać i para uszami szła... A jeszzcze dwa dni temu chciało mi się wyć... Chyba pójdę puścić totka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='AlKil']Też się cieszę okrutnie, emocje chciały mnie rozerwać i para uszami szła... A jeszzcze dwa dni temu chciało mi się wyć... Chyba pójdę puścić totka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)puść i za mnie bo ja coś nie mogę się zebrać w koope:eviltong: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='AlKil']Załatwione...:evil_lol::multi::multi::multi:super ....to ja już szykuje walizkę:diabloti: Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzien dobry Alicjo, witaj kochany Ozzulku:multi: Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Droga pani ALicjo Kto tak poplątał nożki Ozziego? Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Kuba zrobił Ozzulowi fote telefonem ale bardzo mi się spodobała Świetna fotka:multi: [quote name='barbara.h']witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad: przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti: Ja bym takich zaje*anych frajerów wystrzelała:angryy: :angryy: [quote name='clockwork']matko!!!! :angryy::angryy: zawiązałabym łapki tym co to zrobili :mad: nie cierpię takich ludzi i chyba nie miałabym litosci dla.... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :angryy::angryy: człowiek... inteligentna, rozumna istota.... i smiemy mówić że tylko człowiek mysli realnie :angryy: i ma dusze...i takie tam bzdety.... mam nadzieje że takie gnojki wyląduja ze mną w piekle... grrrrrrrrrrrrrrrrrr :oops: Klockowa, w tym momencie, to normalnie wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie, też nie miałabym żadnych skrupułów, jakbym takie coś zobaczyła:angryy: :mad: :mad: Cześć Alutko:loveu: Quote
Paula Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :evil_lol: Słodki ten portretowy Ozzy :loveu: Czesc Ala :multi: Quote
jo-jo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Ależ ciepriący zwierz :evil_lol: Quote
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej! Wpadłam nareszcie, ale nie nadrobiłam zaległości od ostatniej wizyty:diabloti: Kiedy to było......:lol: Czy mi się wydaje, ale Ozzy troszeczkę przytył?:razz: Quote
Maga100 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czy ja już wnosiłam tutaj protest przeciwko nadmiernemu przyrostowi stron, nad którym nie nadążam? :angryy: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='majoka']Dzien dobry Alicjo, witaj kochany Ozzulku:multi: [quote name='Agga'] Droga pani ALicjo Kto tak poplątał nożki Ozziego?sam se poplątał ... [quote name='madzia i medor'] Cześć Alutko:loveu:cześć Madzik...... [quote name='paula_z']:evil_lol: Słodki ten portretowy Ozzy :loveu: Czesc Ala :multi:nooo mój słodziak [quote name='jo-jo']Ależ ciepriący zwierz :evil_lol:no nie ...jaki on cierpiacy ...że niby co że pozuje [quote name='Magda_Miki']Hej! Wpadłam nareszcie, ale nie nadrobiłam zaległości od ostatniej wizyty:diabloti: Kiedy to było......:lol: Czy mi się wydaje, ale Ozzy troszeczkę przytył?:razz:witaj Magda .....moja droga ...Ozzulek schudł i waży tylko 36 kg [quote name='Maga100']czy ja już wnosiłam tutaj protest przeciwko nadmiernemu przyrostowi stron, nad którym nie nadążam? :angryy: nooo gdzies pisałaś ....ale na to ja mam mały wpływ ....no chyba ze wrzucę fotki ...to długo potem nikt nie wchodzi bo nudno:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na dzień dobry ...powiem teraz ..........dobranoc:diabloti: Quote
Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jestem :multi: Chciałam Ci podziekować za pokazanie mi prawdziwego oblicza Weszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 bhahaha ale kombinujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts