Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ha ha wcale nie widziałaś telefona ...a on nie jest rózowy z brokatem:diabloti:
dawaj fotę telefonu!!:megagrin::megagrin:

Posted

witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad:
przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='barbara.h']witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad:
przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti:

matko!!!! :angryy::angryy: zawiązałabym łapki tym co to zrobili :mad: nie cierpię takich ludzi i chyba nie miałabym litosci dla.... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :angryy::angryy:
człowiek... inteligentna, rozumna istota.... i smiemy mówić że tylko człowiek mysli realnie :angryy: i ma dusze...i takie tam bzdety.... mam nadzieje że takie gnojki wyląduja ze mną w piekle... grrrrrrrrrrrrrrrrrr :oops:

Posted

[quote name='barbara.h']witajcie gaduły, kotki dalej nie ma, moja Ewelinka już płacze a mnie szlag trafia, bo mam nadzieję że nie wpadła w ręce jakiś gnojków zwyrodnialców :mad::mad:
przedwczoraj znalazłam kotka a właściwie to Inez, takiego kilku miesięcznego, nieżył już, miał oklejone łapki przednie i tylne, plastrem :-( nie chcę myśleć, czy żył jak mu to człowiek robił :mad::mad::diabloti::diabloti::shake:straszne ...basiu ...mam nadzieję ze jednak mała się jeszcze znajdzie a wam uda się dojść do tego kto tak się zabawia..........:angryy:

Posted

Matko... :-( Nie mogę spokojnie czytać o takich zdarzeniach, bo mi się zaraz ciśnienie podnosi :angryy::angryy::angryy: Jak bym dorwała takiego.... piiii...... to chyba bym go własnoręcznie wytrymowała :angryy::angryy::angryy:

Posted

Witaj Alu!

Chyba pochwalę sie po cichutku, żeby nie zapeszyć...
Zadatkowaliśmy działeczkę, będziemy się budować i są kupcy na naszą hacjendę...I to wszystko stało sie wczoraj wieczorem....:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']rany :angryy: Basiu nadal trzymam :kciuki: za koteczkę Twoją!!!!

Alu czy Ty masz już weekend????

:lol::pWaszeczko ....bedę miała ...jutro o 12 :multi::multi::multi:wyślę ci esesmanka:eviltong:i potrwa on do środy do godz.11

[quote name='AlKil']Witaj Alu!

Chyba pochwalę sie po cichutku, żeby nie zapeszyć...
Zadatkowaliśmy działeczkę, będziemy się budować i są kupcy na naszą hacjendę...I to wszystko stało sie wczoraj wieczorem....:multi::multi::multi::multi::multi::multi:jak po cichutku ...to ja już się cieszę:eviltong:

Posted

Też się cieszę okrutnie, emocje chciały mnie rozerwać i para uszami szła... A jeszzcze dwa dni temu chciało mi się wyć... Chyba pójdę puścić totka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Też się cieszę okrutnie, emocje chciały mnie rozerwać i para uszami szła... A jeszzcze dwa dni temu chciało mi się wyć... Chyba pójdę puścić totka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)puść i za mnie bo ja coś nie mogę się zebrać w koope:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Kuba zrobił Ozzulowi fote telefonem ale bardzo mi się spodobała

Świetna fotka:multi:
Ja bym takich zaje*anych frajerów wystrzelała:angryy: :angryy:
[quote name='clockwork']matko!!!! :angryy::angryy: zawiązałabym łapki tym co to zrobili :mad: nie cierpię takich ludzi i chyba nie miałabym litosci dla.... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :angryy::angryy:
człowiek... inteligentna, rozumna istota.... i smiemy mówić że tylko człowiek mysli realnie :angryy: i ma dusze...i takie tam bzdety.... mam nadzieje że takie gnojki wyląduja ze mną w piekle... grrrrrrrrrrrrrrrrrr :oops:

Klockowa, w tym momencie, to normalnie wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol:
A tak poważnie, też nie miałabym żadnych skrupułów, jakbym takie coś zobaczyła:angryy: :mad: :mad:

Cześć Alutko:loveu:

Posted

Hej!
Wpadłam nareszcie, ale nie nadrobiłam zaległości od ostatniej wizyty:diabloti: Kiedy to było......:lol:

Czy mi się wydaje, ale Ozzy troszeczkę przytył?:razz:

Posted

[quote name='majoka']Dzien dobry Alicjo, witaj kochany Ozzulku:multi:

[quote name='Agga']

Droga pani ALicjo
Kto tak poplątał nożki Ozziego?
sam se poplątał ...

[quote name='madzia i medor']
Cześć Alutko:loveu:cześć Madzik......

[quote name='paula_z']:evil_lol:

Słodki ten portretowy Ozzy :loveu:

Czesc Ala :multi:nooo mój słodziak

[quote name='jo-jo']Ależ ciepriący zwierz :evil_lol:no nie ...jaki on cierpiacy ...że niby co że pozuje

[quote name='Magda_Miki']Hej!
Wpadłam nareszcie, ale nie nadrobiłam zaległości od ostatniej wizyty:diabloti: Kiedy to było......:lol:

Czy mi się wydaje, ale Ozzy troszeczkę przytył?:razz:witaj Magda .....moja droga ...Ozzulek schudł i waży tylko 36 kg

[quote name='Maga100']czy ja już wnosiłam tutaj protest przeciwko nadmiernemu przyrostowi stron, nad którym nie nadążam? :angryy: nooo gdzies pisałaś ....ale na to ja mam mały wpływ ....no chyba ze wrzucę fotki ...to długo potem nikt nie wchodzi bo nudno:evil_lol: