Basia_Sz Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wpadłam się przywitać - Dzień Doberek :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Szczere życzenia ,radosnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa życzy Sylwia , Tekila i Laluś Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cześć Ozzulki:multi: jak Imbira zostawię pod sklepem to też ma taką minkę nieszczęśliwą:razz: Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie dam ...nie mój ci on jest:evil_lol: dawaj:mad::mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej :multi: Mamy pochmurny dzień...Ale to nic bo zamawiałam słonko od niedzieli ;) Quote
Basia_Sz Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 U nas też Pysiu :roll: Słońca ni widu ni słychu, ziiimno jakoś :cool1: bleee... Quote
AlKil Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] telefonik SonyEricsonK750i dziękuję AlicjoR!!!!:diabloti::angryy: Ujrzał to mój syn i usłyszałam półgodzinny wykład nad wyższością w/w od jego SE i boskimi parametrami aparatu w/w itd, itp i w związku z udowodnieniem przez Ciebie Czarno na białym, że tak jest - mamunia obiecała synuniowi, że dostanie wymarzony SEK750i Jeszcze raz dziękuję!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:super ....to ja już szykuje walizkę:diabloti: numery zostały wczoraj skreślone, czekamy na efekt!:evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='AlKil'] dziękuję AlicjoR!!!!:diabloti::angryy: Ujrzał to mój syn i usłyszałam półgodzinny wykład nad wyższością w/w od jego SE i boskimi parametrami aparatu w/w itd, itp i w związku z udowodnieniem przez Ciebie Czarno na białym, że tak jest - mamunia obiecała synuniowi, że dostanie wymarzony SEK750i Jeszcze raz dziękuję!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: trzeba był nie pkkazywać synkowi dgm:evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Rinuś']trzeba był nie pkkazywać synkowi dgm:evil_lol::evil_lol: Mądry Polak po szkodzie....:angryy: Quote
BeaC Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ..........................przypełzłam się prezywitać............................do zobaczenia po świętach:placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 AlKil napisał(a): dziękuję AlicjoR!!!!:diabloti::angryy: Ujrzał to mój syn i usłyszałam półgodzinny wykład nad wyższością w/w od jego SE i boskimi parametrami aparatu w/w itd, itp i w związku z udowodnieniem przez Ciebie Czarno na białym, że tak jest - mamunia obiecała synuniowi, że dostanie wymarzony SEK750i Jeszcze raz dziękuję!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: buuahahahha no to masz pomysł na prezent przynajmniej :evil_lol: Quote
LAZY Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej kochany Ozzulku ze swoją rodzinką! Nie mam dla Was czasu:(, ale światecznie Was ucaluję i postaram się wkrótce nadrobić zaległości! :buzi: Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] Klockowa, w tym momencie, to normalnie wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie, też nie miałabym żadnych skrupułów, jakbym takie coś zobaczyła:angryy: :mad: :mad: no co :oops:.... skoro ja ide do piekła( na ochotnika) to zapewne spotkam tam tych wszystkich zwyrodnialców... a wtedy :mad::mad: [quote name='Magda_Miki'] Czy mi się wydaje, ale Ozzy troszeczkę przytył?:razz: bo to... OPUCHLIZNA GŁODOWA :diabloti: CZEść OZZULIńSCY!!! Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='AlKil'] dziękuję AlicjoR!!!!:diabloti::angryy: Ujrzał to mój syn i usłyszałam półgodzinny wykład nad wyższością w/w od jego SE i boskimi parametrami aparatu w/w itd, itp i w związku z udowodnieniem przez Ciebie Czarno na białym, że tak jest - mamunia obiecała synuniowi, że dostanie wymarzony SEK750i Jeszcze raz dziękuję!!!!:diabloti::diabloti: ...ja dziecku nie pozwalam bez mej wiedzy spogladać na Dogo:evil_lol: numery zostały wczoraj skreślone, czekamy na efekt!:evil_lol:ściskam kciukasy [quote name='Rinuś']trzeba był nie pkkazywać synkowi dgm:evil_lol:ha ha [quote name='AlKil']Mądry Polak po szkodzie....:angryy:a znasz takie powiedzonko ze Polak przed szkoda i po szkodzie....;) [quote name='BeaC']..........................przypełzłam się prezywitać............................do zobaczenia po świętach:placz:a jakiż to powód pełzania ...czyżby z przepracowania [quote name='malawaszka']buuahahahha no to masz pomysł na prezent przynajmniej :evil_lol:dogo pomoże w każdej sytuacji [quote name='Pysia']Jestem :multi: Chciałam Ci podziekować za pokazanie mi prawdziwego oblicza Weszki :evil_lol:och Pysiu nie dziękuj....dary odbiorę jak przyjadę do szczylków [quote name='malawaszka']bhahaha ale kombinujesz :evil_lol: :evil_lol: a to ty nie wiedziałaś ze ona kombinator [quote name='Basia_Sz']Wpadłam się przywitać - Dzień Doberek :loveu:doberek Basiu [quote name='sylwiaskalska'] Szczere życzenia ,radosnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa życzy Sylwia , Tekila i Laluś Sylwuś ..dziękuję wam bardzo [quote name='Imbir1']cześć Ozzulki:multi: jak Imbira zostawię pod sklepem to też ma taką minkę nieszczęśliwą:razz:a ta pierdoła pod domem stoi [quote name='Rinuś']dawaj:mad::mad::mad::mad:nie mam [quote name='Pysia']Hej :multi: Mamy pochmurny dzień...Ale to nic bo zamawiałam słonko od niedzieli ;)ja od soboty [quote name='Basia_Sz']U nas też Pysiu :roll: Słońca ni widu ni słychu, ziiimno jakoś :cool1: bleee...no wyobraź sobie ze i u mnie brzydko;) Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Wszystkim Nas odwiedzającym [SIZE=4]Wesołego.....................:multi::multi: Quote
Vectra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dzień drobnych mamuska :) u nas świeci słonko i pizdzi strasznie wicher :( Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Vectra']dzień drobnych mamuska :) u nas świeci słonko i pizdzi strasznie wicher :(:cool1:u nas niby ciepło ...ale szaro buro i ponuro ......ale ja potrzebuję pogodę na weekend Kiełbaski kupione ...piffko tez ....więc liczę na prawdziwe ognisko na bezludziowie:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Vectra']dzień drobnych mamuska :) u nas świeci słonko i pizdzi strasznie wicher :( o patrz to Ty chyba gdzies blisko mnie jestes...w Wawie???? niemozliwe....:diabloti: tu tez pizdzi jak :diabloti: .....cholera... Quote
Vectra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o patrz to Ty chyba gdzies blisko mnie jestes...w Wawie???? niemozliwe....:diabloti: tu tez pizdzi jak :diabloti: .....cholera... nawet nie wiesz jak bardzo blisko :diabloti: Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Vectra']nawet nie wiesz jak bardzo blisko :diabloti:;)a może to nie ta sama Warszawa Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 a że dla mnie takie święta to nie święta to ja coś z jajem :diabloti: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Alicja chce ci powiedzieć, że tak inteligentne psy jak OZZY nie plączą sobie same nóżek:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Alu Alu ależ fantastycznie z tym ogniskiem - ja też kcem ognisko :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='clockwork']a że dla mnie takie święta to nie święta to ja coś z jajem :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::buzi: [quote name='Agga']Alicja chce ci powiedzieć, że tak inteligentne psy jak OZZY nie plączą sobie same nóżek:eviltong: hmmmm inteligentne powiadasz:diabloti: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:u nas niby ciepło ...ale szaro buro i ponuro ......ale ja potrzebuję pogodę na weekend Kiełbaski kupione ...piffko tez ....więc liczę na prawdziwe ognisko na bezludziowie:multi: taka ma dobrze - będzie grilowanko.:diabloti: Quote
Recommended Posts