Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 :cool1:a ja wiedziałam że coś będzie nie tak ....bo mnie wczoraj głowa bolała ....więc były 2 opcje... 1.zmiana pogody:angryy: 2. rośnie mi dupa:diabloti: Hurrrraaaaaaaaaaaa wyszło na 1;):multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:a ja wiedziałam że coś będzie nie tak ....bo mnie wczoraj głowa bolała ....więc były 2 opcje... 1.zmiana pogody:angryy: 2. rośnie mi dupa:diabloti: Hurrrraaaaaaaaaaaa wyszło na 1;):multi: Ty jasnowidz jestes??? deszcz albo wiekszy rozmiar....poooopy???? no powiem Ci ...ze jestem w szoku....:diabloti: Quote
PIKA Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Vectra napisał(a):ojesoooo po co mi przypomniałas że mam *******nik :shake: a Marysia znowu się leni :mad: :evil_lol: :evil_lol: Marysia jest u mnie :evil_lol: Bo jakiś zlot czarownic dzisiaj mam :roll:.....a w domu... szkoda gadac :oops: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 PIKA napisał(a):Marysia jest u mnie :evil_lol: Bo jakiś zlot czarownic dzisiaj mam :roll:.....a w domu... szkoda gadac :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już wiem dlaczego sama musiałam sprzątać ....Marysia do STOLYCY pojechała:mad: Quote
BeaC Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ...................witaj Alu.....u mnie też pogoda nie za ciekawa.pada ......ja oczywiście w pracy..............NIE MAM JESZCZE WEEKENDU:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 BeaC napisał(a):...................witaj Alu.....u mnie też pogoda nie za ciekawa.pada ......ja oczywiście w pracy..............NIE MAM JESZCZE WEEKENDU:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:no nie marudź .....przecie ty masz potem weekend jeszcze w poniedziałek:p Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:taaa ale nie na długo ja musiałam ....bo jak Klocki byli to okno było tak brudne ze nawet Magda nie zauważyła ze nie ma firanki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że tak musi być... bez firanki... :oops: wcale nie miała brudnego okna- czyściutkie, a Ala to tyran pracy :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty mi będziesz blogaska pilnować;) już więcej chętnych było aby mnie zaprosić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale ja to mam tak tylko jak TZ idzie w nocy do pracy ....jakoś musze energii upuścić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam do mnie jak Cezary bedzie w pracy a ty energie bedziesz chciała upuścić... odwóz rządową gwarantowany :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): Witam w ten marcowy poranek...... -pies po spacerku -zakupy zrobione -kawa na biurku -wafelki tuż obok -Kuba śpi -TZ śpi -pies u teściowej :splat: -zakupy w sklepie:ekmm: -kawa... nie ma kto zrobić :mad: -ciacha opracowuję :facelick: -tz pracuje :bigcool: -ja ściemniam :diabloti: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork']myślałam że tak musi być... bez firanki... :oops: wcale nie miała brudnego okna- czyściutkie, a Ala to tyran pracy :diabloti:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaakkkk były bardzo czyściutkie po zimie ...teraz bedziemy myć jak nam się znowu zechce:eviltong: zapraszam do mnie jak Cezary bedzie w pracy a ty energie bedziesz chciała upuścić... odwóz rządową gwarantowany :evil_lol:.......masz mieć po niedzieli Cezarek wychodzi o 13.20 do pracy .... -pies u teściowej :splat:......będzie sraczka -zakupy w sklepie:ekmm:........inni zrobią -kawa... nie ma kto zrobić :mad:.......do ukarania -ciacha opracowuję :facelick:.............jakie?? -tz pracuje :bigcool:.................prawidłowo -ja ściemniam :diabloti:..............ktoś musi kurde u mnie wszyscy śpią ....... Quote
Patka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja spałam dzis aż 4 h z przerwami niezły wynik :) Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Patka napisał(a):ja spałam dzis aż 4 h z przerwami niezły wynik :) o ranyyy toś sie wyspała :shake: mamuśka Ty też spać nie możesz :crazyeye: bo ja to kocham spać :oops: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Patka']ja spałam dzis aż 4 h z przerwami niezły wynik :):shake:masakra ....za mało [quote name='Vectra']o ranyyy toś sie wyspała :shake: mamuśka Ty też spać nie możesz :crazyeye: bo ja to kocham spać :oops: :diabloti:jak to nie mogę ....wyspałam się:evil_lol: w nocy pomyłam okna do reszty i jestem wyluzowana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tak bywa .............. kiedyś sie wyśpię.... Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 -pies u teściowej :splat:......będzie sraczka........ oj bedzie :talker: -zakupy w sklepie:ekmm:........inni zrobią........ za mnie też?? :oops: -kawa... nie ma kto zrobić :mad:.......do ukarania........poprawie sie :cool1: -ciacha opracowuję :facelick:.............jakie?? ........ te co Ozzy lizał :razz: -tz pracuje :bigcool:.................prawidłowo ........ czy prawidłowo to sie okaże :roll: -ja ściemniam :diabloti:..............ktoś musi ........ jak zawsze :eviltong: 10 liter :loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork']10 liter :loveu:hmmm no tak czyli wszystko w normie:eviltong: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Patka napisał(a):tak bywa .............. kiedyś sie wyśpię.... też sobie tak mówie :p na emeryturze se pośpimy :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Vectra']też sobie tak mówie :p na emeryturze se pośpimy :evil_lol: jeszcze tylko 35 lat ... ehhhh... :p Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Vectra']też sobie tak mówie :p na emeryturze se pośpimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:marzycielka .......płacą za to:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to też se pomarzę:razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze tylko 35 lat ... ehhhh... :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ty do 100 będziesz pracować:crazyeye: Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ty do 100 będziesz pracować:crazyeye: ja... setka dziennie :eviltong: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 nooo mi to na emeryturze tylko spanie zostanie :evil_lol: taką kase jak dostane z tej mojej działalności to nawet na waciki mi nie styknie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork']ja... setka dziennie :eviltong:;)warto to przemyśleć ...to i do emerytury z uśmiechem się dociągnie;) Quote
Paula Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzien doberek Czupurku :lol: Uwazaj na zatoczki :roll: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='paula_z']Dzien doberek Czupurku :lol: Uwazaj na zatoczki :roll::evil_lol::evil_lol:jak miło że ktoś się o mnie troszczy:eviltong: Quote
Recommended Posts