Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czytać Ozzulcowego blożka;)
Spoko co to dla mnie te marne3000 stron zgłosze jak przeczytam:evil_lol:no chyba że to na czas trzeba:-o

Posted

[quote name='groszek83']Spoko co to dla mnie te marne3000 stron zgłosze jak przeczytam:evil_lol:no chyba że to na czas trzeba:-o:cool1:u mnie jest 1418:p....prawie jak Trylogia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Spoko co to dla mnie te marne3000 stron zgłosze jak przeczytam:evil_lol:no chyba że to na czas trzeba:-o

u mnie tylko 945 :cool1: czyli czytaj u mnie Ozzulcowy topik :evil_lol: :evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
a tak nick to <evaxon> jak coś to ja nic nie mówiłam:siara:

:mad: Ladnie to tak na moja corcie kablowac :shake: Konfiturka :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
u mnie tylko 945 :cool1: czyli czytaj u mnie Ozzulcowy topik :evil_lol: :evil_lol:

Nie nie ja pójde na żywioł a co mi tam:eviltong:kiedyś napewno skończe:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:u mnie jest 1418:p....prawie jak Trylogia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']u mnie tylko 945 :cool1: czyli czytaj u mnie Ozzulcowy topik :evil_lol: :evil_lol:
HEJ DZIEWCZYNY!! SKĄD WY MACIE TE DANE , BO JA MAM U ALI 2835:crazyeye: A U VEKTRY 1215:crazyeye: . TEŻ KIEDYŚ WZIĘŁAM SIĘ ZA CZYTANIE , ALE PO PROSTU NIE MA SZANS:shake: :shake: :shake: . NAWET JAK ODPUSZCZĘ 1-2 DNI TO POTEM KILKA GODZINEK:angryy: SCHODZI NA NADRABIANIU:evil_lol: :evil_lol: . ŻYCZĘ MIŁEJ NIEDZIELKI, BO POGODA CHYBA SIE NIE POPRAWI:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='agnes1']HEJ DZIEWCZYNY!! SKĄD WY MACIE TE DANE , BO JA MAM U ALI 2835:crazyeye: A U VEKTRY 1215:crazyeye: . TEŻ KIEDYŚ WZIĘŁAM SIĘ ZA CZYTANIE , ALE PO PROSTU NIE MA SZANS:shake: :shake: :shake: . NAWET JAK ODPUSZCZĘ 1-2 DNI TO POTEM KILKA GODZINEK:angryy: SCHODZI NA NADRABIANIU:evil_lol: :evil_lol: . ŻYCZĘ MIŁEJ NIEDZIELKI, BO POGODA CHYBA SIE NIE POPRAWI:mad: :mad: :mad:;)nie odpuszczaj plizzzzzzz:p.....ilość stron zależy od ustawienia postów na stronie , ja mam na 20 postów na stronie .Normalnie jest 10.;)Bedzie padać to poczytasz ;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Ktoś chce to wszystko nadrobić:crazyeye: :roflt: :roflt: Powodzenia:diabloti::razz:Madziu ....czy ty cos insynułujesz ....bo cos tu dużo ludzi małej wiary dzisiaj:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']No i co sie śmichasz nadrobie nadrobie za rok za dwa za cztery:angryy: ale nadrobie:B-fly::B-fly::multi::multi::multi:brawo Groszku .....prawdziwa męska decyzja:p

Posted

groszek83 napisał(a):
No i co sie śmichasz nadrobie nadrobie za rok za dwa za cztery:angryy: ale nadrobie:B-fly::B-fly:

buhahahahha :evil_lol: :evil_lol:to jest syzyfowa praca :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pto u nas rodzinne sistersjo:loveu:

hahahahahahha no tak Ty i Bonita jestescie bardzo wygadane :cool1:

ja tylko taki milczuś jestem jeden jedyny malusi :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Madziu ....czy ty cos insynułujesz ....bo cos tu dużo ludzi małej wiary dzisiaj:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:siara: Ja Nic nie insynułuje - stwierdzam tylko fakty :diabloti: :razz:
[quote name='groszek83']No i co sie śmichasz nadrobie nadrobie za rok za dwa za cztery:angryy: ale nadrobie:B-fly::B-fly:

[quote name='Vectra']buhahahahha :evil_lol: :evil_lol:to jest syzyfowa praca :diabloti:
Ot właśnie:p :p :p :cool3: