Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Alu! oj, biedny Ozzi - zdrówka życzę :buzi: u nas dzisiaj cudna, słoneczna pogoda :loveu: :multi: czego i Wam życzę :buzi:witaj Aga ...u nas też było ładnie ...i dziekujemy za życzenia zdrówka [quote name='evaxon']ale cie wykiwali:lol: biedly Ozzulek:shake: oj ja znam te nieżty znam :evil_lol: pilnuj zeby pil wodwe i wszystko bedzie dobrze:multi: trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia :)no wykiwali ....ja w pracy dogorywałam ...jedynie zrobiłam sobie luzik jak do Ewci dzwoniłam i banda siedziała w sali a ja w szatni [quote name='Wyjątek']Biedny mój Ozzulec:shake: Tyle czasu mnie na dogo nie było a jak wracam to dowiaduje sie, że chorowitek z niego... :shake: Trzymam kciuki że szybciutko wszystko wróci do normy i juz niedługo bedziemy mogli znów ogladac zdjecia Ozzulca :) Takiego wesołego zdrowiutkiego rzecz jasna. Ściskam Cię Alu mocno i wymiziaj Ozzyiego ode mnie :)dziękujemy za kciukasy ......myślę że pomagają [quote name='malawaszka']Ozzy Twoje zdówko :drinking: :loveu:dziękuję w imieniu Mordulca [quote name='Agga'] [INDENT][B]Oj Ozzulku ale się narobiło. ROdzinko R ukochajcie tego bidulka i wymiziajcie.Boże skąd ja to znam - te wychodzenie co godzine co dwie na dwór bo kupka. Teraz nawet tego nie mam. No ale przyjdzie dzień, że znowu będe pochłonięta szczeniakiem i całym tym światem. Teraz stoje na bocznym torze:shake: no tak Agguś .....tylko że mi dziś w nocy też włączyła sie opcja wspomnienia sprzed 2i pół roku .....też noce nieprzespane ....:-( [quote name='Imbir1']oj biednu Ozzulek:shake: Ala wyściskaj go od nas i trzymajcie sięwyściskany śpi i szczeka przez sen:p Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='clockwork']łojojoj!!! Ozzuliński chory :shake:, może jakiś wirus?? nic Budzik nie mówił że jakieś wzmożone wizyty z psami?? w Warszawie jakieś 2 tyg, temu qpe psów łapnęło jakiegos wirusa- Qpanie, haftowanie... brak życia.... trzymam kciukasy- jak zwykle za Ozziego i za pańciów- żeby zdążali na spacerki z potrzebującym! ;)Ozzul trzyma i nie popuszcza ;) [quote name='Teklunia']Ozzuleczku, a co Tobie? :shake: zdrowiej szybko! a Budzik to świetne nazwisko dl akogoś, kto przyjmuje do 7 rano ;) :evil_lol:dzięki Kasik.A Budzik to naprawde pocieszny gość , i ma super podejście do psiaków. [quote name='tygra']zdrówka dla Ozzulka mam nadzieję że szybko mu przejdzieDzięki Beatko [quote name='Gosiek']biedny Ozzulek - pewnie sie śniegu nawcinał.... zdróweczka życzę :buzi:no właśnie Gosiu u nas nie było tyle sniegu więc nie wcinał [quote name='leemonca']Ozzulku, nie choruj, pańcia się mocno martwi :shake:, a my razem z nią :shake::cool3:oj martwią sie martwią Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Gosia>>>;3219471 napisał(a):Oj Alu musimy nasze psiaki na jednym oddziale położyć... Chociaż nie, mój już niby zdrowy:razz:to gdzie robimy szpital:razz: [quote name='dzasta']Ozzy Ty bidulku :shake: Duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo zdrooooooooooooooooofffffffffkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa życze i trzymam :kciuki: żebyś szybciutko do zdrówka powrócił :kciuki:dzięki za kciukaski Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='bonita']Ozulek chory:shake:, biedny chłopak, zarazy się czają dookoła:p Zdrówka dużo ciocia życzy. no właśnie jakies świnstewko sie przyczepiło ....na szczęście Ozzy nie ma temperatury [quote name='mmbbaj']O rany Aluś :shake: te cholerne choróbska :angryy: Współczuję ci bardzo! Ledwo z jednego wychodzi to drugie się przypałęta :roll: Zdrówka dla Ozzulka :loveu::loveu::loveu:no widzisz Małgosiu u mnie to tak jest że jak sobie zaplanuje wypad na zakupy dla siebie to Ozzy choruje i moje zakupy odchodzą na dalszy plan ....już mu mówiłam że już wole sobie nic nie kupować byle nie chorował ale nie słucha:razz: Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='paula_z']Ojej, Ozzulek chory :-( Zdrowka zycze :loveu: Mocy przybywaj :kciuki:dzięki Paula:p Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='PIKA']Jak tam teraz Ozulek ?:-(:razz:Aga mam nadzieję ze już będzie oki ....dał nam wet takie granulki z sulfaguamidyną i innym badziewiem / rozczytać nazwy nie umię /i pieso zdecydowanie lepiej Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ojoj, biedny Ozzuś też zawirusowany... Lata jakiś piorun po dogo i zaraża wszystkie psioki po kolei... Nasz powoli, powoli dopiero wraca do zdrowia. Buziaki dla chorowitka... [quote name='Alicjarydzewska'] Kuba przez całe zamieszanie nie pojechał do szkoły ...Cezary ma przymusowy urlop a ja idę zaraz do pracy :( Jak to psia choroba destabilizuje życie rodzinne :shake: Quote
Agga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no tak Agguś .....tylko że mi dziś w nocy też włączyła sie opcja wspomnienia sprzed 2i pół roku .....też noce nieprzespane ....:-( OJ Alu wiem wiem. KIedy Sarcia chorowała te ostatnie miesiące było mi tak ciężko. Najlepiej zeby one nigdy nie chorowały i tak z nami sa tak krótko. Ozzulku no już wracamy do formy. Czekamy na zdjęcia i wieści, że wszystko jest już w porządku.Nie lubimy się smucić. Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] no widzisz Małgosiu u mnie to tak jest że jak sobie zaplanuje wypad na zakupy dla siebie to Ozzy choruje i moje zakupy odchodzą na dalszy plan ....już mu mówiłam że już wole sobie nic nie kupować byle nie chorował ale nie słucha:razz: No właśnie, najważniejsze żeby zdrowe były... Nie martw się Aluś, widzę, że już idzie ku dobremu :loveu: Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No to trzymamy kciukasy, zeby Ozulce jak najszybciej doszedl do siebie :kciuki: Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tu jak zwykle się gada :evil_lol: wkleiłabyś foty... Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 :multi:dzięki za dobre myśli i słowa ...mam nadzieje ze pogoniliśmy wirusa ....koopalona nie było ...Ozzy śpi na mojej poduszcze i szczeka przez sen .....jutro Kuba ma dużu przy piesku ...samogo bym malca nie zostawiła :cool1: Jutro mam nadzieje ze wejde na dłużej i poodwiedzam was i dam fotki bo mnie tu ktoś ;)o foty marudzi Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja też się z poprawy ciesze i z fotek które będą też :) Quote
Pysia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Patka napisał(a):Alu strzykawą (wiem mordęga) jak nie masz glukozy to nawet z cukrem - bidaczek ...:shake: Lil ma cos długo i smierdząco - całkiem inaczej to pierwsza po operacji i znów za szybko! + chyba ma zapalenie gruczołu sutka :shake: normalnie juz mam dosc i głupia pocieszam się że wiosną będzie lepiej ... musi być!! Patuś opisz mi wszystko dokładnie ( na co miała operacje i dlaczego też bom nie w temacie....) to moze skonsultuje to z dobrym specjalistą od rozrodu i coś poradzę? Chociaż czy się martwić czy nie.... Witaj Alu i sorki ale mnie zmartwiła Patka .... Quote
Imbirka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Alu:multi: my jak zwykle z rana przyszliśmy się przywitać, cieszę się że z Ozzulkiem już lepeij, trzymajcie się ciepło i miłego dnia życzymy:lol: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ja wszędzie dziś po Imbirkowej się odmeldowywuję :cool3: Witajcie Aluś i Ozzulkiu. Zdrowiej chłopie, niedługo Walentynki trzeba być w formie :loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A ja wszędzie dziś po Imbirkowej się odmeldowywuję :cool3: Witajcie Aluś i Ozzulkiu. Zdrowiej chłopie, niedługo Walentynki trzeba być w formie :loveu: Quote
e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hejjj:cool3: jak sie dzisiaj miewa Ozzulek??? Quote
Gosiek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dzieńdoberek jak chorowitek? Mam nadzieje ze znacznie lepiej? Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Vectra']Jak mineła nocka ?:multi:dobrze [quote name='Gosiek']dzieńdoberek jak chorowitek? Mam nadzieje ze znacznie lepiej?ufff chyba leki pomogły... [quote name='Imbir1']cześć Alu:multi: my jak zwykle z rana przyszliśmy się przywitać, cieszę się że z Ozzulkiem już lepeij, trzymajcie się ciepło i miłego dnia życzymy:lol:witam....chorowitek chyba zdrowieje [quote name='Kate I Luka']A ja wszędzie dziś po Imbirkowej się odmeldowywuję :cool3: Witajcie Aluś i Ozzulkiu. Zdrowiej chłopie, niedługo Walentynki trzeba być w formie :loveu:Ozzy posłuchał życzeń;) [quote name='evaxon']hejjj:cool3: jak sie dzisiaj miewa Ozzulek???Ozzulek zadowolony śpi na foteliku:p Quote
Wyjątek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Juz na pewno będzie tylko lepiej!! :calus: Quote
Recommended Posts