Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
oj, biedny Ozzi - zdrówka życzę :buzi:
u nas dzisiaj cudna, słoneczna pogoda :loveu: :multi: czego i Wam życzę :buzi:witaj Aga ...u nas też było ładnie ...i dziekujemy za życzenia zdrówka

[quote name='evaxon']ale cie wykiwali:lol:
biedly Ozzulek:shake: oj ja znam te nieżty znam :evil_lol: pilnuj zeby pil wodwe i wszystko bedzie dobrze:multi:
trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia :)no wykiwali ....ja w pracy dogorywałam ...jedynie zrobiłam sobie luzik jak do Ewci dzwoniłam i banda siedziała w sali a ja w szatni

[quote name='Wyjątek']Biedny mój Ozzulec:shake:
Tyle czasu mnie na dogo nie było a jak wracam to dowiaduje sie, że chorowitek z niego... :shake:
Trzymam kciuki że szybciutko wszystko wróci do normy i juz niedługo bedziemy mogli znów ogladac zdjecia Ozzulca :) Takiego wesołego zdrowiutkiego rzecz jasna. Ściskam Cię Alu mocno i wymiziaj Ozzyiego ode mnie :)dziękujemy za kciukasy ......myślę że pomagają

[quote name='malawaszka']Ozzy Twoje zdówko :drinking: :loveu:dziękuję w imieniu Mordulca

[quote name='Agga']

[INDENT][B]Oj Ozzulku ale się narobiło.
ROdzinko R ukochajcie tego bidulka i wymiziajcie.
Boże skąd ja to znam - te wychodzenie co godzine co dwie na dwór bo kupka. Teraz nawet tego nie mam. No ale przyjdzie dzień, że znowu będe pochłonięta szczeniakiem i całym tym światem. Teraz stoje na bocznym torze:shake:
no tak Agguś .....tylko że mi dziś w nocy też włączyła sie opcja wspomnienia sprzed 2i pół roku .....też noce nieprzespane ....:-(

[quote name='Imbir1']oj biednu Ozzulek:shake: Ala wyściskaj go od nas i trzymajcie sięwyściskany śpi i szczeka przez sen:p

Posted

[quote name='clockwork']łojojoj!!! Ozzuliński chory :shake:, może jakiś wirus?? nic Budzik nie mówił że jakieś wzmożone wizyty z psami?? w Warszawie jakieś 2 tyg, temu qpe psów łapnęło jakiegos wirusa- Qpanie, haftowanie... brak życia....
trzymam kciukasy- jak zwykle za Ozziego i za pańciów- żeby zdążali na spacerki z potrzebującym!
;)Ozzul trzyma i nie popuszcza ;)

[quote name='Teklunia']Ozzuleczku, a co Tobie? :shake:

zdrowiej szybko!

a Budzik to świetne nazwisko dl akogoś, kto przyjmuje do 7 rano ;) :evil_lol:dzięki Kasik.A Budzik to naprawde pocieszny gość , i ma super podejście do psiaków.

[quote name='tygra']zdrówka dla Ozzulka mam nadzieję że szybko mu przejdzieDzięki Beatko

[quote name='Gosiek']biedny Ozzulek - pewnie sie śniegu nawcinał....

zdróweczka życzę :buzi:no właśnie Gosiu u nas nie było tyle sniegu więc nie wcinał

[quote name='leemonca']Ozzulku, nie choruj, pańcia się mocno martwi :shake:, a my razem z nią :shake::cool3:oj martwią sie martwią

Posted

Gosia>>>;3219471 napisał(a):
Oj Alu musimy nasze psiaki na jednym oddziale położyć... Chociaż nie, mój już niby zdrowy:razz:
to gdzie robimy szpital:razz:

[quote name='dzasta']Ozzy Ty bidulku :shake: Duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo zdrooooooooooooooooofffffffffkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa życze i trzymam :kciuki: żebyś szybciutko do zdrówka powrócił :kciuki:dzięki za kciukaski

Posted

[quote name='bonita']Ozulek chory:shake:, biedny chłopak, zarazy się czają dookoła:p
Zdrówka dużo ciocia życzy.
no właśnie jakies świnstewko sie przyczepiło ....na szczęście Ozzy nie ma temperatury

[quote name='mmbbaj']O rany Aluś :shake: te cholerne choróbska :angryy: Współczuję ci bardzo! Ledwo z jednego wychodzi to drugie się przypałęta :roll: Zdrówka dla Ozzulka :loveu::loveu::loveu:no widzisz Małgosiu u mnie to tak jest że jak sobie zaplanuje wypad na zakupy dla siebie to Ozzy choruje i moje zakupy odchodzą na dalszy plan ....już mu mówiłam że już wole sobie nic nie kupować byle nie chorował ale nie słucha:razz:

Posted

[quote name='PIKA']Jak tam teraz Ozulek ?:-(:razz:Aga mam nadzieję ze już będzie oki ....dał nam wet takie granulki z sulfaguamidyną i innym badziewiem / rozczytać nazwy nie umię /i pieso zdecydowanie lepiej

Posted

Ojoj, biedny Ozzuś też zawirusowany... Lata jakiś piorun po dogo i zaraża wszystkie psioki po kolei... Nasz powoli, powoli dopiero wraca do zdrowia.
Buziaki dla chorowitka...

[quote name='Alicjarydzewska']
Kuba przez całe zamieszanie nie pojechał do szkoły ...Cezary ma przymusowy urlop a ja idę zaraz do pracy :(

Jak to psia choroba destabilizuje życie rodzinne :shake:

Posted

no tak Agguś .....tylko że mi dziś w nocy też włączyła sie opcja wspomnienia sprzed 2i pół roku .....też noce nieprzespane ....:-(

OJ Alu wiem wiem. KIedy Sarcia chorowała te ostatnie miesiące było mi tak ciężko. Najlepiej zeby one nigdy nie chorowały i tak z nami sa tak krótko. Ozzulku no już wracamy do formy. Czekamy na zdjęcia i wieści, że wszystko jest już w porządku.Nie lubimy się smucić.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

no widzisz Małgosiu u mnie to tak jest że jak sobie zaplanuje wypad na zakupy dla siebie to Ozzy choruje i moje zakupy odchodzą na dalszy plan ....już mu mówiłam że już wole sobie nic nie kupować byle nie chorował ale nie słucha:razz:

No właśnie, najważniejsze żeby zdrowe były... Nie martw się Aluś, widzę, że już idzie ku dobremu :loveu:

Posted

:multi:dzięki za dobre myśli i słowa ...mam nadzieje ze pogoniliśmy wirusa ....koopalona nie było ...Ozzy śpi na mojej poduszcze i szczeka przez sen .....jutro Kuba ma dużu przy piesku ...samogo bym malca nie zostawiła :cool1:
Jutro mam nadzieje ze wejde na dłużej i poodwiedzam was i dam fotki bo mnie tu ktoś ;)o foty marudzi

Posted

Patka napisał(a):
Alu strzykawą (wiem mordęga) jak nie masz glukozy to nawet z cukrem - bidaczek ...:shake:
Lil ma cos długo i smierdząco - całkiem inaczej to pierwsza po operacji i znów za szybko! + chyba ma zapalenie gruczołu sutka :shake: normalnie juz mam dosc i głupia pocieszam się że wiosną będzie lepiej ... musi być!!

Patuś opisz mi wszystko dokładnie ( na co miała operacje i dlaczego też bom nie w temacie....) to moze skonsultuje to z dobrym specjalistą od rozrodu i coś poradzę? Chociaż czy się martwić czy nie....

Witaj Alu i sorki ale mnie zmartwiła Patka ....

Posted

[quote name='Vectra']Jak mineła nocka ?:multi:dobrze

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek

jak chorowitek? Mam nadzieje ze znacznie lepiej?ufff chyba leki pomogły...

[quote name='Imbir1']cześć Alu:multi:
my jak zwykle z rana przyszliśmy się przywitać, cieszę się że z Ozzulkiem już lepeij, trzymajcie się ciepło i miłego dnia życzymy:lol:witam....chorowitek chyba zdrowieje

[quote name='Kate I Luka']A ja wszędzie dziś po Imbirkowej się odmeldowywuję :cool3:

Witajcie Aluś i Ozzulkiu. Zdrowiej chłopie, niedługo Walentynki trzeba być w formie :loveu:Ozzy posłuchał życzeń;)

[quote name='evaxon']hejjj:cool3:
jak sie dzisiaj miewa Ozzulek???Ozzulek zadowolony śpi na foteliku:p