Paula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='dbsst']o matko i coorko (moja coorko) odnaleziona po latach tułaczki. Paula jestes moją skradziona z kołyski coorka. Wykradli mi Ciebie Rzymiańscy rycerze ale Ja JA Cie znalazłam szukałam szukałam i znalazłam musze Ci PAULA to powiedzić JESTEŚ MOJĄ COORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety nie znamy ojca ale jego szukac nie będe :evil_lol: (tylko pamiętaj, że jesteś moją coorka bo ja się w rachunkach zaraz pogubie:lol: ) Hahahaha :grin: :sweetCyb: Mamusiu :loveu: (to teraz masz jeszcze wnuczeta: Maksia i Evaxon i prawnuczke Tigre:cool3:) Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Przepraszam, ale ja wymiekam... Pogubilam sie w tych koligacjach rodzinnych :shake: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='mmbbaj']:roll: Acha! To znaczy, że Hanka to matka pana Rydzewskiego :cool3: No taaak, Hanka swoje lata ma...:cool1: Małgosiu ? Odnoszę wrażenie, że mnie bardzo lubisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Honey napisał(a):Przepraszam, ale ja wymiekam... Pogubilam sie w tych koligacjach rodzinnych :shake: haha to witaj w kubie :megagrin: :bigcool: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dbsst napisał(a):haha to witaj w kubie :megagrin: :bigcool: Ufff... kamien z serca ! Juz myslalam, ze tylko ja sie w tym nie lapie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Honey napisał(a):Ufff... kamien z serca ! Juz myslalam, ze tylko ja sie w tym nie lapie :evil_lol: Katarzyno z racji swoich lat czuje się w obowiazku zapytać , czy chcesz być moją wnuczką ? :p Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Katarzyno z racji swoich lat czuje się w obowiazku zapytać , czy chcesz być moją wnuczką ? :p Wybacz, widzialam Cie na fotkach i oswiadczam, ze choc wiek mojego dziecka moze nieco mylic (bo nie spieszylo mi sie do matczynych obowiazkow), ja zdecydowanie za stara na twoja wnuczke jestem ! :evil_lol: Od biedy moze na corke bym sie zalapala...? A i to nie wiem :cool3: A dwa dni temu kolejny rok mi stuknal..ech... Quote
Gosia>>> Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:mam drugą siostrę :multi::multi::multi:witaj w domu Kilka fotek balowych i umykam pić grzańca ........... Oj Alu fajna ta gromadka, tylko jakoś Ciebie w stroju ważki tam nie widzę:mad: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde człowiek na chwile do garów odejdzie ,a tu mu dziecko podrzucają :evil_lol: HA , ale jakie mam utalentowane TO dziecko :cool3: [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol: człowiek na 5 minut do garów odejdzie i mu dziecko podrzucają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: HA , ale za to jakie utalentowane to moje dziecko HA :cool3: MAMUŚ ,A TOBIE CO SIĘ STAŁO, ODBIŁO CI SIĘ??? PO CZYM??? CHYBA, ŻE TO SKLEROZA, ALBO.....czkawka, HĘ??? To co , kochasz córunię??? [quote name='Honey']Wybacz, widzialam Cie na fotkach i oswiadczam, ze choc wiek mojego dziecka moze nieco mylic (bo nie spieszylo mi sie do matczynych obowiazkow), ja zdecydowanie za stara na twoja wnuczke jestem ! :evil_lol: Od biedy moze na corke bym sie zalapala...? A i to nie wiem :cool3: A dwa dni temu kolejny rok mi stuknal..ech... Happy Birthday, wołam żwawo i częstuję extra kawą, taką, której nikt nie pijał, z miodem pitnym, ach, specyjał samograja!!! Na okoliczność podany nowych latek naszej damy!!! Jeśli zawołasz tu: polej!!! Zrobię to dla cię ,HONEY!!! Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja już teraz to nie wiem kto z kim ........ :evil_lol: ale o babci Hannie nigdy nie zapomne :loveu: bo ona najmilejsza z najmileszych teściowych jest :loveu: Quote
Honey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='samograj'] Happy Birthday, wołam żwawo i częstuję extra kawą, taką, której nikt nie pijał, z miodem pitnym, ach, specyjał samograja!!! Na okoliczność podany nowych latek naszej damy!!! Jeśli zawołasz tu: polej!!! Zrobię to dla cię ,HONEY!!! Wow... Samograj, dziekuje za te oryginalne i wierszowane zyczenia ! :loveu: PS. wolam : "polej !!!" :evil_lol: Quote
bonita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :multi::multi::multi: Siostrzyczko!. Tak się wzruszyłam, że mi się komp zwiesił i dopiero teraz ruszył:multi: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 samograj napisał(a): MAMUŚ ,A TOBIE CO SIĘ STAŁO, ODBIŁO CI SIĘ??? PO CZYM??? CHYBA, ŻE TO SKLEROZA, ALBO.....czkawka, HĘ??? To co , kochasz córunię??? nie zapomnij babci laurki narysować :mad: prababce Hannie równiez :mad: bo mnie z testamentu skreśli :evil_lol: i będzie gderać że mam niewychowane dziecię :evil_lol: co nie szanuje starszych :evil_lol: i znowu od złośliwych bab mnie nawyzywa :evil_lol: Więc pamiętaj dziecko dla prababuni LAURKA najładniejsza :loveu: oczywiście że cię KOCHAM :loveu: ja wszystkich kocham :loveu: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='bonita']:multi::multi::multi: Siostrzyczko!. Tak się wzruszyłam, że mi się komp zwiesił i dopiero teraz ruszył:multi: CIOCIU :bigok::bigok: Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Vectra']nie zapomnij babci laurki narysować :mad: prababce Hannie równiez :mad: bo mnie z testamentu skreśli :evil_lol: i będzie gderać że mam niewychowane dziecię :evil_lol: co nie szanuje starszych :evil_lol: i znowu od złośliwych bab mnie nawyzywa :evil_lol: Więc pamiętaj dziecko dla prababuni LAURKA najładniejsza :loveu: oczywiście że cię KOCHAM :loveu: ja wszystkich kocham :loveu: :lying: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
bonita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Vectra']CIOCIU :bigok::bigok: Moja koffana sistrzenica:loveu: , Franio już śpi:cool3: . Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='dbsst']:lying: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: M.A.G.A :cool1: :diabloti: [quote name='bonita']Moja koffana sistrzenica:loveu: , Franio już śpi:cool3: . śpi :loveu: wkońcu ,nareszcie , śpi :evil_lol: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Vectra napisał(a):nie zapomnij babci laurki narysować :mad: prababce Hannie równiez :mad: bo mnie z testamentu skreśli :evil_lol: i będzie gderać że mam niewychowane dziecię :evil_lol: co nie szanuje starszych :evil_lol: i znowu od złośliwych bab mnie nawyzywa :evil_lol: Więc pamiętaj dziecko dla prababuni LAURKA najładniejsza :loveu: oczywiście że cię KOCHAM :loveu: ja wszystkich kocham :loveu: O nie mamuś: moja prababka to twoja babka -nie wysługuj się córcią:mad: :mad: :mad: sama zrób laurkę!!! A czy ja mam siostrę(y)? Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Vectra napisał(a):M.A.G.A :cool1: :diabloti: to prędzej :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Paula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Honey napisał(a):A czy ja mam siostrę(y)? Wychodzi, ze evaxon to Twoja siostra cioteczna :cool3: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 samograj napisał(a):O nie mamuś: moja prababka to twoja babka -nie wysługuj się córcią:mad: :mad: :mad: sama zrób laurkę!!! A czy ja mam siostrę(y)? nie moja kochana :loveu::loveu: jesteś jedynaczką :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 paula_z napisał(a):Wychodzi, ze evaxon to Twoja siostra cioteczna :cool3: Vectra napisał(a):nie moja kochana :loveu::loveu: jesteś jedynaczką :loveu: :loveu: no to w końcu jak ???????:lol: :lol: Quote
bonita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale się dzieciarnia świetnie bawiła :), a mówiłaś im Alu że się znajdą w Internecie:evil_lol:( bo tak się wszyscy ślicznie uśmiechają:loveu:). U moich dzieci w szkole bal jest dopiero 1 lutego. Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dbsst napisał(a):no to w końcu jak ???????:lol: :lol: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: ja już nic nie wiem :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='samograj'] Ile pra muszę dodać do babci??? 3 ??? ja to kiepska z matematyki jestem :shake::evil_lol: [quote name='samograj']WOILA PIKO , babuniu, tuż, tuż Twe świeto, wnuczka o Tobie zawsze pamięto:cool3: Czy to w dzień mglisty czy promienisty chciałabym pisać do Ciebie listy, by w nich uczucie swe zobrazować i Ci subtelnie pogratulować, że Ci się wnuczka extra trafiła:multi: :multi: :multi: Piszę ja PYSIA, bądź dla mnie miła!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a juz myślałam, ze Pysia to sama napisala :evil_lol: [quote name='Pysia'] Sabcie która zjada psy :diabloti: Saba jeszcze żadnego nie zjadła :diabloti: Na razie żywi sie indorem :diabloti: [quote name='mmbbaj']Tylko ta rodzinka z samych bab się składa :evil_lol: Skąd się tyle dzieci wzięło? :niewiem: Jakim cudem...:roll: sztuczne zapłodnienie :evil_lol: [quote name='Vectra'] ale o babci Hannie nigdy nie zapomne :loveu: bo ona najmilejsza z najmileszych teściowych jest :loveu: :hmmmm: to tesciowa czy babcia w końcu ? :hmmmm: A ja prosze o sporzadzenie DrzewA Genealogicznego :evil_lol: Bo ja nie wiem ile ja mam tych wnucząt i pra wnucząt i pra,pra,pra wnucząt :evil_lol: Quote
Recommended Posts