Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):wymiękła, padła, umarła :grab: Wczoraj siedziałam do 2.00, i dzisiaj też od rana :roll: TZ puka się w głowę, nie wiecie o co mu chodzi? :hmmmm: :lol: Zapytał czy ma szansę usiąść na chwile do komputera - jak myślicie co mu odpowiedziałam? :evil_lol: :cool3:a po co TZtowi komputer:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a po co TZtowi komputer:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tez sie zastanawiam nad tym :hmmmm::evil_lol: dziendoberek Alu u nas leje jest fe pogoda :placz: Quote
KaRa_ Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 W Poznaniu równiez pada:shake:az na spacer z psami nie chce chodzic, a mi jeszcze droga sie zepsola od deszczu bo jedno bloto jest:shake: Quote
nathaniel Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 No i dobrze, że pada....boshe, ale Ci ludzie narzekaja, jak upał źle po psy padaja (dosłownie i w przenosni), deszcz źle bo z domu się wyjśc nei chce... o ja Cię... Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 :pa u nas raz pada raz świeci słonko ...ogólnie jest ok;) Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 phiii ja tam do upałow nic nie mam :] juz wole jak sa niz jak ma padac deszcz i ma byc zimno :roll: tak czy siak siedzi pies w domu a jak sa upaly to przynajmnij ja sobie kozystam z pogody :razz: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ozzy wczoraj szalał w dszczu z piłką , zupełnie nie ten pies a i ja nie narzekam na kapuśniaczek:razz:jdynie problem z welurkami bo mi przemokły a guminiacze gdzieś mi wcięło:cool1: Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :evil_lol: Tigra jak wczoraj padałmaly deszczyk tez szalala ale dzis leje :shake: zimniej jest i wogole do doopy :placz: a mialo byc zoo dzisiaj :placz: Quote
BeaC Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 U nas pogoda świetna. Nie pada ani nie ma upału, wprawdzie słonka nie widać ale jest OK. Wczoraj zafundowalam suce spacer w siąpającym deszczu i na polu, gdzie skoszono zboże.fajnie było..... ale znowu ją coś uczuliło, wygląda jaby miała odrę albo różyczkę:icon_roc: A teraz zjadła obiadek....no i starym sposobem....wyciera pysk w co popadnie....najlepiej jej pasują Pani spodnie albo łóżko w sypialni. Wasdza taa mordę między kołdrę i prześcieradło .... i szoruje:silly: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ozzulca też sypnęło ...ale coś mi się kołacze ze on zawsze ma wysypkę jak ma problemy z poopalonem / trzeba mu czyścić zatoki okołoodbytowe czy jak je tam zwał ...śmierdzaca sprawa:angryy:/....jutro wpadniemy do weta na ogląd doopala i całego psa:cool3:a tak mi się marzyło lato bez wysypek:placz: Quote
leemonca Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 znajomy wet powiedział mi, że w tej chwili, po tych upałach 80% zwierząt ma różnego rodzaju uczulenia! Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a):znajomy wet powiedział mi, że w tej chwili, po tych upałach 80% zwierząt ma różnego rodzaju uczulenia!:cool3:to nie mógł Ozzy być w tych 20 % nie uczulonych:placz: Quote
leemonca Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 te 20% jak się jeszcze nie uczuliło to też się uczuli :razz: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a):te 20% jak się jeszcze nie uczuliło to też się uczuli :razz::evil_lol:dziękuję za pocieszenie:p Quote
leemonca Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ha, takie życie, dlaczego ma się mój tylko drapać? Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a ja naszczescie zadnych wysypek na brzuszku nie mam po wczorajszym szalenstwie:cool3: i kleszcza tez nie ma :p ale za to pies smierdzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a):ha, takie życie, dlaczego ma się mój tylko drapać?:placz:ale mój boxio też był alergik:cool3:a tan już zaliczył alergię, grzyba i gronka :angryy:chyba wystarczy :razz:cholera znów wet powie że pewno sie za nim steskniłam i dlatego obsypałam piesa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a po co TZtowi komputer:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja też uważam, że jest mu zbędny :evil_lol: Leon latem jest ciagle zatkany z tyłu i wydziela zapachy :angryy: Dzisiaj też idziemy do weta, bo się drapie niemiłosiernie :placz: Wesołe jest życie alergika i jego pani :angryy: Quote
leemonca Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a może to twoja tęsknota do weta, wywołuje alergię u Ozziego?:eviltong: :eviltong: :eviltong: (wet fajny? :cool3:) Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a):a może to twoja tęsknota do weta, wywołuje alergię u Ozziego?:eviltong: :eviltong: :eviltong: (wet fajny? :cool3:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:no nie powiem że nie ;)ale wolałabym mojego starego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZta 24 godz. na dobe byle Ozzy się nie sypał :angryy: a szczególnie to za wetem tęskni mój portfel:mad: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):ja też uważam, że jest mu zbędny :evil_lol: Leon latem jest ciagle zatkany z tyłu i wydziela zapachy :angryy: Dzisiaj też idziemy do weta, bo się drapie niemiłosiernie :placz: Wesołe jest życie alergika i jego pani :angryy: :angryy::angryy::angryy:bardzo wesołe :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Patka napisał(a):Alu buuuu Biedny Ozzy .... Biedna TY....:razz:a wiesz ze dziś to sama nieskromnie powiem że Mi Siebie żal:shake: Patuś czytałaś na GG:cool3: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a szczególnie to za wetem tęskni mój portfel:mad: noo mój też już tęskni :angryy: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Witam :multi: :multi: U nas lało całą noc , pół dnia troche potem przestało i teraz znowu się chmurzy i zboera na deszcz :shake: :shake: :shake: tragedia :placz: :placz: Biedny Ozzy i te jego alergie :shake: Quote
Recommended Posts