Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Pysiu urodzinki tak jak Zmorka :p19 sierpnia;) Ozzy z Duleczką ;)spadamy stad Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a):czy OzzyMozzy nie robi z takich piłeczek miekkich konfetti??Ozzy nie niszczy zabaweczek:p Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 jaka torpbułka wystrzałowa :loveu: :loveu: fajnie Ci moja cholera niszczy :placz: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 oho! Dulcynea już chyba jest kobietą :evil_lol: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Widze, że Ozzy brał lekcje masażu u cioci dbsst. Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pOzzy i Dulcynea I już Ozziego do parteru sprowadziła :razz: Quote
e.v.a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nic wiecej nie moge napisac Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 beria napisał(a):I już Ozziego do parteru sprowadziła :razz: jak to prawdziwa kobieta :evil_lol: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 malawaszka napisał(a): oho! Dulcynea już chyba jest kobietą :evil_lol: chyba tak :evil_lol: tylko czy Ozzy jest Don Kichotem :evil_lol: ?? Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Lucy* napisał(a):chyba tak :evil_lol: tylko czy Ozzy jest Don Kichotem :evil_lol: ?? Oj chyba nie, bo nie zawraca sobie głowy wiatrakami, tylko do sedna przechodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 o kurce jaki słodziaśny zestaw psi :loveu: :loveu: :loveu: śliczna ta bullinka jest :loveu: :loveu: :loveu: "zajmij się piłeczka ,a wujek Ozzy pobawi się w doktora";) ;) Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hihi, tutaj najbardziej widac roznice w wielkosci :lol: Jaka torpedka :lol: Quote
BeaC Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Dzien doberek. Właśnie se zdjęcia z Dulką oglądnęłam. Fajne psiurki, Ozzy gentelman nawet piłeczką się podzielił(Leśka by tego w życiu nie zrobiła):loveu::loveu::loveu: Szkoda że bliżej nie mieszkamy bo byśmy się chętnie do zabawy dołączyły. Zwłaszcza że młoda szaleje na punkcie psów :cool3::cool3::cool3:. Teraz właśnie roznosi moje łóżko....ciekawe czy będe miała na czym dzisiaj spać. Buziaczki dla Ozulca. Quote
sota36 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gucio tez ... MIAL taka pileczke - ale zielona! MIAL!!!! raz dwa poszla..... Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 sota36 napisał(a):Gucio tez ... MIAL taka pileczke - ale zielona! MIAL!!!! raz dwa poszla.....:evil_lol::evil_lol:a dokąd ...poszla :cool3: Z serii niebezpieczna bull-kobietka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3:ałć :crazyeye::crazyeye::crazyeye::oops: Quote
sylwiaskalska Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ozzy uległ :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::cool3:ałć Hihihi....:roflt: Dziendoberek :cool3: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 BeaC napisał(a):Dzien doberek. Właśnie se zdjęcia z Dulką oglądnęłam. Fajne psiurki, Ozzy gentelman nawet piłeczką się podzielił(Leśka by tego w życiu nie zrobiła):loveu::loveu::loveu: Szkoda że bliżej nie mieszkamy bo byśmy się chętnie do zabawy dołączyły. Zwłaszcza że młoda szaleje na punkcie psów :cool3::cool3::cool3:. Teraz właśnie roznosi moje łóżko....ciekawe czy będe miała na czym dzisiaj spać. Buziaczki dla Ozulca.Może kiedyś jak znów będę z Ozzym w Opolu to na siebie trafimy ;).Ostatnio byłam w czerwcu i byłyśmy z Aggą obok ,,Górki śmierci'':razz:Tam Ozzy bawił się z mixem ASTa i bullka Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):Hihihi....:roflt: Dziendoberek :cool3::razz:to trzeba było na zywo widzieć , mała tak go sponiewierała że o 21 zasnął i spał w moim wyrku do 6 a potem dospał do 9.30 na fotelu:evil_lol:chyba ma zakwasy;) Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): coz, to baaardzo bezposrednia panienka :lol: Quote
sota36 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 oZZY uwazaj!!! tA KOBIETA JEST NIEBEZPIECZNA!!! nO CHYBA, ZE LUBISZ TAKIE PANIE ...:-o Quote
agbar Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 dzien dobly:) ale fajna parka:) jak ktos lubi tak na ostro hihi:evil_lol: Quote
Recommended Posts