Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
poczeeekajjjj :diabloti: załatwię wszystkie małe to i na te większe czas przyjdzie :diabloti:

O matko!! Muszę się szybko wyprowadzić jak najdalej :roll: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
poczeeekajjjj :diabloti: załatwię wszystkie małe to i na te większe czas przyjdzie :diabloti:

normalnie strach się bać :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Śmiej się śmiej!! A ja mieszkam obok niej :-o :-o :-o :-o :-o

Pysia , a Ty tak ze strachu zaczełaś rymować ? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia , a Ty tak ze strachu zaczełaś rymować ? :evil_lol: :evil_lol:

:cool3: Tak.... Bo boję się wyjść jutro rano na spacer....:shake: Nagrabiłam se u Weszki :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
:cool3: Tak.... Bo boję się wyjść jutro rano na spacer....:shake: Nagrabiłam se u Weszki :evil_lol:

rano mnie ni ma - Ty się bój wieczorem :angryy: i na wichurze tyż CIE dopadne :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
rano mnie ni ma - Ty się bój wieczorem :angryy: i na wichurze tyż CIE dopadne :mad:

Vektra -Sama widzisz...A Zmoroszelm ona się wcale nie boi :placz:

Posted

[quote name='aga1215']:hmmmm: ciekawe, czy juz wszystkie Waszka załatwiła :hmmmm:

Alu jak ręka??? Mniej boli mam nadzieję :buzi:Witajcie:multi:

Z ręką lepiej , tylko jest cała żólta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tych okładach z riwanolu , trochę jeszcze boli i jest spóchnięta ale to juz nie to co wczoraj .Tylko że teraz to mnie boli brzuch ze smiechu jak przeczytałam zaległe stronki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Żelazna Pika z rodowodem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka bijąca małe i duze dziewczynki:razz:no i apel Pysi na GG ze ją Waszka chce zabić / tym to się zmartwiłam bo Pysia się nie odzywa :cool3::cool3::cool3:/

Posted

[quote name='Pysia']No to masz już pełny rodowód :smile: Żelazna PIKA ur...... Matka : ....Ojciec:..... Tatuaż ( a może chip? ):.... NrRej......itd :evil_lol: Ale najważniejsze imie i przydomek hodowlany :evil_lol:

Idę w poniedzialek z rana do ZK :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Z ręką lepiej , tylko jest cała żólta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześc Chińczyku :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam :multi:
A wczoraj padłam jak Meszka , a tu tak wesoło było;)

Żałuj rudy że Cię tu nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witajcie:multi:

Z ręką lepiej , tylko jest cała żólta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tych okładach z riwanolu , trochę jeszcze boli i jest spóchnięta ale to juz nie to co wczoraj .Tylko że teraz to mnie boli brzuch ze smiechu jak przeczytałam zaległe stronki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Żelazna Pika z rodowodem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka bijąca małe i duze dziewczynki:razz:no i apel Pysi na GG ze ją Waszka chce zabić / tym to się zmartwiłam bo Pysia się nie odzywa :cool3::cool3::cool3:/

dobrze, że z ręką lepiej - tylko teraz UWAŻAJ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Żałuj rudy że Cię tu nie było :evil_lol::-oskąd wiedziałas jak TZ mnie nazywa :evil_lol:i też mi mówi załuj Rudy załuj;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Zrobiłam wykopaliska i wydaje mi sie ,ze z tego folderu jeszcze fot nie dawałam :razz:

Może mi się wydaje ale ten pies wygląda mi znajomo ....:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Może mi się wydaje ale ten pies wygląda mi znajomo ....:evil_lol:
:mad:Pysia .......................cholewka te foty wszystkie takie same :razz:dobrze ze daty różne ;)

Posted

[quote name='Pysia']
O boziu jakie to cudne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no i tu Ci muszę przyznać rację :placz: :evil_lol: fota prześliczna :loveu: