Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teklunia napisał(a):moje takei samo :) wlasnie sie dziwilam jak Ala powiedziala ze 160 to duzo... ja bym sie sama na takim nie zmiescila :lol: :evil_lol: :evil_lol: gdzieś trzeba mieć miejsce na spanie w pozycji na jezuska :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Teklunia']dzien dobry :bye: a u nas ciepla dosyc i sliczne slonko swieci :D czy Ozzulec jest gotowy na wspieranie naszej druzyny dzis wieczorem? moje takei samo :) wlasnie sie dziwilam jak Ala powiedziala ze 160 to duzo... ja bym sie sama na takim nie zmiescila :lol::oops:napisałam siakies bo nie zmierzyłam :pile ma faktycznie to nie wiem , a wstawać od kompa mi się nie chce bo piję kawę a za chwilę idę do pracy na 2 godziny :evil_lol: Ozzulec trenował wczoraj więc w razie czego poczeka na ławce rezerwowych ;) Nosiciel piłek w cieniu kangurek Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 i ostatnie z 06.06.06 monter przekaźnika RM przeswietlona fotka :angryy: niebo Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jak to fajnie wygląda...kiełki wbite możemy iść :evil_lol: ...a niebo :loveu: cudne...ta biała chmurka jest fajna :razz: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']i ostatnie z 06.06.06 monter przekaźnika RM Ozzulec ucieka :loveu: Chmurka przepiękna :crazyeye: A Ozzulec to będzie maskotka drużyny naszej :loveu: Powinien wejść z naszymi na boisko i zaśpiewać Hymn :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 O kurde, że nikt mnie nie poinformował, ze tu taki piękniś jest:mad: :mad: Bommboowy:loveu: No i zyskał kolejna swoją wielbicielkę:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cola']:megagrin: :megagrin: :megagrin: to ma być szerokie łóżko :megagrin: :megagrin: :megagrin: To co ja mam powiedzieć o swoim?? :cool3: 200x220 :cool3: i to czasami jest za małe :angryy: jak wszyscy się zwalą na gromade :mad: cola ale twoja gromada liczy dwa psy dwa koty i chłopa :eviltong: a mieszkanie macie duże?:razz: [quote name='Alicjarydzewska']Madzia za Ozzulkiem była siateczka z prowiancikiem :p czyim prowiAncikiem :eviltong: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Mieszkanie? Całkiem sporawe...każdy może się zaszyć w jakimś kącie :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):Mieszkanie? Całkiem sporawe...każdy może się zaszyć w jakimś kącie :lol: ze znaczy sie 6 pokoi?:lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):aż tyle pokoi to nie, ale pomieszczeń tak :roll: aa to spoko, to ja sobie chyba musze jeszcze jakies zwierze dokupic :eviltong: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cześć gaduły :diabloti: :diabloti: u mnie niebo zachmurzone i zapowiada się na deszcz :shake: :shake: Quote
Paula Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ozzy - czarodziej, trzyma pilke silą woli :evil_lol: Quote
Vogue Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Alu!!:lol::lol: Po kilku miesiacach przymusowego odwyku wracam i melduje, ze galeria w calosci nadrobiona. Uff ciezko bylo:shake::shake::shake: A Ozzy slodki, klejnotki tez Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):aż tyle pokoi to nie, ale pomieszczeń tak :roll: Rozumiem że jedno w łazience, drugie, w kuchni koty porozmieszacne po ktach no i wy też :diabloti: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Vogue']Witaj Alu!!:lol::lol: Po kilku miesiacach przymusowego odwyku wracam i melduje, ze galeria w calosci nadrobiona. Uff ciezko bylo:shake::shake::shake: A Ozzy slodki, klejnotki tez:multi::multi::multi:witaj .A gdzie to bywałaś jak Cię nie było :razz:. Jestem pod wrażeniem ,że przebrnęłaś przez galerię , bo ja sama ostatnio chciałam sobie powspominać , ale wysiadłam przy któreś setce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Vogue napisał(a):Po kilku miesiacach przymusowego odwyku wracam i melduje, ze galeria w calosci nadrobiona. Powiem tylko, że Cię podziwiam :evil_lol:. Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Mnie nie było 2 miesiące i szczerze to nie nadrobiłam wszystkich zaległości w galerii u Państwa Rydzewskich :oops: :oops: to nierealne - zanim przeczytałam kilkaset stron to już się pojawiła następnych ileś tam :p :p :p i tak codzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wstaje zasiadam do kompa lookam do Ozzulowa cytam , czytam i w miare czytania dochodzi nowych kolejnych stronek. A zaras wychodze z domu wróce pózno i od nowa będe nadrabiać ;) ;) Gaduły :nono: :nono: i to samo w ptaszarni :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 normalnie nie moge jak dziś przegramy w gałe to tylko przez Janasa i jego decyzjie o nie wzieciu Ozzyego do reprezentacji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale z niego grajec :evil_lol: Quote
Vogue Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Alu, na Twoja galerie poswiecilam 3 dni,ale warto bylo.:evil_lol::evil_lol: Teraz nadrabiam inne ulubione. A moj mlodszy synek dzis kibicuje na Gelsenkirchen.:lol:Mam nadzieje, ze nasi wygraja, a on caly i zdrowy wroci do domu Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Vogue napisał(a):Alu, na Twoja galerie poswiecilam 3 dni,ale warto bylo.:evil_lol::evil_lol: Teraz nadrabiam inne ulubione. A moj mlodszy synek dzis kibicuje na Gelsenkirchen.:lol:Mam nadzieje, ze nasi wygraja, a on caly i zdrowy wroci do domu ło matko trzy dni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ty to masz zacięcie :cool1: :klacz: a tak apropo dopiero co Alu załozyłaś galerie a teraz to taki kolos a nie galeria :lol: :cool3: pamiętam te dni namawiania ;) sie rozmażyłam Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Vogue']Alu, na Twoja galerie poswiecilam 3 dni,ale warto bylo.:evil_lol::evil_lol: Teraz nadrabiam inne ulubione. A moj mlodszy synek dzis kibicuje na Gelsenkirchen.:lol:Mam nadzieje, ze nasi wygraja, a on caly i zdrowy wroci do domu;)to trzymamy za naszych i za Synka :p:terazpol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='dbsst']ło matko trzy dni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ty to masz zacięcie :cool1: :klacz: a tak apropo dopiero co Alu załozyłaś galerie a teraz to taki kolos a nie galeria :lol: :cool3: pamiętam te dni namawiania ;) sie rozmażyłam:pGaleria się rozrasta dzięki odwiedzającym i głównemu gospodarzowi / który w tej chwili domaga się spaceru;)/ :razz:a jak to miło powspominać te poczatki Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 nnioooooooooooooom milusio powspominać :loveu: :loveu: :loveu: wyczochraj gospodarza :multi: Quote
Recommended Posts