Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
moje takei samo :) wlasnie sie dziwilam jak Ala powiedziala ze 160 to duzo... ja bym sie sama na takim nie zmiescila :lol:

:evil_lol: :evil_lol: gdzieś trzeba mieć miejsce na spanie w pozycji na jezuska :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']dzien dobry :bye:
a u nas ciepla dosyc i sliczne slonko swieci :D

czy Ozzulec jest gotowy na wspieranie naszej druzyny dzis wieczorem?

moje takei samo :) wlasnie sie dziwilam jak Ala powiedziala ze 160 to duzo... ja bym sie sama na takim nie zmiescila :lol::oops:napisałam siakies bo nie zmierzyłam :pile ma faktycznie to nie wiem , a wstawać od kompa mi się nie chce bo piję kawę a za chwilę idę do pracy na 2 godziny :evil_lol:

Ozzulec trenował wczoraj więc w razie czego poczeka na ławce rezerwowych ;)

Nosiciel piłek

w cieniu

kangurek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']i ostatnie z 06.06.06
monter przekaźnika RM

Ozzulec ucieka :loveu:

Chmurka przepiękna :crazyeye:

A Ozzulec to będzie maskotka drużyny naszej :loveu: Powinien wejść z naszymi na boisko i zaśpiewać Hymn :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']:megagrin: :megagrin: :megagrin: to ma być szerokie łóżko :megagrin: :megagrin: :megagrin: To co ja mam powiedzieć o swoim?? :cool3: 200x220 :cool3: i to czasami jest za małe :angryy: jak wszyscy się zwalą na gromade :mad:

cola ale twoja gromada liczy dwa psy dwa koty i chłopa :eviltong: a mieszkanie macie duże?:razz:

[quote name='Alicjarydzewska']Madzia za Ozzulkiem była siateczka z prowiancikiem :p

czyim prowiAncikiem :eviltong:

Posted

Witaj Alu!!:lol::lol:
Po kilku miesiacach przymusowego odwyku wracam i melduje, ze galeria w calosci nadrobiona. Uff ciezko bylo:shake::shake::shake: A Ozzy slodki, klejnotki tez

Posted

Cola napisał(a):
aż tyle pokoi to nie, ale pomieszczeń tak :roll:

Rozumiem że jedno w łazience, drugie, w kuchni koty porozmieszacne po ktach no i wy też :diabloti:

Posted

[quote name='Vogue']Witaj Alu!!:lol::lol:
Po kilku miesiacach przymusowego odwyku wracam i melduje, ze galeria w calosci nadrobiona. Uff ciezko bylo:shake::shake::shake: A Ozzy slodki, klejnotki tez:multi::multi::multi:witaj .A gdzie to bywałaś jak Cię nie było :razz:.
Jestem pod wrażeniem ,że przebrnęłaś przez galerię , bo ja sama ostatnio chciałam sobie powspominać , ale wysiadłam przy któreś setce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vogue napisał(a):
Po kilku miesiacach przymusowego odwyku wracam i melduje, ze galeria w calosci nadrobiona.

Powiem tylko, że Cię podziwiam :evil_lol:.

Posted

Mnie nie było 2 miesiące i szczerze to nie nadrobiłam wszystkich zaległości w galerii u Państwa Rydzewskich :oops: :oops: to nierealne - zanim przeczytałam kilkaset stron to już się pojawiła następnych ileś tam :p :p :p i tak codzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wstaje zasiadam do kompa lookam do Ozzulowa cytam , czytam i w miare czytania dochodzi nowych kolejnych stronek.

A zaras wychodze z domu wróce pózno i od nowa będe nadrabiać ;) ;)

Gaduły :nono: :nono:

i to samo w ptaszarni :eviltong: :eviltong:

Posted

normalnie nie moge jak dziś przegramy w gałe to tylko przez Janasa i jego decyzjie o nie wzieciu Ozzyego do reprezentacji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale z niego grajec :evil_lol:

Posted

Alu, na Twoja galerie poswiecilam 3 dni,ale warto bylo.:evil_lol::evil_lol: Teraz nadrabiam inne ulubione.
A moj mlodszy synek dzis kibicuje na Gelsenkirchen.:lol:Mam nadzieje, ze nasi wygraja, a on caly i zdrowy wroci do domu

Posted

Vogue napisał(a):
Alu, na Twoja galerie poswiecilam 3 dni,ale warto bylo.:evil_lol::evil_lol: Teraz nadrabiam inne ulubione.
A moj mlodszy synek dzis kibicuje na Gelsenkirchen.:lol:Mam nadzieje, ze nasi wygraja, a on caly i zdrowy wroci do domu

ło matko trzy dni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ty to masz zacięcie :cool1:

:klacz:

a tak apropo dopiero co Alu załozyłaś galerie a teraz to taki kolos a nie galeria :lol: :cool3:

pamiętam te dni namawiania ;) sie rozmażyłam

Posted

[quote name='Vogue']Alu, na Twoja galerie poswiecilam 3 dni,ale warto bylo.:evil_lol::evil_lol: Teraz nadrabiam inne ulubione.
A moj mlodszy synek dzis kibicuje na Gelsenkirchen.:lol:Mam nadzieje, ze nasi wygraja, a on caly i zdrowy wroci do domu;)to trzymamy za naszych i za Synka :p:terazpol:

Posted

[quote name='dbsst']ło matko trzy dni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ty to masz zacięcie :cool1:

:klacz:

a tak apropo dopiero co Alu załozyłaś galerie a teraz to taki kolos a nie galeria :lol: :cool3:

pamiętam te dni namawiania ;) sie rozmażyłam:pGaleria się rozrasta dzięki odwiedzającym i głównemu gospodarzowi / który w tej chwili domaga się spaceru;)/

:razz:a jak to miło powspominać te poczatki