Alicja Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='moon_light'] a nie boisz sie ze on sie tym zadławi:lol:? Jaaaki dłuuugi:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to co , jak myślisz ....uciąć :razz:;) Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='bigos']Ale widok!!Naprawdę robi wrażenie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:mamy jeszcze inne ale trzeba poszukać :razz: A teraz DOBREJNOCKI :p Quote
Vectra Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Aluś fotecka zachdu słońca zajefajna :p :p Kobitki jak byście potrzebowały jakiegoś chłopa do tańca brzucha to mój TZ ma spory mięsień piwny chętnie go oddam razem z brzuchem naturalnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Alu, zdjęcia zachodzącego słońca i ta równica na horyzoncie - piękne :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']pićććććććććć Jaki dłuuuuuuugi jęzor!:lol: Quote
bigos Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mamy jeszcze inne ale trzeba poszukać :razz: A teraz DOBREJNOCKI :p No to czekam na następne piękne foteczki:lol: Quote
Patka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Alu szukaj sukaj Ozzulcowe portrety coraz lepsze :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 alaaaaaa jaaaaakie pięęęękneeee:loveu: :loveu: :loveu: buzi buzi buzi w nochalka :buzi: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Dzień doberek wszystkim:p Przespałam całe popołudnie od 13-17 , czuję się fatalnie za względu na ta huśtawkę pogodową :angryy: Fotki powrzucam niebawem , tylko pobiegam trochę po galerii / a dogo się slimaczy :mad:/ Quote
Vectra Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Witaj Ala :lol: :lol: pogoda do bani :angryy: :angryy: już chyba z 10 kawe wypiłam i nadal ledwie łaże. Czekam na fotaski :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 hehe a u mnie pogodaa sie super zrobila :D nie ma takich upalow jak wczoraj ale i tak jest przyjemnie:p szkoda ze z Tigra mamy lenia bo idealna pogoda na spacer po polach ani goraco ani zimno :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: Ozulec tak wyprzystojniał czy to tylko coraz lepsza ręka fotografa?:loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Kilka foteczek mojego przystojniaczka :loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 czekam wstaję i już z piłką :p mieliśmy tez takiego glizda ale wyszedł niewyraźny:shake: Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ach jaki śliczny Ozzulek :-o normalnie bym go uściskała :lol: a glizd fajny (choć rozmazany) - mozna sie dopatrzeć oczek ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='Gosiek']Ach jaki śliczny Ozzulek :-o normalnie bym go uściskała :lol: a glizd fajny (choć rozmazany) - mozna sie dopatrzeć oczek ;):shake:a jak robiłam to wydawało się ze wyjdzie ok Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a jak robiłam to wydawało się ze wyjdzie ok hihi też tak nieraz mam :oops: Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 bo ten glizd byl pewnie bardzo szybki :shake: i to dlatego taki rozmazany :evil_lol: ale i tak sliczny :razz: Quote
sota36 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Alus - odwiedzamy, odwiedzamy - I kochanego Ozzulca, i Tenusia, i Gajke, i Tuffika, i te smutne (Lazy i Sarcie) i wiele innych! Tylko, ze jakos z wpisami ciezko , bo ciagle cos trzeba zrobic, czas zasuwa jak szalony, a podobno nauczyciele maja tyyyyle wolnego czasu!! Tak? Musze sie poprawic! A co do nowosci, to sa! W styczniu u nas zamieszka prawdopodobnie koleznaka dla Agatka - czarna sunia - briardziczka z swietnej hodowli!!! Do tego czasu musimy Gucia wykastrowac, wiadomo dlaczego, wzgledem suni mamy plany wystawowe, tylko zeby wszystko sie udalo! Szkolenie Gucia jakos powoli do przodu coraz wiecej briardow sciaga, na jesien mamy plany zaczac - nie smiej sie - IPO !!! Quote
PIKA Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Cześć Alus :multi: czy samopoczucie lepsiejsze z wieczorka? :razz: Quote
Pysia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj Pysia nic z tego , TZ się nie zgodził na występy :evil_lol:no chyba ze mu udzielisz kilku lekcji :razz::eviltong: Wiem ze to było kilka stron temu ale to nie moja wina ze tutaj posty mnozą sie jak zeberki PIKI :evil_lol: Lekcji udziele chcetnie :eviltong: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Samopoczucie takie sobie :cool3:, ale za to Ozzulek zadowolony bo na spacerku poszalał z astka Yuccą.Dziatwa szalała przez godzinę na łące.Pysiu omówimy erminy korepetycji;) Joluś no no ale nowiny ;) Quote
Recommended Posts