Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Pysia napisał(a):Mnie też ;) On ma tutaj taka paszcze ze az dziw ze piłki jeszcze nie połknął :evil_lol: hahaha prawda? też mi sie tak skojarzyło :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 nie połknął , tylko :-(pęknął :multi::multi::multi:emotki mi wróciły ide jesc:evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie połknął , tylko :-(pęknął :multi::multi::multi:emotki mi wróciły ide jesc :evil_lol: emotki bedziesz jeść? Quote
Pysia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Gosiek napisał(a):emotki bedziesz jeść? Nie ...Ona pewnie bedzie jesc piłki z Ozulcem :evil_lol: Quote
Alka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie połknął , tylko :-(pęknął :multi::multi::multi:emotki mi wróciły ide jesc:evil_lol: u mnie też z emotkami w porządku :multi: mnie również bardzo podoba się ta foteczka :loveu: gdyby miał koło siebie piłkę Tuffiego to by zniknęła w trawie ,a tak sobie ją wczoraj upodobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie połknął , tylko :-(pęknął :multi::multi::multi:emotki mi wróciły ide jesc:evil_lol: zglodnialas na widok emotow? :hmmmm: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='PIKA']zglodnialas na widok emotow? :hmmmm::cool1: nie , tylko to ,że nie mam emotków odebrało mi apetyt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='paula_z']A ja mam takie ladne emotki, np lub albo .:razz:z innego foruma ściągnęłaś :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajniste Quote
Paula Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:z innego foruma ściągnęłaś :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajniste Nie z foruma, z tej stronki. Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='paula_z']Nie z foruma, z tej stronki.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wrzuciłam do ulubionych ;) Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wrzuciłam do ulubionych ;) hihih a ja do zakładek :cool1: Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 a wlasnie ze zmiesci mi sie pileczka w buzi :cool3: tylko troche pocwicze :D Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Gosiek']hihih a ja do zakładek :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to w to samo miejsce Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a wlasnie ze zmiesci mi sie pileczka w buzi :cool3: tylko troche pocwicze :D :evil_lol:zmieściła się tylko potem zrobiła bummmmm Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']oj i ozzulkowi pewnie przykro bylo :(:cool3:no było i był zdziwiony .....w najbliższym czasie dostanie nową ;) Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 haha super te emotki :D tez mam je w ulubionych -juz :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Ozzulkowy łapiszon och, jak bym chciala powachac te nózię... :oops: Quote
KaRa_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Prawie jak świńskie kopytko. Prawie robi dużą różnice:lol: Quote
Gosiek Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Prawie jak świńskie kopytko. Prawie robi dużą różnice:lol: oj Kara masz te pomysły na komentarze :lol: Quote
Alka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Teklunia napisał(a):och, jak bym chciala powachac te nózię... :oops: haha, Kasiu, a wiesz ,że ja często Tuffciowi wącham łapeczki ?:oops: Przy najbliższych odwiedzinach damy do obwąchania Ozzinkowe i Tuffciowe :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 czesc ala :buzi: widze ze nie tylko ja mam fetysz wąchania psu łapek :cool3: Quote
Recommended Posts