Cola Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 to wszystko sprawka E wszelakiej numeracji :evil_lol: Quote
Martens Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A ta mąka to może i teraz lepiej się nadaje, ale jak ja kilka lat temu kupiłam, to brązowa była :p Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 a ja właśnie pije kawe z biedronki , fakt lekko gorzka jest :diabloti: a ja bardzo lubię sklep o nazwie Biedronka , który otworzyli niedaleko mnie .. bo o ile wszędzie przed świętami były dzikie tłumy , to w tej biedronce - przyjemny luz :) bo tam ciężko dojechać HA Quote
Martens Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ja u siebie nie mogłam tak powiedzieć, Biedronka była najbardziej zapchanym sklepem w całym mieście; kolejka do kas zaczynała się jakieś 10 m po wejściu na sklep :roll: Weszłam i wyszłam, bo nie dało się nawet do półek nigdzie podejść, cały sklep był jedną wielką kolejką do kasy. Ja w ogóle lubię łazić po spożywczaku i wymyślać co by tu zjeść :evil_lol: ale nie przed świętami, kiedy są trzy kolejki - jedna po wózek, druga do mięsa, trzecia do kasy :p Quote
Vectra Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 tam, gdzie jest moja Biedronka, to są 4 domy na krzyż , tory kolejowe , nie ma autobusów - totalne zadupie. Dwa , to ta Biedronka nie jest we Warszawie , a nie wypada jechać do hiper market na prowincji , bo co ludzie powiedzą ? obciach na całą gminę :diabloti: Nieopodal jest tylko hotel pracowniczy , więc nawet jak jest mala kolejka , to idzie szybko , bo panowie robotnicy , to bułę , kawałek kiełbasy i browara biorą .. no mnie klną ,bo ja robie zakupy na cały tydzień , więc zajmuje dwa wózki i przy kasie troche do liczenia jest. Do Tesco , lidla tudzież innego markieta , nawet przed świętami nie podjeżdżałam , opinie co się tam dzieje , słyszałam na CB radiu .. a Biedroneczka w Ożarowie - puściutka , wszystko świeżutkie , pułki pełne :multi: Quote
Apbt_sól Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Laseczki szukam kogos na wizyte przed adopcyjną Dla Mikiego! szczeni AST!! Quote
Agga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Alu witaj po świętach. http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg Ozulec wygląda tutaj jakby zesztywniał. Quote
Rinuś Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 też mamy takiego anioła na rynku,ale nie świeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Rinuś napisał(a):też mamy takiego anioła na rynku,ale nie świeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miasto oszczędza:) Quote
rwpb Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol: Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki Quote
halgre Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B][COLOR="#8b0000"]Witamy się po świętach :multi::multi::multi: Jak zwykle miałam trochę nadrabiania, ale dla takich zjeżdżających Ozzulków warto było :evil_lol: Kapitalne foty :multi:[/COLOR][/B] Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='rwpb']Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol: Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki[/QUOTE] u nas jeszcze tesco pakuje Quote
sota36 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Wpadam do Was z nadzieja, ze juz powoli imprezujecie sylwestrowo i sie z Wami napije ....kompociku z truskawek;) Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Izabela124. napisał(a):Ale ładne ozdoby świąteczne. A Ozuulec jakiś taki znudzony świętami [FONT=Arial]bo ani śniegu ani piłki , to co to za święta [/FONT] Asiaczek napisał(a):I wy, ludzie, chcecie to wszystko na stole zjeść...? http://images6.fotosik.pl/591/43cd95c648d1c0d0.jpg Pzdr. [FONT=Arial]Ozzy by poradził ;)[/FONT] dbsst napisał(a):Alice super choina ile pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysznosci - shit a ja już na diecie ;) jako rehabilitator muszę zwrócić twoją uwagę na jeden szczegół PIES CI SIĘ GARBI : pa [FONT=Arial]przywioze go na rehabilitacje [/FONT] rwpb napisał(a):http://images6.fotosik.pl/591/9d5950f409224d4b.jpg mój serniczek :loveu::loveu::loveu: Tylko co on tam robi :hmmmm: Już wiem. Podglądnęłaś z mojego wątku przepisik :czytaj: [FONT=Arial]:oops:no.... podgladnęłam [/FONT] Aga K napisał(a):Witaj Alu :buzi: Ozzuuulek :) http://global.images6.fotosik.pl/591/43cd95c648d1c0d0.jpg przesliczne choineczki i aniolki ahh :) pozdrawiam [FONT=Arial]witaj Aga :p[/FONT] Cola napisał(a)::errrr: akurat na czasie, bo na brzuchu to mu nie pokażę jak się jeździ :diabloti: [FONT=Arial]ładnie by było ...z bujaniem ;)[/FONT] i nie było czerwone w czarne kropki?? :diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]nie :evil_lol:[/FONT] fotki świąteczne super :p tylko Ozzulek wielce znudzony tymi świętami... [FONT=Arial]nudne filmy puszczali [/FONT]:roll: rwpb napisał(a):Przecież widać, że jest: http://images6.fotosik.pl/591/9d5950f409224d4b.jpg [FONT=Arial] niepraffda [/FONT] Cola napisał(a)::ices_bla: ciekawe czy smakowało tak jak smakują biedronki, czyli obrzydliwie gorzko :megagrin: [FONT=Arial] ja nie próbowałam :shake:...biedronek ma sie rozumieć [/FONT]:megagrin: Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 rwpb napisał(a):Widziałem reklamę w TV soku z biedronki. Gość pił i się wcale nie krzywił, więc może nie jest aż tak gorzko. Swoją drogą jak można wycisnąć litr soku z biedronki? [FONT=Arial]pił pocukrowane :diabloti:[/FONT] Cola napisał(a):to wszystko sprawka E wszelakiej numeracji :evil_lol: [FONT=Arial]no tak ...chemia [/FONT] Martens napisał(a):A ta mąka to może i teraz lepiej się nadaje, ale jak ja kilka lat temu kupiłam, to brązowa była :p [FONT=Arial] pewnie kupilas żytnią :diabloti:[/FONT] Vectra napisał(a):a ja właśnie pije kawe z biedronki , fakt lekko gorzka jest :diabloti: a ja bardzo lubię sklep o nazwie Biedronka , który otworzyli niedaleko mnie .. bo o ile wszędzie przed świętami były dzikie tłumy , to w tej biedronce - przyjemny luz :) bo tam ciężko dojechać HA [FONT=Arial]ja też lubię ten sklepik :p[/FONT] Martens napisał(a):Ja u siebie nie mogłam tak powiedzieć, Biedronka była najbardziej zapchanym sklepem w całym mieście; kolejka do kas zaczynała się jakieś 10 m po wejściu na sklep :roll: Weszłam i wyszłam, bo nie dało się nawet do półek nigdzie podejść, cały sklep był jedną wielką kolejką do kasy. Ja w ogóle lubię łazić po spożywczaku i wymyślać co by tu zjeść , ale nie przed świętami, kiedy są trzy kolejki - jedna po wózek, druga do mięsa, trzecia do kasy :p [FONT=Arial]to chodź do naszej :p[/FONT] Vectra napisał(a):tam, gdzie jest moja Biedronka, to są 4 domy na krzyż , tory kolejowe , nie ma autobusów - totalne zadupie. Dwa , to ta Biedronka nie jest we Warszawie , a nie wypada jechać do hiper market na prowincji , bo co ludzie powiedzą ? obciach na całą gminę :diabloti: Nieopodal jest tylko hotel pracowniczy , więc nawet jak jest mala kolejka , to idzie szybko , bo panowie robotnicy , to bułę , kawałek kiełbasy i browara biorą .. no mnie klną ,bo ja robie zakupy na cały tydzień , więc zajmuje dwa wózki i przy kasie troche do liczenia jest. Do Tesco , lidla tudzież innego markieta , nawet przed świętami nie podjeżdżałam , opinie co się tam dzieje , słyszałam na CB radiu .. a Biedroneczka w Ożarowie - puściutka , wszystko świeżutkie , pułki pełne :multi: [FONT=Arial]pełne dopóki nie przyszłaś na zakupy ;)[/FONT] Apbt_sól napisał(a):Laseczki szukam kogos na wizyte przed adopcyjną Dla Mikiego! szczeni AST!! [FONT=Arial]juz przekazane [/FONT] Agga napisał(a):Alu witaj po świętach. http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg Ozulec wygląda tutaj jakby zesztywniał. [FONT=Arial]witaj Cioteczko Aggo w naszych progach [/FONT] Rinuś napisał(a):też mamy takiego anioła na rynku,ale nie świeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]popsułaś ??[/FONT] dbsst napisał(a):szybkie zdołowane czesc [FONT=Arial]podnieś się [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dobrywieczorek ;-) ja mam biedronke i lidla a i tak jezdze do ałszana oddalonego o kilka km ...;-) hihihihihi Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 rwpb napisał(a):Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol: Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki [FONT=Arial]nie zgubiła ...tylko do pracy już chodzi:roll: ... a wczoraj i dziś jeszcze była w odwiedzinkach :multi:[/FONT] halgre napisał(a):Witamy się po świętach :multi::multi::multi: Jak zwykle miałam trochę nadrabiania, ale dla takich zjeżdżających Ozzulków warto było :evil_lol: Kapitalne foty :multi: [FONT=Arial]witaj Dinusiowa :multi:[/FONT] sota36 napisał(a):Wpadam do Was z nadzieja, ze juz powoli imprezujecie sylwestrowo i sie z Wami napije ....kompociku z truskawek;) [FONT=Arial]popijam herbatkę z cytrynką :loveu:[/FONT] dbsst napisał(a):jak tam biedroneczko :lol: [FONT=Arial]witaj ...żuczku :grins:[/FONT] Quote
Martens Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial] pewnie kupilas żytnią :diabloti:[/FONT] Pszenną tortową :p I w domu dostałam ataku śmiechu, że będę miała bury biszkopt :lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Martens napisał(a):Pszenną tortową :p I w domu dostałam ataku śmiechu, że będę miała bury biszkopt :lol: kakao było dosypać ;) Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ja nie próbowałam :shake:...biedronek ma sie rozumieć [/FONT]:megagrin: to ciesz się ciesz :evil_lol: nic smacznego...próbowałam różnych stworzonek :roll: tak to już jest jak się lata zbyt szybko po lesie Quote
rwpb Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Alicja napisał(a):kakao było dosypać ;) Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy. Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 rwpb napisał(a):Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy. Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti: sama ekologia:) Quote
Recommended Posts