Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja właśnie pije kawe z biedronki , fakt lekko gorzka jest :diabloti:

a ja bardzo lubię sklep o nazwie Biedronka , który otworzyli niedaleko mnie .. bo o ile wszędzie przed świętami były dzikie tłumy , to w tej biedronce - przyjemny luz :) bo tam ciężko dojechać HA

Posted

Ja u siebie nie mogłam tak powiedzieć, Biedronka była najbardziej zapchanym sklepem w całym mieście; kolejka do kas zaczynała się jakieś 10 m po wejściu na sklep :roll: Weszłam i wyszłam, bo nie dało się nawet do półek nigdzie podejść, cały sklep był jedną wielką kolejką do kasy. Ja w ogóle lubię łazić po spożywczaku i wymyślać co by tu zjeść :evil_lol: ale nie przed świętami, kiedy są trzy kolejki - jedna po wózek, druga do mięsa, trzecia do kasy :p

Posted

tam, gdzie jest moja Biedronka, to są 4 domy na krzyż , tory kolejowe , nie ma autobusów - totalne zadupie.
Dwa , to ta Biedronka nie jest we Warszawie , a nie wypada jechać do hiper market na prowincji , bo co ludzie powiedzą ? obciach na całą gminę :diabloti:
Nieopodal jest tylko hotel pracowniczy , więc nawet jak jest mala kolejka , to idzie szybko , bo panowie robotnicy , to bułę , kawałek kiełbasy i browara biorą .. no mnie klną ,bo ja robie zakupy na cały tydzień , więc zajmuje dwa wózki i przy kasie troche do liczenia jest.
Do Tesco , lidla tudzież innego markieta , nawet przed świętami nie podjeżdżałam , opinie co się tam dzieje , słyszałam na CB radiu .. a Biedroneczka w Ożarowie - puściutka , wszystko świeżutkie , pułki pełne :multi:

Posted

Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol:
Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki

Posted

[B][COLOR="#8b0000"]Witamy się po świętach :multi::multi::multi:
Jak zwykle miałam trochę nadrabiania, ale dla takich zjeżdżających Ozzulków warto było :evil_lol: Kapitalne foty :multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='rwpb']Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol:
Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki[/QUOTE]

u nas jeszcze tesco pakuje

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale ładne ozdoby świąteczne. A Ozuulec jakiś taki znudzony świętami

[FONT=Arial]bo ani śniegu ani piłki , to co to za święta [/FONT]

Asiaczek napisał(a):
I wy, ludzie, chcecie to wszystko na stole zjeść...?
http://images6.fotosik.pl/591/43cd95c648d1c0d0.jpg

Pzdr.

[FONT=Arial]Ozzy by poradził ;)[/FONT]

dbsst napisał(a):
Alice super choina
ile pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysznosci - shit a ja już na diecie ;)
jako rehabilitator muszę zwrócić twoją uwagę na jeden szczegół PIES CI SIĘ GARBI :
pa

[FONT=Arial]przywioze go na rehabilitacje [/FONT]

rwpb napisał(a):
http://images6.fotosik.pl/591/9d5950f409224d4b.jpg mój serniczek :loveu::loveu::loveu:
Tylko co on tam robi :hmmmm:
Już wiem. Podglądnęłaś z mojego wątku przepisik :czytaj:

[FONT=Arial]:oops:no.... podgladnęłam [/FONT]

Aga K napisał(a):
Witaj Alu :buzi:
Ozzuuulek :)
http://global.images6.fotosik.pl/591/43cd95c648d1c0d0.jpg

przesliczne choineczki i aniolki ahh :)
pozdrawiam

[FONT=Arial]witaj Aga :p[/FONT]

Cola napisał(a):
:errrr: akurat na czasie, bo na brzuchu to mu nie pokażę jak się jeździ :diabloti:

[FONT=Arial]ładnie by było ...z bujaniem ;)[/FONT]

i nie było czerwone w czarne kropki?? :diabloti::evil_lol:
[FONT=Arial]nie :evil_lol:[/FONT]

fotki świąteczne super :p tylko Ozzulek wielce znudzony tymi świętami...

[FONT=Arial]nudne filmy puszczali [/FONT]:roll:

rwpb napisał(a):

[FONT=Arial]
niepraffda
[/FONT]

Cola napisał(a):
:ices_bla: ciekawe czy smakowało tak jak smakują biedronki, czyli obrzydliwie gorzko :megagrin:

[FONT=Arial]
ja nie próbowałam :shake:...biedronek ma sie rozumieć
[/FONT]:megagrin:

Posted

rwpb napisał(a):
Widziałem reklamę w TV soku z biedronki. Gość pił i się wcale nie krzywił, więc może nie jest aż tak gorzko.
Swoją drogą jak można wycisnąć litr soku z biedronki?

[FONT=Arial]pił pocukrowane :diabloti:[/FONT]

Cola napisał(a):
to wszystko sprawka E wszelakiej numeracji :evil_lol:

[FONT=Arial]no tak ...chemia [/FONT]

Martens napisał(a):
A ta mąka to może i teraz lepiej się nadaje, ale jak ja kilka lat temu kupiłam, to brązowa była :p

[FONT=Arial]
pewnie kupilas żytnią :diabloti:
[/FONT]

Vectra napisał(a):
a ja właśnie pije kawe z biedronki , fakt lekko gorzka jest :diabloti:

a ja bardzo lubię sklep o nazwie Biedronka , który otworzyli niedaleko mnie .. bo o ile wszędzie przed świętami były dzikie tłumy , to w tej biedronce - przyjemny luz :) bo tam ciężko dojechać HA

[FONT=Arial]ja też lubię ten sklepik :p[/FONT]

Martens napisał(a):
Ja u siebie nie mogłam tak powiedzieć, Biedronka była najbardziej zapchanym sklepem w całym mieście; kolejka do kas zaczynała się jakieś 10 m po wejściu na sklep :roll: Weszłam i wyszłam, bo nie dało się nawet do półek nigdzie podejść, cały sklep był jedną wielką kolejką do kasy. Ja w ogóle lubię łazić po spożywczaku i wymyślać co by tu zjeść , ale nie przed świętami, kiedy są trzy kolejki - jedna po wózek, druga do mięsa, trzecia do kasy :p

[FONT=Arial]to chodź do naszej :p[/FONT]

Vectra napisał(a):
tam, gdzie jest moja Biedronka, to są 4 domy na krzyż , tory kolejowe , nie ma autobusów - totalne zadupie.
Dwa , to ta Biedronka nie jest we Warszawie , a nie wypada jechać do hiper market na prowincji , bo co ludzie powiedzą ? obciach na całą gminę :diabloti:
Nieopodal jest tylko hotel pracowniczy , więc nawet jak jest mala kolejka , to idzie szybko , bo panowie robotnicy , to bułę , kawałek kiełbasy i browara biorą .. no mnie klną ,bo ja robie zakupy na cały tydzień , więc zajmuje dwa wózki i przy kasie troche do liczenia jest.
Do Tesco , lidla tudzież innego markieta , nawet przed świętami nie podjeżdżałam , opinie co się tam dzieje , słyszałam na CB radiu .. a Biedroneczka w Ożarowie - puściutka , wszystko świeżutkie , pułki pełne :multi:

[FONT=Arial]pełne dopóki nie przyszłaś na zakupy ;)[/FONT]

Apbt_sól napisał(a):
Laseczki szukam kogos na wizyte przed adopcyjną Dla Mikiego! szczeni AST!!

[FONT=Arial]juz przekazane [/FONT]

Agga napisał(a):
Alu witaj po świętach.

http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg

Ozulec wygląda tutaj jakby zesztywniał.

[FONT=Arial]witaj Cioteczko Aggo w naszych progach [/FONT]

Rinuś napisał(a):
też mamy takiego anioła na rynku,ale nie świeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]popsułaś ??[/FONT]

dbsst napisał(a):
szybkie zdołowane czesc

[FONT=Arial]podnieś się [/FONT]

Posted

rwpb napisał(a):
Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol:
Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki

[FONT=Arial]nie zgubiła ...tylko do pracy już chodzi:roll: ... a wczoraj i dziś jeszcze była w odwiedzinkach :multi:[/FONT]

halgre napisał(a):
Witamy się po świętach :multi::multi::multi:
Jak zwykle miałam trochę nadrabiania, ale dla takich zjeżdżających Ozzulków warto było :evil_lol: Kapitalne foty :multi:

[FONT=Arial]witaj Dinusiowa :multi:[/FONT]

sota36 napisał(a):
Wpadam do Was z nadzieja, ze juz powoli imprezujecie sylwestrowo i sie z Wami napije ....kompociku z truskawek;)

[FONT=Arial]popijam herbatkę z cytrynką :loveu:[/FONT]

dbsst napisał(a):
jak tam biedroneczko :lol:

[FONT=Arial]witaj ...żuczku :grins:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]ja nie próbowałam :shake:...biedronek ma sie rozumieć [/FONT]:megagrin:

to ciesz się ciesz :evil_lol: nic smacznego...próbowałam różnych stworzonek :roll: tak to już jest jak się lata zbyt szybko po lesie

Posted

Alicja napisał(a):
kakao było dosypać ;)

Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy.
Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti: