Alicja Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 ja to bym najpierw musiała sobie POSTANOWIĆ aby nie olewać postanowień ;) Quote
an1a Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ala postanawiaj oficjalnie i na piśmie! :evil_lol: Aga&Ganja napisał(a):Ania, ćwiczysz? Od września regularnie, a ostatni tydzień był dla mnie energiczną i żywieniową porażką :( Quote
an1a Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mały bunt, zmęczenie po całym roku wrażeń i pofolgowanie :diabloti: ale pora wracać, nowy rok, nowy tydzień, nowa praca... :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 jejcia ja juz nie moge sie doczekac jak bęe mogla wrócic do ćwiczeń to mi najbardziej teraz doskwiera :D Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):jejcia ja juz nie moge sie doczekac jak bęe mogla wrócic do ćwiczeń to mi najbardziej teraz doskwiera :D halo tu ziema debe po cesarce napiszę ładnie za górami za lasami:) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):halo tu ziema debe po cesarce napiszę ładnie za górami za lasami:) spoko spoko damy radę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A wy durne jesteście! Zero ćwiczeń- nowe postanowienie noworoczne! Ja mam leciutką niedowagę i wyglądam super! Wysportowana ze mnie dziołcha! :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):A wy durne jesteście! Zero ćwiczeń- nowe postanowienie noworoczne! Ja mam leciutką niedowagę i wyglądam super! Wysportowana ze mnie dziołcha! :evil_lol: czy ja kiedyś bede miała niedowagę czyja znowu kiedys bede miała niedowagę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):czy ja kiedyś bede miała niedowagę czyja znowu kiedys bede miała niedowagę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdrowsze jedzonko! Na moim stole sylwestrowym są same sałatki wszelakiego rodzaju (których nie jem :evil_lol:), plus do tego kurczaczek i bigosik! :loveu: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 an1a napisał(a):Ala postanawiaj oficjalnie i na piśmie! :evil_lol: a w sumie zawsze kartkę można zgubić ;) Quote
Iv_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Alicja napisał(a):nie mam ;)nie stosuje ja też nie stosuję :diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Zdrowsze jedzonko! Na moim stole sylwestrowym są same sałatki wszelakiego rodzaju (których nie jem :evil_lol:), plus do tego kurczaczek i bigosik! :loveu: łeeeeeeeeeeeeeeee to ja wole jeść jeść i ćwiczyć :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):łeeeeeeeeeeeeeeee to ja wole jeść jeść i ćwiczyć :evil_lol: Ale nie gadaj... Bigosik jest pyszny! Mojej mamy jest boski! Uwielbiam bigos! Ale nic nie przebije Tortilli z Mc' Donalda! :loveu::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 bosz znowu bigos żyłki tłuszczyk i znów widelcem trzeba grzebać Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Ale nie gadaj... Bigosik jest pyszny! Mojej mamy jest boski! Uwielbiam bigos! Ale nic nie przebije Tortilli z Mc' Donalda! :loveu::evil_lol: ja uwielbiam bigos :facelick: a mc nie :shake: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ale tortilla z Mc jest naprawdę pyszna i pożywna! A bigos tuczący.. Ale pyszny za to! Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Ale tortilla z Mc jest naprawdę pyszna i pożywna! A bigos tuczący.. Ale pyszny za to! bigos bigos bigos Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):bigos bigos bigos bigosisko pewnie zahlało już:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):bigosisko pewnie zahlało już:):) hahahahahahahahahah ciekawe czy ma pęcherze na stopach od tańcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wy Mateczki to powinniście spać i się wysypiać, a nie gadać tutaj... :) Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Wy Mateczki to powinniście spać i się wysypiać, a nie gadać tutaj... :) To się tyczy także tych przyszłych Quote
Recommended Posts