Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 oj, Alu... znam to dobrze - te tesknote za psami ktore kiedys byly z nami...:-( u mnie na honorowym miejscu, przy lozku stoja 3 zdjecia moich ukochanych psikow... i bardzo czesto mi sie snia :oops: zawsze jak sie budze po takim snie to mi okropnie smutno... Quote
Alka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Harley szczeniorek i Kuba Fajne wspominki ! Pamietam Harlejka jako szczeniaczka , słodziak niesamowity:loveu: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No normalnie Byczek Fernando, zamiast zagryzac wszystko co się rusza, on sobie kwiatki wącha :loveu: :lol: Alu, jak przeczytałam o tych zajęczych rodzynkach, to przez ułamek sekundy zastanawiałam się, co też to za dziwna roślina, regionalna pewnie jakaś :roflt: Alicjarydzewska napisał(a):przedstawiam Wam moją suńkę spanielkę Kamusię , która odeszła w 1995 roku za Tęczowy Most foteczki są z lipca 1996 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3: :hmmmm: ;) Tak, czy inaczej, Kama jest przesliczna :loveu: I choć generalnie nie lubię ubierania psów, to muszę przyznać, że z kokardą bardzo jej do pysia :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 asher napisał(a):No normalnie Byczek Fernando, zamiast zagryzac wszystko co się rusza, on sobie kwiatki wącha :loveu: :lol: Alu, jak przeczytałam o tych zajęczych rodzynkach, to przez ułamek sekundy zastanawiałam się, co też to za dziwna roślina, regionalna pewnie jakaś :roflt: :hmmmm: ;) Tak, czy inaczej, Kama jest przesliczna :loveu: I choć generalnie nie lubię ubierania psów, to muszę przyznać, że z kokardą bardzo jej do pysia :loveu::lol::lol::lol:asherku już poprawiłam datę :oops: oj rozbawiłaś mnie tymi rodzynkami /:evil_lol::evil_lol::evil_lol:regionalna roslinka :evil_lol:/Waszka zaraz wiedziała w czym rzecz ;) Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cd Harley'owych fot Wreszcie :multi: :multi: :multi: ... Patrzę na niego i widzę swojego Locersa, tak samo się kładzie, siada, patrzy ;) ... Wielka szkoda, że nie ma go wśród Nas :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 śliczny Harley'ek, był ślicznym boksikiem :loveu: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alu ale superanckie wspominki :multi: :multi: :multi: Kamusia jaka damulka śliczna :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wreszcie :multi: :multi: :multi: ... Patrzę na niego i widzę swojego Locersa, tak samo się kładzie, siada, patrzy ;) ... Wielka szkoda, że nie ma go wśród Nas :roll: ...fotek byłoby więcej ale nie wszystkie dobrze wychodzą :cool3:Teraz rozumiesz mój sentyment do boxiów :p A u mnie już WIOSNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):fotek byłoby więcej ale nie wszystkie dobrze wychodzą :cool3:Teraz rozumiesz mój sentyment do boxiów :p A u mnie już WIOSNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: iile motylków :multi: przywieź jednego w piątek :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):fotek byłoby więcej ale nie wszystkie dobrze wychodzą :cool3:Teraz rozumiesz mój sentyment do boxiów :p Alu, Magda pokazywała Boksiki w schronisku. Weź sobie jednego, prosimy :razz: ... Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pora na Ozzulka ;) Łapki fragmencik kawalątek uszka nosio przynosio tysz nosio:p Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, Magda pokazywała Boksiki w schronisku. Weź sobie jednego, prosimy :razz: ...jeżeli miałabym stabilniejszą sytuację finansową to może nawet bym wzięła 2 piesa póki Ozzy jest młody i łatwiej mu zaakceptować towarzysza ale niestety mogę pomagać tylko w miarę mozliwosci /żarełko , potrzebne rzeczy etc/Ale kiedyś napewno będzie boksio ze schronu , chyba ze nadejda szczęśliwe czasy że w schronach nie będzie piesków :cool3:/ rany ale mi dziś wali , takie marzenia :cool1:/ Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 w zyciu bym nie wpadła ze te ostatnie zdjecia t cos z "nosia" :crazyeye: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):/ rany ale mi dziś wali , takie marzenia :cool1:/ Za to jakie piękne ;) ... Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alu ale u Ciebie motylowo wiosennie aż miło... ja na razie takze tylko mysle o 2 psie :lol: poczekamy zobaczymy .... Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pora na Ozzulka ;) Łapki fragmencik kawalątek uszka nosio przynosio swietne te zblizenia:multi::multi::multi: a jakie uszcka ma Ozzy czysciutkie :p Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ale zblizenia:crazyeye:te pazurki wygladaja jak zebiska normalnie:crazyeye: :lol: Quote
sota36 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Darek dziekuje za pamiec i zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz to gdzies napisalam, ale mi wcielo ;( Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Patka napisał(a):Alu ale u Ciebie motylowo wiosennie aż miło... ja na razie takze tylko mysle o 2 psie :lol: poczekamy zobaczymy ....u mnie troche metrów za mało na 2 piesy i na nas :cool1:no i łóżko za małe ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 sota36 napisał(a):Darek dziekuje za pamiec i zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz to gdzies napisalam, ale mi wcielo ;(a ja miałam w kalendarzu zaznaczone i dopier kartke odwróci.łam :oops: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 PIKA napisał(a):Fajne fragmenty Ozulca :razz::pcały tez bedzie Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pora na Ozzulka ;) Łapki fragmencik kawalątek uszka nosio przynosio tysz nosio:p wow pociety Ozzy swietny :loveu: Quote
Camara Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pcały tez bedzie dobrze, że to dodałaś... ufffff... ja siem wystraszyłam, że na potrzeby zdjęć rozczłonkowałaś Ozulca :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts