Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
Witaj Alusiu! :multi:Mam nadzieję, że już jesteś zdrowsza?:razz: A czemu nie wystawiacie Ozziego? Macie tak blisko...:cool1:
Miłej niedzieli :lol:
WITAJ !!!!!!!!!!!
Jakoś nie bardzo mi się podobają halówki a poza tym Ozzy musi przejść ;)intensywny kurs posłuszeństwa i zachowania w ringu / nie ćwiczyłam z nim teraz /, poza tym będzie mnóstwo wystaw na naszym terenie więc moze wtedy ruszymy .A tak właściwie to mnie wcale nie pociągają wystawy , tam jest tyle zakłamania i zazdrości ze głowa mała :shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
WITAJ !!!!!!!!!!!
Jakoś nie bardzo mi się podobają halówki a poza tym Ozzy musi przejść ;)intensywny kurs posłuszeństwa i zachowania w ringu / nie ćwiczyłam z nim teraz /, poza tym będzie mnóstwo wystaw na naszym terenie więc moze wtedy ruszymy .A tak właściwie to mnie wcale nie pociągają wystawy , tam jest tyle zakłamania i zazdrości ze głowa mała :shake:

Muszę przyznać, że też nie lubię w hali, na powietrzu jest o wiele przyjemniej i dla nas i dla psa!Będziemy wystawiać Bajana, ale ja też ,jak do tej pory nie złapałam bakcyla wystawowego :cool1: Nawet jeszcze nie zaplanowaliśmy kiedy i gdzie...:lol:

Posted

przedstawiam Wam moją suńkę spanielkę Kamusię , która odeszła w 1995 roku za Tęczowy Most

foteczki są z lipca 1986 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3:

Posted

przedstawiam Wam moją suńkę spanielkę Kamusię , która odeszła w 1995 roku za Tęczowy Most

foteczki są z lipca 1996 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3:

Jaka śliczna! :angel: A ta kokardeczka... :loveu:

Posted

Dzien dobry Pani Alicjo Rydzewska ;)
Jak Pani mija niedziela?

sota36 napisał(a):
hmmm a ja sobie sadzadzilam trawke, pomidorki, papryczke w doniczkach i juz MAM!!!

a ja posialam rzezuche, ale jeszcze nie wykielkowala... bedziemy ja jesc na kanapeczkach :p

foteczki są z lipca 1996 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3:
wyjatkowo piekna!!! lsni sie jak aksamit!

Posted

teraz obiecane kiedyś foteczki Harleya / fotki z fotek :razz:/
a tak wogóle to mi dziś Image nie działa :mad:i naumiałam się fotosika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Harley szczeniorek i Kuba

fotka z kostką

Na wczasach w ROWACH

Posted

Teklunia napisał(a):
Harley szczeniaczek i Kuba tez jeszcze szczeniaczek ;)
:pKasiu to było prawie 5 lat temu

A tak wogóle to Dzień doberek :multi::multi::multi:

Posted

czesc i czołem ala, widze ze wspomnienia :loveu:

powiem ci tak, jakby moja mama zobaczyła twoją cocerspanielke to by padła, ona tak kocha te rudzielce:loveu:

a harley...to bokser, wiec wszystko jasne, ja chce jeszcze zdjęć!!

miłego dnia :buzi:

Posted

sota36 napisał(a):
hmmm a ja sobie sadzadzilam trawke, pomidorki, papryczke w doniczkach i juz MAM!!!
a ja zapomniałam jesienią wsadzić do ziemi tulipanki i krokusy :oops::oops::oops:i mi nie wyrosną :placz::placz::placz:

Madziu , Kama to była taka sierotka jak ją kupiłam .Miała 10 miesiecy i wcześniej 3 domy , zamykana była w łazience .Kosztowała mnie równowartosc złotego pierścionka który miałam dostać za zdaną maturę , no ale ja zamiast świecidełka poszłam po psinkę :p.Była z nami 13 lat .

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc Alu

Ale sliczne wspominki :loveu:

:hmmmm: Max to fajna czarna zlewająca sie kulka :oops:
PIKA dzięki ;)

MAX to śliczny czarny króliczek :cool1:

rozjaśniłam ile się dało :p

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no ala powiem ci ze piekne te wspomnienia :loveu: az sie łezka w oku kreci :loveu: :oops:
:cool3:a te wspomnienia są takie ..szczególne ....i wierz że nie raz mi się łezka zakręciła :oops::shake:

Posted

:cool3:a te wspomnienia są takie ..szczególne ....i wierz że nie raz mi się łezka zakręciła :oops::shake:

Aluś na tych fotkach widać jak wszyscy byliście szczęśliwi! I zawsze będą wywoływać wzruszenie bo są już tylko wspomnieniem, ale jak pięknym! :-( Cudowne są wszystkie i urocza Kama i Harley i Max :multi: