Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Alusiu! :multi:Mam nadzieję, że już jesteś zdrowsza?:razz: A czemu nie wystawiacie Ozziego? Macie tak blisko...:cool1: Miłej niedzieli :lol:WITAJ !!!!!!!!!!! Jakoś nie bardzo mi się podobają halówki a poza tym Ozzy musi przejść ;)intensywny kurs posłuszeństwa i zachowania w ringu / nie ćwiczyłam z nim teraz /, poza tym będzie mnóstwo wystaw na naszym terenie więc moze wtedy ruszymy .A tak właściwie to mnie wcale nie pociągają wystawy , tam jest tyle zakłamania i zazdrości ze głowa mała :shake: Quote
Alka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 KaRa_TC napisał(a): Ozzy u dentysty:lol: nie wiedziałam ,że Alicja fach zmieniła , hihi :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):WITAJ !!!!!!!!!!! Jakoś nie bardzo mi się podobają halówki a poza tym Ozzy musi przejść ;)intensywny kurs posłuszeństwa i zachowania w ringu / nie ćwiczyłam z nim teraz /, poza tym będzie mnóstwo wystaw na naszym terenie więc moze wtedy ruszymy .A tak właściwie to mnie wcale nie pociągają wystawy , tam jest tyle zakłamania i zazdrości ze głowa mała :shake: Muszę przyznać, że też nie lubię w hali, na powietrzu jest o wiele przyjemniej i dla nas i dla psa!Będziemy wystawiać Bajana, ale ja też ,jak do tej pory nie złapałam bakcyla wystawowego :cool1: Nawet jeszcze nie zaplanowaliśmy kiedy i gdzie...:lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alka napisał(a):nie wiedziałam ,że Alicja fach zmieniła , hihi :evil_lol: na bardziej oplacalny:cool3: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 przedstawiam Wam moją suńkę spanielkę Kamusię , która odeszła w 1995 roku za Tęczowy Most foteczki są z lipca 1986 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):przedstawiam Wam moją suńkę spanielkę Kamusię , która odeszła w 1995 roku za Tęczowy Most foteczki są z lipca 1996 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3: Jaka śliczna! :angel: A ta kokardeczka... :loveu: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Dzien dobry Pani Alicjo Rydzewska ;) Jak Pani mija niedziela? sota36 napisał(a):hmmm a ja sobie sadzadzilam trawke, pomidorki, papryczke w doniczkach i juz MAM!!! a ja posialam rzezuche, ale jeszcze nie wykielkowala... bedziemy ja jesc na kanapeczkach :p Alicjarydzewska napisał(a):przedstawiam Wam moją suńkę spanielkę Kamusię , która odeszła w 1995 roku za Tęczowy Most foteczki są z lipca 1996 roku , są to zdjęcia zrobione z papierowych fotek :cool3: wyjatkowo piekna!!! lsni sie jak aksamit! Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 teraz obiecane kiedyś foteczki Harleya / fotki z fotek :razz:/ a tak wogóle to mi dziś Image nie działa :mad:i naumiałam się fotosika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Harley szczeniorek i Kuba fotka z kostką Na wczasach w ROWACH Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 cd wczasowych W porcie / Harley strasznie sie tam bał / na tych fotkach Harley ma 3 miesiace Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Harley szczeniorek i Kuba Harley szczeniaczek i Kuba tez jeszcze szczeniaczek ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Teklunia napisał(a):Harley szczeniaczek i Kuba tez jeszcze szczeniaczek ;):pKasiu to było prawie 5 lat temu A tak wogóle to Dzień doberek :multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 czesc i czołem ala, widze ze wspomnienia :loveu: powiem ci tak, jakby moja mama zobaczyła twoją cocerspanielke to by padła, ona tak kocha te rudzielce:loveu: a harley...to bokser, wiec wszystko jasne, ja chce jeszcze zdjęć!! miłego dnia :buzi: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Harley i Honda [SIZE=2]/ sunia odratowana po podtruciu trutką na szczury , warszawianka ;)/ do kompletu brakuje tu jeszcze MAXa ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 sota36 napisał(a):hmmm a ja sobie sadzadzilam trawke, pomidorki, papryczke w doniczkach i juz MAM!!!a ja zapomniałam jesienią wsadzić do ziemi tulipanki i krokusy :oops::oops::oops:i mi nie wyrosną :placz::placz::placz: Madziu , Kama to była taka sierotka jak ją kupiłam .Miała 10 miesiecy i wcześniej 3 domy , zamykana była w łazience .Kosztowała mnie równowartosc złotego pierścionka który miałam dostać za zdaną maturę , no ale ja zamiast świecidełka poszłam po psinkę :p.Była z nami 13 lat . Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cześc Alu Ale sliczne wspominki :loveu: do kompletu brakuje tu jeszcze MAXa ;-) :hmmmm: Max to fajna czarna zlewająca sie kulka :oops: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Alu Ale sliczne wspominki :loveu: :hmmmm: Max to fajna czarna zlewająca sie kulka :oops:PIKA dzięki ;) MAX to śliczny czarny króliczek :cool1: rozjaśniłam ile się dało :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 no ala powiem ci ze piekne te wspomnienia :loveu: az sie łezka w oku kreci :loveu: :oops: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no ala powiem ci ze piekne te wspomnienia :loveu: az sie łezka w oku kreci :loveu: :oops::cool3:a te wspomnienia są takie ..szczególne ....i wierz że nie raz mi się łezka zakręciła :oops::shake: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Piekne zdjecia... Lubie od czasu do czasu powspominac moich dawnych czworonoznych przyjaciol;) Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a te wspomnienia są takie ..szczególne ....i wierz że nie raz mi się łezka zakręciła :oops::shake: Aluś na tych fotkach widać jak wszyscy byliście szczęśliwi! I zawsze będą wywoływać wzruszenie bo są już tylko wspomnieniem, ale jak pięknym! :-( Cudowne są wszystkie i urocza Kama i Harley i Max :multi: Quote
Recommended Posts