madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): czesc ala:buzi: widzę ze uczysz młodego buty sznurować :eviltong: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc ala:buzi: widzę ze uczysz młodego buty sznurować :eviltong::evil_lol::evil_lol:warkoczyki ze sznurówek uczę pleść :eviltong: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 jeden kwiatek , a zaraz mi go z pysia wyciągają :cool1: Quote
sota36 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): no muszę się wykurować bo w piatek wystawa w Katowicach a my planujemy z Alą wypad 2 dniowy do Joli od Gutka :razz: - loj bedzie sie dzialo!!!!!!! Trzy baby, jeden chlop i GUTEK!!!! Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 sota36 napisał(a):- loj bedzie sie dzialo!!!!!!! Trzy baby, jeden chlop i GUTEK!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jola nie strasz ;) Quote
sota36 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Darek powiedzial,ze jak go wkurzymy, to bierze Gutka i do ...Julianowa. Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 sota36 napisał(a):Darek powiedzial,ze jak go wkurzymy, to bierze Gutka i do ...Julianowa.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam ,że nas wywiezie ;) Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jeden kwiatek , a zaraz mi go z pysia wyciągają :cool1: Nie balas się, ze paluszki stracisz :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a):Nie balas się, ze paluszki stracisz :evil_lol::cool1:nie bojałam :p Quote
Koma Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): hihi a my mamy dokładnie taką samą zabawkę ;) ale bez sznurka :lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Koma napisał(a):hihi a my mamy dokładnie taką samą zabawkę ;) ale bez sznurka :lol::evil_lol:tyle ,że Ozzulca interesuje głównie ten warkoczyk Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): czy chcecie sie nauczyc takiej sztuczki cyrkowej? Ozzy bedzie przeskakiwal przez obrecz? :cool3: nie wiem tylko czy srednice odpowiednia dobralas ;) Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a):czy chcecie sie nauczyc takiej sztuczki cyrkowej? Ozzy bedzie przeskakiwal przez obrecz? :cool3: nie wiem tylko czy srednice odpowiednia dobralas ;):cool1:ja go hipnotyzuję :evil_lol: Quote
Patka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alu on powinien sie budzić a nie zapdać w sen zimowy :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Patka napisał(a):Alu on powinien sie budzić a nie zapdać w sen zimowy :evil_lol::cool1:myślisz ze warto :shake:przecież za chwile znowu będzie zima :placz::placz::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Teklunia napisał(a):czy chcecie sie nauczyc takiej sztuczki cyrkowej? Ozzy bedzie przeskakiwal przez obrecz? :cool3: nie wiem tylko czy srednice odpowiednia dobralas ;) hahahaha Kasiu dobre hehe Jak zawsze super fotki Ozzulka - ale już nie moge sie doczekac jego zdjec na zielonej trawce :loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):hahahaha Kasiu dobre hehe Jak zawsze super fotki Ozzulka - ale już nie moge sie doczekac jego zdjec na zielonej trawce :loveu:oj Daga nie masz pojęcia jak ja tęsknię za kojącą oczy zielenią na spacerku :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oj Daga nie masz pojęcia jak ja tęsknię za kojącą oczy zielenią na spacerku :shake: qrcze my to samo Aluś, dlatego na dwór nawet aparatu już nie biore bo na snieg patrzec nie moge :angryy: :angryy: Nawet wizyta u fryzjera przesunieta na późniejszy termin m.in z powodu ciagłej zimy wrrr :angryy: Quote
e.v.a Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jeden kwiatek , a zaraz mi go z pysia wyciągają :cool1: Alu Alu:shake: rączek do pysia sie nie wklada:evil_lol: Quote
sota36 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): nie masz pojęcia jak ja tęsknię za kojącą oczy zielenią na spacerku :shake: hmmm a ja sobie sadzadzilam trawke, pomidorki, papryczke w doniczkach i juz MAM!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 sota36 napisał(a):hmmm a ja sobie sadzadzilam trawke, pomidorki, papryczke w doniczkach i juz MAM!!! ojej Joluś musisz to koniecznie ufocić :multi: Cześć Aluś&Ozzulku :buzi: Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): no muszę się wykurować bo w piatek wystawa w Katowicach a my planujemy z Alą wypad 2 dniowy do Joli od Gutka :razz: Witaj Alusiu! :multi:Mam nadzieję, że już jesteś zdrowsza?:razz: A czemu nie wystawiacie Ozziego? Macie tak blisko...:cool1: Miłej niedzieli :lol: Quote
Recommended Posts