Selket Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cześć :multi: Jak Ty masz kojojowo w pracy :loveu: I jakie niektóre te dzieci słodkie :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: dlaczemu uciokłaś :razz::razz:...ich jest tylko 25 :p Tak jakoś wyszło... Wybaczysz? :cool1::lol: [quote name='Selket']Cześć :multi: Jak Ty masz kojojowo w pracy :loveu: I jakie niektóre te dzieci słodkie :loveu: Ale TYLKO niektóre :diabloti::evil_lol: Quote
rufusowa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 dobry fieczór :loveu: widziałam piękne foty i piłeczke ukryta za gałązką :loveu: i Ozzulca wśród zieleni :loveu: Quote
LAZY Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Witaj Alutkowa rodzinko! Wszystko nadrobiłam... Załamała mnie historia Dorotki (')... Zdjecia uradowanego Ozziego mnie pocieszają, nieskazitelna przyroda w twoim obiektywie jest wspaniała. Twoi mężczyźni przystojni! (obaj!). Fajnie jest być innym! Tylko takich ludzi warto poznawać. O kochających zwierzęta inaczej nie będę wspominać. Pozdrawiamy serdecznie!!! Quote
ATLANTYDA Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja']:diabloti: dokładnie ...chociaż ja nawet na fotach widzę że coś kombinują :cool1: Witaj Pani pszeszkolanko :lol: Nawet jak śpią to coś kombinują :evil_lol:,nasz wybitnie uzdolniony 5 -latek :diabloti::eviltong:zainstalował sobie dziś zszywkę miedzy zębami .A potem mama ratuj :crazyeye:. Quote
agaciaaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Witanko :multi: Jakie fajne potfforki :lol: Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ochhh Aluu naprawde nmie musiałas :loveu::loveu::loveu::lol: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a co to za domowe przeczkole? :) :cool3: Quote
Rinuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images43.fotosik.pl/11/b7533aaa03eff5ea.jpg to tym Twoim nowym obiektywem takie foty szczeliłaś ? Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: Jak Ty masz kojojowo w pracy :loveu: I jakie niektóre te dzieci słodkie :loveu: [quote name='Wyjątek'] Tak jakoś wyszło... Wybaczysz? :cool1::lol: noooooo Ale TYLKO niektóre :diabloti::evil_lol: pokaż które , bo ja mam wątpliwości :roll: [quote name='rufusowa']dobry fieczór :loveu: widziałam piękne foty i piłeczke ukryta za gałązką :loveu: i Ozzulca wśród zieleni :loveu: bry wieczorek :loveu: [quote name='Pandisia']:multi: dobry wieczór :multi: :multi:wow Pandisia [quote name='LAZY']Witaj Alutkowa rodzinko! Wszystko nadrobiłam... Załamała mnie historia Dorotki (')... Zdjecia uradowanego Ozziego mnie pocieszają, nieskazitelna przyroda w twoim obiektywie jest wspaniała. Twoi mężczyźni przystojni! (obaj!). Fajnie jest być innym! Tylko takich ludzi warto poznawać. O kochających zwierzęta inaczej nie będę wspominać. Pozdrawiamy serdecznie!!! :loveu:.... witaj znów Paulinko Takie to jest to Nasze życie że radości przeplatają się ze smutkiem , spotkania z rozstaniami ... Pozdrowionka dla Waszej 3ki :loveu: [quote name='ATLANTYDA']Witaj Pani pszeszkolanko :lol: Nawet jak śpią to coś kombinują :evil_lol:,nasz wybitnie uzdolniony 5 -latek :diabloti::eviltong:zainstalował sobie dziś zszywkę miedzy zębami .A potem mama ratuj :crazyeye:. ha ha ...mały się dowiedział , że aparaty na zęby w modzie :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: Jakie fajne potfforki :lol: wpadniesz pozabawiać :p [quote name='evaxon']ochhh Aluu naprawde nmie musiałas :loveu::lol: ależ Effuś ....wiesz że ja tak od serdca :loveu::p Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='jonQuilla']a co to za domowe przeczkole? :) :cool3: państwowe :cool1: [quote name='Rinuś']http://images43.fotosik.pl/11/b7533aaa03eff5ea.jpg to tym Twoim nowym obiektywem takie foty szczeliłaś ? :hmmmm: chyba tym nowym Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja'] ależ Effuś ....wiesz że ja tak od serdca :loveu::p ochhh Alu naprawde nie wiem jak ci dziekowac..... moze odstapie ci część tej gromadki :loveu: Quote
AlKil Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 witaj Alu. troche nadrobiłam do wizyty kuzyna Tz-a.. A mam pytanko, czemu "Twoje" dziecko chodzi w kasku??? Rzucasz w nie klockami???:razz: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='evaxon']ochhh Alu naprawde nie wiem jak ci dziekowac..... moze odstapie ci część tej gromadki :loveu: ależ Effuniu ...nie trzeba :grins: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='AlKil']witaj Alu. troche nadrobiłam do wizyty kuzyna Tz-a.. A mam pytanko, czemu "Twoje" dziecko chodzi w kasku??? Rzucasz w nie klockami???:razz: :mad: dziecka się bawiły w budowanie :diabloti::evil_lol: :hand: dobrej nocki ...jutro mam urlopik i nie muszę iść do pracki :multi::multi::multi:leżę w domeczku odłogiem cały dzioneczek :p Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Alicja'] dziecka miały spotkanko z Policmajtkami z drogowki i Sznupkiem , :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i żyją???!!!!! Quote
zoil Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 o jaaaa.. podziwiam, naprawde podziwiam.. ja bym w takim miejscu pracy oszalala.. Quote
Bullila.nl Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Vectra napisał(a):Przyszłam z kawą i szarlotką :diabloti: Tez kce szarlotke:p Dzien dobry:multi: Quote
jbk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dzień dobry :) Miłego odpoczynku dzisiaj :) Quote
BeaC Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 miałas pokazac jakieś potforki?? i gdzie one sa?? były tylko słodkie dzieciaCZKI:diabloti::diabloti::diabloti: WITKA aLL Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i żyją???!!!!! żyją :evil_lol::evil_lol:..jedne ryczały ...a on ffcale nie warczał :diabloti: [quote name='zoil']o jaaaa.. podziwiam, naprawde podziwiam.. ja bym w takim miejscu pracy oszalala.. a wiesz ...czasem mam taki stan :roll: [quote name='Bullila.nl']Tez kce szarlotke:p Dzien dobry:multi: to kcij :grins: Bereczek :multi: [quote name='jbk']Dzień dobry :) Miłego odpoczynku dzisiaj :) Berek :p A wzajemnie ;) [quote name='BeaC']miałas pokazac jakieś potforki?? i gdzie one sa?? były tylko słodkie dzieciaCZKI:diabloti::diabloti::diabloti: źle patrzałaś :diabloti: WITKA aLL Witka :p Quote
Pandisia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bereczek w tak paskudną pogodę :angryy:. Nadrobiłam zdjęcia Ozziego i małych Bobów Budowniczych :evil_lol: Idę dzisiaj odebrać zestaw higieniczny :megagrin: Pozdrawiam wszystkich:loveu: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Przyszłam powiedzieć zasmarkane dzień dobry:placz: Se choruje Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Pandisia']Bereczek w tak paskudną pogodę :angryy:. Nadrobiłam zdjęcia Ozziego i małych Bobów Budowniczych :evil_lol: Idę dzisiaj odebrać zestaw higieniczny :megagrin: Pozdrawiam wszystkich:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wstawisz fotę i notatkę reporterską w temacie :razz::razz: Bereczek :multi: [quote name='apple']Przyszłam powiedzieć zasmarkane dzień dobry:placz: Se choruje no kochana ...cza dbać o siebie ...ciepłe majty , ocieplacze na klacie .... a jak nie to voile Quote
Recommended Posts