Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']dzień doberek :cool1:

bereczek :p

[quote name='Acctiually']Ło matko ale wymeczyli psa:evil_lol:
Morderca piłek:loveu:
pozdrawiamy ze szkoły:D

a ja po powrocie z pracki :multi:

[quote name='jbk']Jak idziesz na szóstą do pracy, to kiedy Ozzulek wychodzi na pierwszy spacerek?

jak TZta nie było lub jechał o 5.30 a Qba jechał do szkoły to Ozzy szedł o 5.15 a teraz TZ na L4 to Ozzulec ma luzik :pwychodzi jak wstanie

[quote name='Asiaczek']Witam z rana.
U mnie ostatnia partia fotek z Holandii. Dzisiaj będą następne z... Luksemburga, może...

Miłęgo dnia!
Pzdr.

Witanko :multi:

już lece popatrzeć :multi:

Posted

U nas tylko ja wychodzę rano, bo tylko ja umiem wstać o każdej porze ;) Jak muszę wcześniej iść, to wcześniej wstaję ;) Vadir by mi nie dał wyjść z domu bez śniadanka i spaceru ;) Ale może mu to z wiekiem przejdzie, Fialka rano tylko zjada i do łóżka wraca ;) Na moje miejsce ;)

Posted

[quote name='jbk']U nas tylko ja wychodzę rano, bo tylko ja umiem wstać o każdej porze ;) Jak muszę wcześniej iść, to wcześniej wstaję ;) Vadir by mi nie dał wyjść z domu bez śniadanka i spaceru ;) Ale może mu to z wiekiem przejdzie, Fialka rano tylko zjada i do łóżka wraca ;) Na moje miejsce ;)

no teraz jak ja wstaję o 5 to Ozzy biegnie na ciepełko w moje miejsce :evil_lol:

[quote name='Vectra']Melduje , że jak Ty wstawałaś , to ja jeszcze nie spałam i chyba idę spać teraz :diabloti:

dobrej :hmmmm: nocy :roll: dziecko

[quote name='Wyjątek']Ooooo a ja tak jak Vectra :evil_lol:

balangówy :grins:

Posted

[quote name='jbk']Ludzie dzielą się na takich, którzy wpuszczają psy do łóżka i na resztę ;)

ha ...tylko że jedni się przyznaja że pies w łóżku śpi a inni nie :p

[quote name='Kiłi']Hallo witam się :hmmmm: ... prawie z... rana:grins:

toż to zaraz noc :razz::razz:

[quote name='apple']To ja....już jestem:razz:

:grins: ....noooo fajnie :evil_lol:

[quote name='lolka75']Czesc Alusia:loveu:
co tam nowego u Cia?
serdecznie pozdrawiam:loveu:

so nowego :hmmmm: wstałam o 5tej , poszłam do pracy na 6tą ...o 10.30 dziecka miały spotkanko z Policmajtkami z drogowki i Sznupkiem :p , wyszłam z pracy o 11.03 ...dotarłam do domku .... zrobiłam na obiadek nalesniczki .....PYCHA :sabber: / Klockowa żałuj / .... tpotem nafaszerowałam papryczki i zapiekam ja na jutrzejszy obiadek ....sprzątam , klikam i popijam kaff :roll:.....a poza tym..................... WITAJ LOLUŚ :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple']Poczęstuj:modla:

zjedzone :cool1:

[quote name='Tengusia']ech wierze :cool3: szkoda ze sie smakiem obeszlam :placz:

a ja tak lubiam szczegolnie z serkiem i z dżemikiem tez moze byc :mdrmed:

z serkiem były , z dżemikiem morelowym , truskawkowym i Nutellą :p....i mleczko do picia

Posted

[quote name='Selket']Cześć :loveu: Przyszłam Cię odkuć gdybyś zamrazła :evil_lol:
oooo a ja mam nutelle własnej domowej produkcji ;)

się nie śmiochaj :placz::placz::placz:.....zamarzli mi paluszki :placz: