Alicja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Matusz napisał(a):Sto lat dla Qby !! ;-) :popcorn::cunao::popcorn: :knajpa: jbk napisał(a):To ja też chcę na imprezę, może się rozgrzejemy?? 100 lat, 100 lat, niech żyje Kuba naaaaaam! Tengusia napisał(a):wiec i ja przylaczam sie do zyczonek dla Kuby :tort::BIG::new-bday::drinking::cunao: ATLANTYDA napisał(a):My również Życzymy WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Kubusiowi Asiaczek napisał(a):Nie znam Quby, widziałam Go tylko na fotkach, ale co mi tam. Sto lat, sto lat!!! Pzdr. Pandisia napisał(a):Nic a nic się Ala nie wygadałaś że Kuba urodzinki dzisiaj obchodzi :mad: Wszystkiego naj, naj, naj... Kuba :BIG: Qba prosił o przekazanie ogromnego DZIĘKULCA :loveu: a w zamian zapraszamy na Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A herbaty z cytryna nie masz...? Bo ja kawy to nie teges... Pzdr. Quote
Matusz Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 te ciacho to bym z chęcią przekąsił :sabber: ależ żeś babcia apetytu wnukowi narobiła :mad::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg Umm pycha serniczek Quote
Tengusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ciotka to jak juz takie pysznosci serwujesz to moze jakies zimne pifko sie znajdzie dla mnie :mdrmed: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja chcę ciepłej herbaty z cytryną, bo zasłodziłam się sernikiem... Pzdr. Quote
aga1215 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wszystkiego najlepszego Synkowi i Mamie, że se takiego fajnego urodziła Quote
Alicja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Asiaczek napisał(a):A herbaty z cytryna nie masz...? Bo ja kawy to nie teges... Pzdr. zaraz skombinuję ;) Matusz napisał(a):te ciacho to bym z chęcią przekąsił :sabber: ależ żeś babcia apetytu wnukowi narobiła :mad::evil_lol: wcinaj Wnusio , wcinaj ;) ATLANTYDA napisał(a):http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg Umm pycha serniczek tak na serio to piekę na sobotę sernik:p , dziś było malinowe z bitą śmietanką :roll: Tengusia napisał(a):ciotka to jak juz takie pysznosci serwujesz to moze jakies zimne pifko sie znajdzie dla mnie :mdrmed: Asiaczek napisał(a):Ja chcę ciepłej herbaty z cytryną, bo zasłodziłam się sernikiem... Pzdr. aga1215 napisał(a):Wszystkiego najlepszego Synkowi i Mamie, że se takiego fajnego urodziła Aguś ...dzięki :calus: Quote
Alicja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Tengusia napisał(a):nie widzem mojego pifka :placz: ukradli :mad::mad::mad:dałam nowe :p Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A ja widzę moja herbatkę z cytrynką i bardzo za nia dziękuję. Gospodyni dba o gości, nawet tych bardzo wybrednych... Pzdr. Quote
Tengusia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 widzem pifko :multi::multi::multi: :drinking: Quote
Alicja Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Asiaczek napisał(a):A ja widzę moja herbatkę z cytrynką i bardzo za nia dziękuję. Gospodyni dba o gości, nawet tych bardzo wybrednych... Pzdr. czym chata bogata się dzielimy ;) Tengusia napisał(a):widzem pifko :multi::multi::multi: :drinking: no to luuuuu....tylko że ja z miodem i goździkami i zaraz idę pod kocyk ...jutro pobudka 5.05 :roll: Quote
anetta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Stooo laaaat, stooo laaat, nieeeech żyyyyjeeee zyyyjeee naaaaaaaam :-D :cunao: :popcorn: ALE impreza!!! :new-bday: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Spóźniłam sie troche :oops: ale i tak STO LAT życze i spełnienia marzeń!!! :Rose: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 spóźniłam się :placz: 100 lat dla Qby!!!!!!! Tak trzymaj chłopie!!!! :drinking: :lol: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 anetta napisał(a):Stooo laaaat, stooo laaat, nieeeech żyyyyjeeee zyyyjeee naaaaaaaam :-D :cunao: :popcorn: ALE impreza!!! :new-bday: agaciaaa napisał(a):Spóźniłam sie troche :oops: ale i tak STO LAT życze i spełnienia marzeń!!! :Rose: malawaszka napisał(a):spóźniłam się :placz: 100 lat dla Qby!!!!!!! Tak trzymaj chłopie!!!! :drinking: :lol: Wielkie Dziękulce od Qby :Rose: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Wstałam ...i zrobiłam się na bóstwo .......... teraz pięknie się witam i życzę Wszystkim miłego dzioneczka zapraszam na kaff ....no to Pa Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kawa z rana jak śmietana ;) Dobrego dnia :) PS. Znasz jakiś skuteczny sposób na jęczmień w oku? Właśnie mi się robi :( Quote
agbar Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):Kawa z rana jak śmietana ;) Dobrego dnia :) PS. Znasz jakiś skuteczny sposób na jęczmień w oku? Właśnie mi się robi :( Pocieranie jeczmienia zlotem-np. obraczka( tylko zdezynfekuj czyms!) i kompresy gorace z torebek herbaty,ewentualnie letnie oklady z z herbarek ziolowych-najlepszy swietlik albo nagietek:) Mnie pomagaly tez krople do oczu z sulfonamidem ale nie wiem czy one sie sa na recepte... EDIT: jak nie pomoze idz do lekarza,jeczmien ma bakteryjne podloze i trtzba go czasem potraktowac antybiotykiem. Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 agbar napisał(a):Pocieranie jeczmienia zlotem-np. obraczka( tylko zdezynfekuj czyms!) i kompresy gorace z torebek herbaty,ewentualnie letnie oklady z z herbarek ziolowych-najlepszy swietlik albo nagietek:) Mnie pomagaly tez krople do oczu z sulfonamidem ale nie wiem czy one sie sa na recepte... EDIT: jak nie pomoze idz do lekarza,jeczmien ma bakteryjne podloze i trtzba go czasem potraktowac antybiotykiem. Nie noszę obrączki, więc choć planowałam ją wziąć dziś, to zapomniałam ;) Wiem, że to świństwo się robi od gronkowca... Fuj. Dzięki za rady :) Skoczę zaraz do apteki :) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ja tez słyszałam o leczniczym działaniu złota na jęczmień. I kilka razy miałam takie g....o na oku i złoty pierścionek mojej Mamy pomógł! Jęczmień bardzo szybko znikł.:lol: Pzdr. Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No tak wzywałaś na tą kaff wiec se przyszłam i co? Gdzie ta kaff?:roll: Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zrobiła, postawiła i uciekła. I teraz zimną kawę pić musimy ;) Quote
Recommended Posts