Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:roll:...no so ....noooo.....tam piaseczek ...myślał ze to już śnieg :p

a wygląda jakby sie...przekręcił :roll: :evil_lol:

Alu, coraz ładniejsze fotki robisz :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']http://images30.fotosik.pl/275/5287949b57d0622b.jpg

Smaczny musiał być ten kijaszek :diabloti:.

Edit:

o ! a denadtka z tyłu :D
http://images31.fotosik.pl/361/8cfa910ae4584bb9.jpg

to nie denatka :grins: to Piłka Domowa :roll:....przyjechała na Bezludzie w zastępstwie :evil_lol:

[quote name='basia2202']cześć INNA chora Alusiu :calus:

przychodzę do Ciebie z nadmorskim jodem, co byś szybckiutko zdrowiała :)
precz podła angino!! :mad:

oj pojechałabym nad morze :loveu:

a kuzyna... wywal z chaty... znieczulec jakiś... :roll:
cieszyć się z oddania psiunka do schronu... nieładnie... :shake:

sam poszedł :angryy:

Ozzinek sam taki wzorek na kijku wydziergał ząbkami? :p :evil_lol:
http://images45.fotosik.pl/10/996bc62c4517c4e1.jpg

buziamy Was gorąco:)

pańcio scyzorykiem wystrugał ;)

Buziaczki :calus:

Posted

[quote name='Alicja']to nie denatka :grins: to Piłka Domowa :roll:....przyjechała na Bezludzie w zastępstwie :evil_lol:

rozumim ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

branoc:loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']a wygląda jakby sie...przekręcił :roll: :evil_lol:

ściema to to co Ozzulki umieją robić najlepiej ;)

Alu, coraz ładniejsze fotki robisz :loveu:

:oops:....staram się ;)

[quote name='Asiaczek']Właśnie chciałam napisac, że tak pięknie Ozzulek ząbkami pracował, że aż zazdraszczam...
http://images45.fotosik.pl/10/996bc62c4517c4e1.jpg

Pzdr.

zdolny ;)

[quote name='Matusz']rozumim ja:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

branoc:loveu:

Branoc :loveu:

[quote name='Vectra']to co ja powinnam swoim świnkom zrobić , za działalność "same w domu" :hmmmm: drzwi to po parze na łeb wyjdzie ....
szlag by tych ludzi :mad:

no koffana ....ja cię nie rozumię ....nie wiesz od czego są schroniska :mad::mad::mad: ....ale serio serio dawno tak się nie zindyczyłam :angryy:

nie wiem czy ja jestem psychol czy ludziom palma wali od nadmiaru kasy :roll:i wydaje sie im że są panami świata :angryy:

Posted

bo u nas debilizm powinien być ścigany z urzędu ..
dwa człowiek który RAZ sam oddał psa do schroniska , powinien mieć wytatuowane na czole ZAKAZ POSIADANIA ŻYWYCH ISTOT ....

i wtedy mogę być sędzią :evilbat: i sie dziarać naumiem , albo nie dziarać , za delikatnie !!
będę wypalać jak koniom :mad:

Posted

[quote name='Vectra']bo u nas debilizm powinien być ścigany z urzędu ..
dwa człowiek który RAZ sam oddał psa do schroniska , powinien mieć wytatuowane na czole ZAKAZ POSIADANIA ŻYWYCH ISTOT ....

i wtedy mogę być sędzią :evilbat: i sie dziarać naumiem , albo nie dziarać , za delikatnie !!
będę wypalać jak koniom :mad:

:roll: córcia ja mu to samo powiedziałam :oops:...wprawdzie tatko próbował później uzdrowić atmosferę ale i tak poszedł gość na mnie obrażony ....co powiedziałam nie nadaje się już tutaj do publikacji :roll::angryy:..... bo nie napisałam , że ta psina wzięta była ze schronu i do innego wróciła .... tylko cholerka nie wiem skąd ją wzięli :shake: i samo to gdyby schroniska sprawdzały domy po adopcji ...a tak doopa :mad::angryy:

Posted

[quote name='Alicja']
no koffana ....ja cię nie rozumię ....nie wiesz od czego są schroniska :mad: ....ale serio serio dawno tak się nie zindyczyłam :angryy:

nie wiem czy ja jestem psychol czy ludziom palma wali od nadmiaru kasy :roll:i wydaje sie im że są panami świata :angryy:

no kochana... jak Ty jesteś psychol, to my wszystkie tutaj też:roll:
to Ci niby "normalni" co to im się wydaje, że tacy są... niestetyż wyżej s*ają niż tyłki mają... w dupskach się takim przewraca... myślą, że wszystko wolno, a pies czy inny żywy stwór, to rzecz... jak się znudzi, to sajonara...:mad:
ech, aż nerwy biorą...

a tak w ogóle Aluś... to przyszłam z rybką wędzoną na śniadanko :)
kcesz? :razz:

buzi :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']no kochana... jak Ty jesteś psychol, to my wszystkie tutaj też:roll:
to Ci niby "normalni" co to im się wydaje, że tacy są... niestetyż wyżej s*ają niż tyłki mają... w dupskach się takim przewraca... myślą, że wszystko wolno, a pies czy inny żywy stwór, to rzecz... jak się znudzi, to sajonara...:mad:
ech, aż nerwy biorą...

dokładnie ... a jak powiedziałam , że jak są tacy a, ę i cóś pomiędzy alfą i omegą ...to niech chociaż raz w życiu zob
aczą jak wygląda Dom Dziecka , Noclegownia, Hospicjum i Schronisko dla Zwierzat ...wtedy możemy pogadać bo teraz to goowno o życiu wiedzą

a tak w ogóle Aluś... to przyszłam z rybką wędzoną na śniadanko :)
kcesz? :razz:

buzi :loveu:

mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sabber:

Dzień Doberek .....dopiero wstałam

Posted

[quote name='Alicja']dokładnie ... a jak powiedziałam , że jak są tacy a, ę i cóś pomiędzy alfą i omegą ...to niech chociaż raz w życiu zobaczą jak wygląda Dom Dziecka , Noclegownia, Hospicjum i Schronisko dla Zwierzat ...wtedy możemy pogadać bo teraz to goowno o życiu wiedzą
no i normalnie święta racja! o!

mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sabber:

czyli, że rybcia smakowała? :razz: :loveu:

Posted

A ja teraz dopiero wstałam :lol: Aaaaale się wyspałam :D I ja tak codziennie mogę ;)
A wczoraj byłam z rodzicami w Skrzynkach koło Gostynina i tam mi kazali ( o tak!) pić no to musiałam się dziś wyspać :evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']A ja teraz dopiero wstałam :lol: Aaaaale się wyspałam :D I ja tak codziennie mogę ;)
A wczoraj byłam z rodzicami w Skrzynkach koło Gostynina i tam mi kazali ( o tak!) pić no to musiałam się dziś wyspać :evil_lol:

:razz::razz:oj to nieładnie z ich strony że kazali Ci pić :evil_lol:

i jeszcze 2 foty ..... niebo i dzieło przypadku :evil_lol:

Posted

[quote name='Acctiually']Ło jaki ptaszor!:)
U nas na polach co chwile takie latają:)
Ja widze że ty bujasz w obłokach:evil_lol:
http://images41.fotosik.pl/10/f53d59238386c5ae.jpg

a se bujam ....czasem ;)

[quote name='basia2202']o matko matko!
czyżby to był.... jaszczomb? :crazyeye::cool3:
http://images31.fotosik.pl/362/0e98cd306b5e3145.jpg
:diabloti:

nie wiem czy jastrząb , czy pustułka :roll:poszukam potem w książkach fachowych :roll:

[quote name='rwpb']Nie za dobrze Wam?
Wstajecie w południe, objadacie się rybkami i bujacie w obłokach :diabloti:
Powitam!

czuj się powitany :grins:

[quote name='Vectra']wstałam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

bosh i jaka radość :roll:...jak nie ty :evil_lol::evil_lol:

świetny artykulik :p
http://pies.onet.pl/13910,13,17,dziecko_i_pies_-_to_sie_moze_udac,1,artykul.html