rwpb Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A u nas świeci słoneczko :loveu: i zaraz gdziesik pójdziemy Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rwpb napisał(a):A u nas świeci słoneczko :loveu: i zaraz gdziesik pójdziemy No tak, Szczecin, Wy tam chyba zawsze macie ładną pogodę ;) Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 W W-wie tez leod rana. Jak byłam na spacerach z psiakami (ok. 4.50) to tez juz lało. Wróciłam zmoczona do ......gatek... A co do jęczmienia, to trzeba kilkakrotnie w ciagu dnia pocierać. A jak uparty jęczmień, to i nastepnego dnia trzeba powtórzyc... Nie ma lekko... Pzdr. Quote
BeaC Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 apple napisał(a):No przeca dbam nici w życi nie nosze nie? NO! A co ja zrobie że mam mróz w pracy......normalnie to się do TV nadaje:placz: Nikt mnie nie chce pożałować:placz: choć albo nie bo mnie zarazisz:diabloti: agbar napisał(a):Skoro sie tu zrobilo tak meteorologicznie to ja spiesze poinformowac ze przywital mnie dzis rano na dworze...przymrozek:placz: Aga nie :placz::placz::placz: piec dopiero za 2 tygodnie chcesz cobym zamarzła???:cool1: jbk napisał(a):Witanko z pracy w sobotę ;) Kawusia na początek - raz! witanko z pracy kawusia Dwa:diabloti::diabloti::diabloti: cześć All-icjo:razz: Quote
agbar Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dzien dobry:multi:a u mnie cieplo:multi:wczoraj po poludniu to w ogole upal :crazyeye: rwpb napisał(a):Wstawajcie już uzależnione od kawy :lol: A może tak na spacerek, albo na grzybki? :mdleje: tylko nie grzybki....nie moge patrzec na grzyby,mam ich powyzej dziurek w nosie.....chyba ze pojde i nazbieram ale oddam w dobre rece:evil_lol: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rwpb napisał(a):Zapraszamy do nas :multi: Bardzo chętnie :) Mam kumpelę w Szczecinie, ale..... ups. Jeździłam do niej zanim dwa psy zawitały mi w domu..... agbar napisał(a):Dzien dobry:multi:a u mnie cieplo:multi:wczoraj po poludniu to w ogole upal :crazyeye: Zazdroszczę upału z całego serca :) Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 zuzolandia napisał(a):weekendowo siem witam......niestety nie dla mnie te dobrodziejstwa hihihhihi praca jak zwykle....i do tego napalona geriatria meska;-) oć ciem poplujem ;-) buzioleeeeeee! Witanko w weekend :multi::loveu: basia2202 napisał(a):a so to? ta roślinność? fajne takie, kolorowe... http://images43.fotosik.pl/10/9f54b2812d5940ba.jpg wrzosy może? :roll: Wrzosy :p no i popsuł... http://images32.fotosik.pl/361/936f0fa368eae17e.jpg dobrze, że mamcia kupiła nową :p i padł :evil_lol: http://images46.fotosik.pl/10/6b14afc798533dd1.jpg ooo... jakie cudne okoliczności przyrodyyy.. http://images27.fotosik.pl/274/67e1a4892b545009.jpg czemu u nas takich terenów nie ma :( buziowanko Alutku z Ozzutkiem :loveu: Buziowanko Basieńko :loveu: jbk napisał(a):Witanko z pracy w sobotę ;) Kawusia na początek - raz! Jęczmień nie wyszedł do końca, potarty obrączką :) A może się wystraszył, bo powiedziałam mu, że poproszę teściową o splunięcie :diabloti: :evil_lol::evil_lol: rwpb napisał(a):Wstawajcie już uzależnione od kawy :lol: A może tak na spacerek, albo na grzybki? a są grzybki ?? bo u nas zamarzli :roll: jbk napisał(a):W taką pogodę? Przecież leje....... u nas też :mad: rwpb napisał(a):A u nas świeci słoneczko :loveu: i zaraz gdziesik pójdziemy :placz: rwpb napisał(a):Zapraszamy do nas :multi: :multi::multi::multi:jedziemy :p Asiaczek napisał(a):W W-wie tez leje rana. Jak byłam na spacerach z psiakami (ok. 4.50) to tez juz lało. Wróciłam zmoczona do ......gatek... A co do jęczmienia, to trzeba kilkakrotnie w ciagu dnia pocierać. A jak uparty jęczmień, to i nastepnego dnia trzeba powtórzyc... Nie ma lekko... Pzdr. u nas też makabryczna pogoda :shake: Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 BeaC napisał(a):choć albo nie bo mnie zarazisz:diabloti: Aga nie :placz::placz::placz: piec dopiero za 2 tygodnie chcesz cobym zamarzła???:cool1: witanko z pracy kawusia Dwa:diabloti::diabloti::diabloti: cześć All-icjo:razz: cześć Bea-trycze :p agbar napisał(a):Dzien dobry:multi:a u mnie cieplo:multi:wczoraj po poludniu to w ogole upal :crazyeye: buuuuu..... a u nas leje :placz: :mdleje: tylko nie grzybki....nie moge patrzec na grzyby,mam ich powyzej dziurek w nosie.....chyba ze pojde i nazbieram ale oddam w dobre rece:evil_lol: ja poproszę grzybki :multi: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Alicja napisał(a): ja poproszę grzybki :multi: Mam nadzieję, że te grzybki to nie halunki? Quote
Selket Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dzień dobry :loveu: U nas nie pada, ale jest zimnoooooo :roll: Aczkolwiek to żółte tam wysoko w niebie się próbuję od kilki dni przebijać....... Ino bez większych sukcesów :roll: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Zaparzyłam świeżą gorącą :kaffee_2: na rozgrzewkę ;) Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):Mam nadzieję, że te grzybki to nie halunki? halucypki :evil_lol: Selket napisał(a):Dzień dobry :loveu: U nas nie pada, ale jest zimnoooooo :roll: Aczkolwiek to żółte tam wysoko w niebie się próbuję od kilki dni przebijać....... Ino bez większych sukcesów :roll: o masz ...u nas też nici z tego żółtego :shake: Dobereczek :multi::loveu: jbk napisał(a):Zaparzyłam świeżą gorącą :kaffee_2: na rozgrzewkę ;) a ja właśnie wyciągłam sernik z piekarnika ...jeszcze gorący :razz::razz: Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):Zaparzyłam świeżą gorącą :kaffee_2: na rozgrzewkę ;) :evil_lol:...jak na Centralnym w Stolycy :razz::razz: Witanko :multi: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol:...jak na Centralnym w Stolycy :razz::razz: Witanko :multi: W stolicy to na dworcu kawa nie była za dobra.... ej, nie :shake: Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):W stolicy to na dworcu kawa nie była za dobra.... ej, nie :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miała być odpowiedź do posta Anety o ruchu :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to miała być odpowiedź do posta Anety o ruchu :evil_lol::evil_lol: :megagrin: Quote
e.v.a Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 czesc Aluuuu:multi: jak zdrowko:diabloti: Quote
apple Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Tak se przechodziłam więc pomyślałam że wdepne:lol: Quote
lolka75 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Alcia powiedz slonko jak Ty to robisz ze pieczesz ciacha i masz taka figurke szczuplusia:shake:. Ja jakbym piekla to bym sie toczyla.... bo jeszcze sie nie tocze bo tropszke konczyny jeszcze widac.... No wiec zdradz sekret:modla: No i czesc:loveu: w gorace popoludnie:roll: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 lolka75 napisał(a):Alcia powiedz slonko jak Ty to robisz ze pieczesz ciacha i masz taka figurke szczuplusia:shake:. Ja jakbym piekla to bym sie toczyla.... bo jeszcze sie nie tocze bo tropszke konczyny jeszcze widac.... No wiec zdradz sekret:modla: No i czesc:loveu: w gorace popoludnie:roll: Może Ala nie jada swoich ciast? Ja jakbym piekła, to chłopy by zeżarły ;) A bez ciast też się potoczyć można ;) Quote
lolka75 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):Może Ala nie jada swoich ciast? Ja jakbym piekła, to chłopy by zeżarły ;) A bez ciast też się potoczyć można ;) ja juz prawie sie tocze:placz:.... dlatego ciast unikam:shake: ale tak po cichy przegladam strony o zaprzegach....zaczyna mi sie to baaardzo podobac. I dlatego czas pomyslec zeby sadlo zrzucic bo psy przepukliny by dostaly:-( Ostatnio w naszym zoologu pojawily sie hulajnogi do sportow z psem....ogladalam i marzylam sobie:roll: Quote
Lucy* Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Witajcie Kochani Ozzulcomaniacy :loveu: słyszałam że jak dobijecie do 6000 strony Waszą licencję kupią twórcy Mody na Sukces :evil_lol: :eviltong: Quote
Tengusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 cicha noc niesamowite ... szkoda ze jutro do pracy trzeba wstac :placz: Quote
Recommended Posts