Matusz Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dzień dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y. :diabloti: :multi::loveu::multi: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Alicja'] witanko :multi:wytrwała jesteś ;)Dziękowac:multi::loveu::multi: Quote
rufusowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :evil_lol: no takie zaśmiecanie wątku....jakieś tu towarzystwo rozwydrzone....i fotek nie uświadczy :shake: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Alicja'] jak miło ze dałaś spacerową fotkę :multi::loveu: na innych Ozzulca nie było widac :) :eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Wieczor dobry:p:loveu: tez mam juz na jutro kapustke zrobiona zasmazana:)mniammmmm Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='malawaszka']:klacz: dzielny chłopak!!! :mdleje: O! to ja już zaklepuję suczkę na warunku hodofflanym z tego miotu :loveu: :multi:i będziesz też tworzyc szczeniaczki :loveu: [quote name='Matusz']dzień dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y. :diabloti: :multi::loveu::multi: :evil_lol::evil_lol:bry [quote name='Izabela124.']Dziękowac:multi::loveu::multi: :multi: [quote name='rufusowa']:evil_lol: no takie zaśmiecanie wątku....jakieś tu towarzystwo rozwydrzone....i fotek nie uświadczy :shake: :evil_lol: jak nie ma fotek:crazyeye: ....:hmmmm: wstawiałam ....w zeszłym tygodniu :roll: [quote name='jonQuilla']na innych Ozzulca nie było widac :) :eviltong: a ja mam Ozzulka włóżkowego :evil_lol: [quote name='agbar']Wieczor dobry:p:loveu: tez mam juz na jutro kapustke zrobiona zasmazana:)mniammmmm masz gościów na obiadku ;) bry wieczoreczek :multi::loveu: Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='tygra']cześć Gadułki :) :multi::multi:Beatka :loveu: Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Będą dziś foteczki? :oops:mam tylko kilka łóżkowych , arbuza i sernik ..... nawet nie patrzałam jak wyszły ......bo zabrałam się za zgrywanie fotek :roll:...od 2 miesięcy to zamierzałam zrobić :oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.']A dawaj jakie masz hihi dziś coś wrzucę ;) Quote
furciaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tylko nie sernik bo umre z rozpaczy:placz: Quote
Selket Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ufffffffffff :mdleje: :mdleje: ALe wsystko nadrobiłam :razz: To gdzie ten serniczek??? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Alicja']:roll::oops:i tera już wszystki z krzykiem uciokną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: melduję że upadłam na głowę i : bigos gotowy kapustka zasmazana na jutro gotowa karczek na jutro się smaży sernik 2 kolorowy w piekarniku czeka mnie jeszcze sprzątanie :diabloti: :mdleje: Ja tego serniczka, to bym se tak z chęcią spróbowała:roll: Quote
Szarik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Cześć Alu! ;) Melduje, że widziałam wssszystkie lustrzankowe fotki! Bardzo spóźnione, ale: gratulacje nowego aparatu! Miło sie ogląda ;) Quote
Tengusia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a ja dzisiaj slyszalam ze ostatnio w toto lotka ktos wygral 3,5 mln w Rybniku, Alu przyznaj to ty ??? :diabloti: Quote
apple Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Czeeeee Alunia....a kaj ty kiedy ja tu na kawkę czekam:evil_lol: Quote
clockwork Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :hand: to Ja ALICJA :roll: [quote name='furciaczek']Tylko nie sernik bo umre z rozpaczy:placz: nie umierlaj :razz: [quote name='Selket']Ufffffffffff :mdleje: :mdleje: ALe wsystko nadrobiłam :razz: To gdzie ten serniczek??? :evil_lol: w Naszych brzuszkach i w domku na fotasku :p [quote name='Izabela124.']Hejos Aluś Czekam na foteczki :) będą ale nie teraz ;) [quote name='Medorowa']:mdleje: Ja tego serniczka, to bym se tak z chęcią spróbowała:roll: nie wątpię , nie wątpię :razz::razz: [quote name='Szarik']Cześć Alu! ;) Melduje, że widziałam wssszystkie lustrzankowe fotki! Bardzo spóźnione, ale: gratulacje nowego aparatu! Miło sie ogląda ;) dziękulce :calus: [quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczorek... :buzi: Bry dzionek Goniaczku :calus: Quote
furciaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witaj Klocusiowa Alutko:loveu: Nie umarlam...ale nie wiele brakuje:placz: Nie zycze nikomu suki z cieczka i napalonego samca pod jednym dachem:angryy: Quote
Pandisia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bry dzionek dziołszki obie dwie :loveu:, dzisiaj piękny dzień i wszystko się świetnie uda ;) Quote
Recommended Posts