Pandisia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ja nie zaczynam :roll::roll: ja kontynuuje :siara::siara::diabloti:[/FONT] Pozwól ,że nie skomentuję Twojej wcześniejszej wypowiedzi bo mnie Alicja wyprosi od sia z blagasa :evil_lol: Idę robić kluchy i modro kapusta Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Pandisia napisał(a):Pozwól ,że nie skomentuję Twojej wcześniejszej wypowiedzi bo mnie Alicja wyprosi od sia z blagasa :evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie bojaj ;)......komentuj ;)sama se też pokomentuje [/FONT] Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pandisia napisał(a):Pozwól ,że nie skomentuję Twojej wcześniejszej wypowiedzi bo mnie Alicja wyprosi od sia z blagasa :evil_lol: Idę robić kluchy i modro kapusta [FONT=Arial] i rolada :razz::razz: pozwalam ... nie komentuj...moge jeszcze przytoczyć historie o naszych bliskich spotkaniach ze SM :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] i rolada :razz::razz: pozwalam ... nie komentuj...moge jeszcze przytoczyć historie o naszych bliskich spotkaniach ze SM :grins: [/FONT] [FONT=Arial]opowiadaj ....bliskie spotkania są Naj :roll::diabloti:[/FONT] Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Berek !! :multi::loveu::multi: dalej gonisz, gonisz, i dogonić nie możesz :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
sota36 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A co byscie powiedzieli na taka rzecz: chcialam zaplacic podatek za psa. Ale - ze mieszkam w domu prywatnym, nie mam komu? Urzad Miasta ode mnie kasy nie chce!!!!! Rok lazilam od Jonasza do Kajfasza pytalm, szukalam i nic! Kasy nie chca, bo podobno ze wzgl.na status budynku - nie moga przyjac! Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 sota36 napisał(a):A co byscie powiedzieli na taka rzecz: chcialam zaplacic podatek za psa. Ale - ze mieszkam w domu prywatnym, nie mam komu? Urzad Miasta ode mnie kasy nie chce!!!!! Rok lazilam od Jonasza do Kajfasza pytalm, szukalam i nic! Kasy nie chca, bo podobno ze wzgl.na status budynku - nie moga przyjac! [FONT=Arial]buuuhahaahha.... super :evil_lol::evil_lol: a to Ty w lesie mieszkasz??podatek jest miejską opłatą... ale jak w lesie to chyba leśniczemu musisz zanieść :errrr::errrr: a propos podatków... jutro jest ostatni dzień... bo u nas do końca marca.... a ja nie wiem na jaki numer konta [/FONT][FONT=Arial] :siara:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 evaxon napisał(a):czesc ALcia:loveu::loveu: cześć Ci Effcia :loveu::multi: Matusz napisał(a):Berek !! :multi::loveu::multi: dalej gonisz, gonisz, i dogonić nie możesz :diabloti::diabloti::eviltong: [FONT=Arial]berek Wnuś :grins: ...dogoniłam :multi::multi::multi::loveu:[/FONT] sota36 napisał(a):A co byscie powiedzieli na taka rzecz: chcialam zaplacic podatek za psa. Ale - ze mieszkam w domu prywatnym, nie mam komu? Urzad Miasta ode mnie kasy nie chce!!!!! Rok lazilam od Jonasza do Kajfasza pytalm, szukalam i nic! Kasy nie chca, bo podobno ze wzgl.na status budynku - nie moga przyjac! [FONT=Arial]ale jajecznia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]buuuhahaahha.... super :evil_lol::evil_lol: a to Ty w lesie mieszkasz??podatek jest miejską opłatą... ale jak w lesie to chyba leśniczemu musisz zanieść :errrr::errrr:[/FONT] [FONT=Arial] do wilka :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] a propos podatków... jutro jest ostatni dzień... bo u nas do końca marca.... a ja nie wiem na jaki numer konta [/FONT][FONT=Arial] :siara:[/FONT] [FONT=Arial] :hmmmm: tam na tej stronce chyba pisało na jakie wpłacać ...ino kaj to było[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Heloł:multi: To ja poprosze zdjęcia Ozzulcowego stfora:cool3: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Kiłi']Heloł:multi: To ja poprosze zdjęcia Ozzulcowego stfora:cool3: [FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi: Fotaski będę wieczorkiem :multi::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] pomijam fakt że nam bez wahania rąbnęli 2 stówy, mimo że pies szczepiony, chipowany, zadbany, wychodzący z nami na smyczy..... za co??za wygląd- psa i nasz... pretext- brak kagańca [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT] :flaming: Cze, u kogo to ja jestem:hmmmm: W każdym razie cześć:hand::diabloti: Quote
agaciaaa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witanko :multi: U mnie też nie ma podatku od psa :razz: był ale sie zmył, nie rozumiem dlaczego :roll: Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Medorowa'] Cze, u kogo to ja jestem:hmmmm: W każdym razie cześć:hand::diabloti: [FONT=Arial] u NAS :grins: CZEŚC :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Medorowa']:flaming: Cze, u kogo to ja jestem:hmmmm: W każdym razie cześć:hand::diabloti: :hand: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] u NAS :grins: CZEŚC :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ano tak.....U NAS :multi::loveu: witaj :loveu::multi:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: U mnie też nie ma podatku od psa :razz: był ale sie zmył, nie rozumiem dlaczego :roll: [FONT=Arial] i słusznie że nie ma .... Witanko :multi::multi: [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Alicja, wiem, że lubisz boksie, zobacz, jaki piękniś...:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9821134#post9821134 Quote
lolka75 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :loveu:witaski kochanienkie:loveu::multi: wylezalam sie w wannie az mi pletwy miedzy palcyma wyrosly:roll: co do podatku za psine to u nas jest....jakies 40 euro na rok...ale nie ma szczepienia przeciwko wsciekliznie:niewiem:. Ja sie upieralam zeby mi psa zaszczepili ale wetka byla jakas wsciekle zacieta i nie dalo rady. Powiedzieli ze jak bedziemy jechac do Polski to miesiac wczesniej mamy przyjsc na to szczepienie. A wczesniej nie ma sensu bo to obciaza psa:roll: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Jagoda*']Alicja, wiem, że lubisz boksie, zobacz, jaki piękniś...:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9821134#post9821134 [FONT=Arial]cudny jest :loveu::loveu:ale serce mówi jedno a rozsądek bierze górę :razz::razz:[/FONT] [quote name='lolka75']:loveu:witaski kochanienkie:loveu::multi: wylezalam sie w wannie az mi pletwy miedzy palcyma wyrosly:roll: [FONT=Arial]WITANECZKO [/FONT] [FONT=Arial]poka płetewki [/FONT]:grins: co do podatku za psine to u nas jest....jakies 40 euro na rok...ale nie ma szczepienia przeciwko wsciekliznie:niewiem:. Ja sie upieralam zeby mi psa zaszczepili ale wetka byla jakas wsciekle zacieta i nie dalo rady. Powiedzieli ze jak bedziemy jechac do Polski to miesiac wczesniej mamy przyjsc na to [FONT=Arial][FONT=Verdana]szczepienie. A wczesniej nie ma sensu bo to obciaza psa:roll:[/FONT] no taaaa co kraj to obyczaj :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam się gaduły :loveu:[/FONT] witanko Milczku ;):loveu: MY już po zakupkach i małym wypadzie na Bezludzie .... Ozzy dostał nowa piłkę :grins: i już ją zdążył deadnąć :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli znow jesteśmy w pkt wyjścia ...strasznie drogie te spacerki :roll: [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Ozzy dostał nowa piłkę :grins: i już ją zdążył deadnąć :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli znow jesteśmy w pkt wyjścia ...strasznie drogie te spacerki :roll: [/FONT] No bo chłopak konkretny jest... trzeba zacząć kupować żelazne piłki... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 o rany :mdleje: tysiąc stron i ani jednej fotki :mdleje: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]Zajrzyjcie też tutaj ...... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338138880 [/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No bo chłopak konkretny jest... trzeba zacząć kupować żelazne piłki... :evil_lol: [FONT=Arial]takiej krzepy do rzucania to ja nie mam :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='malawaszka']o rany :mdleje: tysiąc stron i ani jednej fotki :mdleje: [FONT=Arial]w piątek były :grins: będą później ...dopiero wróciliśmy :p[/FONT] Quote
Recommended Posts